Lehet hinni a jóslatokban? (beszélgetés)
sok a kokler,de nemelyik azert jo.
eletem folyaman egyszer en is talalkoztam "amatorrel".
Csak nevetek ezeken a "jósnőkön", ismerek egyet aki kiseggelte, semmivel se több nálad, te is veszel egy kártyát, egy könyvet és gyakorolsz. Színtiszta lehúzásban tolják BubaMara és a többiek. Ez a csajszi is a nyomorból jött, most meg a "királynő", kötéseket csinál meg ilyenek. Hagyjuk!
Az évek meg a rutin. Nagyon szépen dobálják a jeleket csak hinni kell benne, vagy még az sem mert a tudatalattidra válaszol ha a kérdés megvan. Tudni kell a lapok jelentését és sokat húzni. De mondom, kérdés, megkevered, leemeled a felét, ott van rajta a válasz. Ugyanezt megteszed múlt-jelen-jövő külön, vagy hármas kirakással. Középen van ugye a jelen, balra múlt, jobbra jövő.
nekem bejott,de hallottam nem mindenki volt ilyen szerencses.
Érdekesek ezek a joslások mert az ötös vagy a hatos akár a skandi lottót senkinek sem sikerült megjósolni a lányod.
Vagy csak Diana hercegnőt említsem pedig ott komolynak mondott asztrológusok dolgoztak és mégse kerülte el a balesetet akkor hogy lehet ebben is hinni sehogy szerintem.
Megnéztem a könyvet de úgy döntöttem hogy tovább nem fogom magam gyötörni ezzel majd az idő megoldja vagy ketten megoldják mert már az idegeim lassan felorlődnek ha továbbra is emésztene magam lesz ahogy a sors akarja azon úgyse tudunk változtatni.
El se olvastad amit írtam, pedig ott a megoldás.
Én nem bízom meg bennünk.
Mert a lanyomnak csak ő kell és ha kell élete végéig várni fog rá neki nem kell senki más rajta kívül.
Most így állunk ez a helyzet sajnos!!!
Tényleg igazad van ez nem is jutott eszembe.
Éppen most hallom a rádióban, hogy valakinek azt jósolták, hogy márciusban ne vállaljon műtétet. Sajnos, közben kiderült, hogy rákos, és majdnem ráment az élete. Szerencsére még időben meg tudták műteni.
Azt mondják mindenki annyit dolgozik amennyi esze hiányzik.
Itt az élő példa ami igazolja ezt. A jósnő mennyi munkát fektet abba a 40 ezerbe - vagy még többe?😉
És ennek kapcsán mire voltál kíváncsi?
Hogy vészeli át a lányod?
Hogy vészeli át a család?
Mikor fog újra találni a lányod társat?
Talál e újra társat a lányod?
Van egy ismerősöm, aki online jósol. Egy kicsit sincs neki jós tehetsége és semmi.
Azt mondta, hogy a legtöbb kuncsaftot, csak a szerelem érdekli. Van e, lesz e, volt e?
Így szépen kitalált sablon szövegeket, hogy melyik kártyára mit mondjon. A rövid beszélgetésből mindig kiderül, hogy az illető arra kíváncsi, hogy azért szerette e az, aki most szakított vele? Szereti e, megcsalja e a jelenlegi párja? Lesz e hamarosan kapcsolata és boldog lesz e vele?
És lám, én csak nevetgélek az ismerősömön, de teljesen igaza van. Az embereket, valóban csak is ez érdekli és csak is ilyen kérdések miatt mennek el jósoltatni.
Neki is jól jön napi szinten, néhány 8 ezer...
Köszönöm, hogy megosztottad velünk!
Én is mindig erre gondolok. Adott egy szülészeti szoba, különböző hátterű családok gyerekei jöttek világra. Ki hatodik gyerekként, ki gazdagabb család elsőjeként, akkor ugyanazon tipp mindegyikre?
Elég, ha arra gondolok, kik voltak akkor, mikor szültem...
1 nap 5*8000=40 ezer
Sokan szeretnének naponta fele ennyit keresni, pl. fizikai munkával...
Szomorú. Viszont abban az időpontban több ember is született nem csak lányod. Elképzelhetőnek tartod hogy az összes egy időben születettnek ugyanaz a sorsa?
68 éves vagyok.A lányommal szakítottak 4,5 év után és ez mindenkit egy kicsit hazavág akar idegileg akár lelkileg. Ezért kértem a joslást nem akartam ezt megírni de ha már voltatok olyan kedvesek hogy válaszoltál akkor megérdemelték hogy ezt megirjam
A csaladinet.hu oldalon van és neten keresztül megy nem kérdeznek semmit csak a születési dátum kell
Köszönöm az őszinteséget!
Néha...lehet igen,mert valóban megtörténik,ugyanis a sorsunk determinált,tehát épp ezért van sokunknak bele látása,mert adott...
Szerintem inkább személyesen menj el.(Ha jól értem a neten jósoltattál.)
Ez a legjobb könyv hozzá.
[link]
Veszel egy tarotot, megtanulod a lapok jelentését, kérdezel, megkevered a paklit, leemeled a felét és a lap ami felül van az a válasz. Ennyi.
[link]