Lehet hinni a jóslatokban? (beszélgetés)
Hány éves vagy?
Felnőttként lehetne annyi élettapasztalatod, hogy a döntéseidnek jól látható következményei lesznek.
Ehhez általában jó sokat beszéltetnek a múltadról, hogy megismerjék a habitusod.
Ha nem beszéltet, akkor pl. a születési idődből ad egy általános jellemzést a jegyedről, amiben születtél.
Ha először kérdezel, lehet hogy más lett volna a dolog kimenetele. Igen, még sokakat érdekel és ezeket többnyire be is húzzák a csőbe.
Mennyi tandíjat fizettél?
"megírtam a születési évét hónapot napot sőt még az órát is"
Nem magadról kérdeztél?
Engem mindig elszomorít, hogy a 21. században, itt Európában még mindig van olyan ember, aki ezt a kérdést komolyan képes feltenni.
Ha valódi választ vársz: Nem, nem lehet hinni benne !!!
Józan elméjű, iskolázott ember ilyen kérdést csak vicces formában tesz fel. Nem lehet igaz, hogy ezért pénzt ad ki valaki és még teljes komolysággal próbálja megmagyarázni az ostobaságot. Igaz, néha a tévében is leadnak ezt-azt, hátha még valaki beveszi. Az ilyen embereket lehet az orruknál fogva vezetni, ebből élnek a csalók. Ha jót akarsz magadnak a környezetedben ne mondd el senkinek sem.
Bocsáss meg, de elsőre mi nem volt világos?
Nem, nem lehet megmondani, hogy mi lesz.
A viselkedési minták alapján lehet számítani dolgokra, de ez nem jóslat, hanem valószínűség.
Lehet hinni a jóslatokban?
termeszetesen lehet benne hinni.
nekem teenager koromban megjosoltäk, hogy nem erem meg elve a 18. elet evemet.
Nagyon szeretném ha komolyan valaszolnátok kinek mik a tapasztalatai?
Köszönöm szépen addig is.
Nem fizettem egy kérdésre csak az elemzésére 8000 Ft ot.
De komolyan kérdeztem amit leírtam hisz ezért nyitottam a fórumot.
Kinek mik a tapasztalataik.
Hinni lehet e benne? Mert én hiszek is meg nem is . Mert régebben kértem joslást és egyik sem jött be de a mostani eset ami a családomnak történik azt jó lenne tudnom hogy mi vár ránk?!
A csaldinet.hu oldalon kértem jósnőktől tanácsot vagyis életelemzést meg joslást.
Arra lennék kíváncsi hogy kinek jött be vagy kinek nem? Érdemes beszélni róla mert szerintem sokakat érdekel?