Sógornős gond (beszélgetés)
Azt mondják, üzletben nincs barátság, illetve a jó kapcsolat alapja a korrekt elszámolás
Miért nem a sógornőd szállt ki?
Sziasztok!
A történet röviden:sógornőmmel mióta az eszemet tudom, nagyon jól kijöttünk.Mindent megbeszéltünk, százszor beszéltünk és találkoztunk naponta,mindent tudtunk egymásról. A sors úgy hozta,hogy mivel mindketten imádtunk kreatívkodni, így elindítottunk egy közös kis itthoni vállalkozást.4 évig épitgettük,szépitgettük.Már igazán jól ment,sok munkànk volt.Viszont ő bekerült egy új baráti körbe,ahol eléggé befolyásolják.Még abba is bele szóltak mit hogyan csináljunk az üzletben is.Ő pedig mindent férre dobva csinált mindent úgy,ahogy ők mondták.Az addigi jó kapcsolatot felváltotta a sok-sok nézeteltérés,veszekedés.Olyan dolgokat akart fizettetni velem,amikhez semmi közöm sem volt.Igy fájó szívvel feladtam az álom munkàt, és ott hagytam az üzletet.Sajnos nagyon megviselt,mivel szinte testvéremként szerettem, ő pedig feladta a jó kapcsolatunkat,kitúrt az üzletből,csak mert gondolkodás nekünk csinál mindent ahogy az új barátnő mondja.
Aki volt már ilyen helyzetben,hogyan lehet ezen túl tenni magunkat? Főleg,hogy családban is történt, így még elkerülhetetlenek a kellemetlen találkozások is
További ajánlott fórumok:
- Mire gondolsz MOST?
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- Mi volt ma az első gondolatod?
- Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt?
- Gondolj, gondolj valamire :D
- Szólánc nevekből (írók, költők, tudósok, gondolkodók, történelmi személyek; magyar vagy egyetemes, teljes v. vezeték név)