Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Sógornős gond fórum

Sógornős gond (beszélgetés)

7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Alinka01)
tegnap 22:03
Pont ez a gond...Így maradtam munka nélkül,meg még a jó kapcsolatunk is tönkrement
6. alinka01 (válaszként erre: 5. - Teletabby)
tegnap 19:19
Majd ő megválaszolja ezt, de sajnos lehet az is gond, hogy a piac akkora, aminek az ellátásához elég az a vállakozás, nem tud eltartani egy másik ugyanolyat.
tegnap 19:10
Indítsd újra, más névvel! Ha még látsz benne fantáziát!
tegnap 18:30

Azt mondják, üzletben nincs barátság, illetve a jó kapcsolat alapja a korrekt elszámolás

Miért nem a sógornőd szállt ki?

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Alinka01)
tegnap 18:24
Volt.Megbeszéltük,hogy senki nem szól bele az üzleti dolgainkba,viszont utána sem változtatott semmin.Két hónap múlva ismét ugyanazokat a problémákat hozta fel.Le akart húzni pénzzel is,hogy olyan dolgot is én fizessek,amiket nagyon nem nekem kellene
2. alinka01 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:01
Nem volt közben, mielőtt kiléptél az üzletből, komolyabb megbeszélés kettőtök között a problémákról, vagy méginkább az érintett családtagokat is bevonva? - Én hiszek a kulturált kommunikáció erejében, hatásosságában.
tegnap 17:35

Sziasztok!

A történet röviden:sógornőmmel mióta az eszemet tudom, nagyon jól kijöttünk.Mindent megbeszéltünk, százszor beszéltünk és találkoztunk naponta,mindent tudtunk egymásról. A sors úgy hozta,hogy mivel mindketten imádtunk kreatívkodni, így elindítottunk egy közös kis itthoni vállalkozást.4 évig épitgettük,szépitgettük.Már igazán jól ment,sok munkànk volt.Viszont ő bekerült egy új baráti körbe,ahol eléggé befolyásolják.Még abba is bele szóltak mit hogyan csináljunk az üzletben is.Ő pedig mindent férre dobva csinált mindent úgy,ahogy ők mondták.Az addigi jó kapcsolatot felváltotta a sok-sok nézeteltérés,veszekedés.Olyan dolgokat akart fizettetni velem,amikhez semmi közöm sem volt.Igy fájó szívvel feladtam az álom munkàt, és ott hagytam az üzletet.Sajnos nagyon megviselt,mivel szinte testvéremként szerettem, ő pedig feladta a jó kapcsolatunkat,kitúrt az üzletből,csak mert gondolkodás nekünk csinál mindent ahogy az új barátnő mondja.

Aki volt már ilyen helyzetben,hogyan lehet ezen túl tenni magunkat? Főleg,hogy családban is történt, így még elkerülhetetlenek a kellemetlen találkozások is

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook