GYOD felülvizsgálat végleges állapot esetén (tudásbázis)
Sziasztok!
Kislanyunk 15 eves most novemberben volt felulvizsgalat megint kapjuk 5 evig. Visznont ugy alalul, hogy Hollandia vagy Auszria nunka lesz. Szeptembertol iskola valtas lesz egy maganiskola tavoktwtas laptopon tanul gimi es ad erettsegit. Az igazgatono szt mondta a vilag bermelyik pontjan lehetink most is vsn neki spanyolban vagy olaszban elo es twnulo diwkha. A kulfoldi munka napo 2-3 ora lenne. Ugy tudom 4 oras munka vallalhato lenne most is. De vsjon elveszik vag marad a Gyod, ha mondjuk Auszriaba leszunk de taboktwrasban ? A suli szerint rendben van igy mindrgy hol vagyunk. Ez azert lenne fontos, mert pl. Auszriaban gyengebb w fizetes ami lenne ott fontos lenne maradjon a Gyod. De Belgium, Dania, Hollandia ott ketten mar 2x vagy 3x annyit kerexnenk mint Ausztria ott mar nem fontos a Gyod. Azaz ketten keresunk 500 ezret tisztan Auszriabqn + 260 gyod ha marad, vagy eleve nem maeadhat ha kulfoldre megyunk, de akkor meg Irany Hollandia, Belgium ahol ketten nar 1.6 mullio kereset es itt mar nem akkora ervagas, ha elveszik. Mert elso korben Auszria lenne de itt fontos lenne, ha maradna. Ebben van valakinek tapasztalata ? Elvileg egyutt a csalad gondozzuk a gyermeket es Magyar suliba jar tavoktatasban.
Nagy nehezen sikerült megtalálnom, bemásolom, hátha valakinek még jól jön. :)
"(8c) A (8a) bekezdéstől eltérően a szakmai vélemény határozatlan érvényességi idővel is kiállítható, ha a súlyosan fogyatékos ápolt gyermek állapota végleges, és abban változás nem várható. Határozatlan érvényességi idejű szakmai vélemény csak abban az esetben állítható ki, ha az orvostudomány jelenlegi állása szerint az önellátási képességben javulás sem műtéttel, sem gyógykezeléssel, sem rehabilitációval nem érhető el, és abban a gyermek életkorából adódó változás sem várható."
63/2006. (III.27.) Korm. rend. 21. § (6a)
Elvileg csak 2025. 06. 30-ig hatályos - remélem, meghosszabbítják, mert nekünk ősszel lesz a felülvizsgálat.
Szia! Tudnál erről az új törvényről hivatkozást, vagy linket küldeni? (Fiam állapota végleges, de a GYOD nem.)
Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek jogos, hogy a közeljövőben felülvizsgálják a rokkant nyugdíjasokat?
- Mit szóltok a kormány mostani megszorításához?A rokkantak felülvizsgálatához?
- Agykontroll, theta healing esetén, honnan tudom, hogy mikor vagyok théta, vagy alfa állapotban, estleg bétában maradtam?
- Aranyér esetén a műtét végleges megoldás?
- Nyilatkozat, felülvizsgálat esetén
- PCOS esetén, a gyógyszeres kezelésnek köszönhetően mennyi idő után áll vissza a szervezetem a normális állapotába?