Ha az állatok tudnának beszélni, mit mondanának az emberekről? (beszélgetős fórum)
Hogyne:)
Guszti☺️
😂Igen nagyon imádom.
Rakok ki kepet az adatlapomra róla.
Nagyon cukik a vadaszgorenyek!Nekem is nagyon tetszenek🙂
Az enyém: hagyj engem béként, tűnj a francba kb😁
Szakállas agáma cukiság☺️
Attól függ, melyik állatról van szó: Leo, az oroszlán megnyalja a szája szélét, ha éhes örül és cselekszik.
Ha egy hangyaboly, amelyiknek éppen most tapostál a kellős közepébe, szeretne mielőbb nagy ívben elkerülni téged.
Az őzike megijed és elfut, a jeges medve azt gondolja: fóka helyett te is jó leszel, bár kissé csontos.
Érdekes kérdés. Attól is függ, hogy milyen feltételezésekkel élünk a gondolkodásuk összetettségét illetően.
Tudnának beszélni, de a képességeik ugyanazok maradnának, amelyekkel jelenleg is bírnak? Akkor valószínűleg ugyanazokat az ösztönszintű érzéseket és szükségleteket lennének képesek kifejezni, amelyeket szavak nélkül is.
Esetleg rendelkeznének az emberre jellemző kognitív sajátosságokkal? Lennének ismereteik a világról?
A kutya azt mondaná, hogy itt ez az ember, aki kaját ad, játszik velem, simogat... biztos ő az Isten.
A macska pedig azt mondja, itt ez az ember, aki kaját ad, játszik velem, simogat... biztos én vagyok az Isten.
A kutyám, hogy a legjobb, legszebb, legokosabb, legodaadóbb gazdija van. Hálát rebegne, hogy az övé lehetek.
A cicám u.ezt. Még ő az illatomról is áradozna, mert a nyakamhoz dugja mindig az orrát.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a kétszínű emberekről?
- Mi a véleményed az ilyen emberekről? Csak én lepődöm meg, hogy egy felnőtt ember ilyen?
- Mi a véleményetek az ilyen típusú emberekről?
- Mi a véleményetek a buszon, villamoson vég nélkül telefonáló, hangosan beszélő emberekről?
- Mi a véleményed a hazudozós emberekről?
- Mi a véleményetek az olyan emberekről, akik félnek valamilyen állattól?