Milyen vállalkozást indítanál 1 millió forintból? (beszélgetés)
Befizetnék egy nagyon jó informatikai képzésre, elvégezném, lehetőleg olyan képzőnél, akinek vannak kapcsolatai cégekkel, kapcsolatokat építenék (többi tanf.társ sal is) és utána hülyére keresném magam, mint informatikus.
Főleg, ha fiatal vagy.
Létezik egy az induló vállalkozásokat támogató európai uniós támogatás. Ha jól emlékszem, 3 milliót adnak, ha van valami nyereséges ötlete az embernek.
Mesélj egy kicsit, hogy miben gondolkoztatok eddig a barátnőddel? Mellékállásban szeretnétek valamit elindítani, vagy készen álltok példáu egy saját üzletben reggeltől-estig ott lenni?Milyen az érdeklődési körötök? Mindenképpen olyanban gondolkozzatok, ami közel áll hozzátok, amivel tudtok azonosulni, mert ha az ember szereti azt, amit csinál, az már félsiker!
Szia,
Légyszi írj erről egy kicsit bővebben, akár privibe...
Előre is köszi
Vállalkozást indítani az utóbbi időben nagyon rizikós.
1 millió forint nem nagy összeg, ez még tovább növeli a kockázatot, mert nem marad tartalékod, ha nem jön be a számításod.
A garázs vásárlás volt az eddigi legjobb ötlet, ott csak arra kell figyelned, hogy a bérleti szerződés jó legyen és a bérleti díjat mindig időben megkapd a bérlőtől.
Ilyen kis összeggel érdemes lenne olyan lehetőséget keresni, amivel rövid idő alatt viszonylag nagy nyereséget lehet elérni.
Néha lehet találni olyan befektetést, amelyikkel a pénzt két-három év alatt meg lehet duplázni, vagy háromszorozni úgy, hogy közben nem kockáztatsz semmit, mert a lekötött pénzed és annak éves hozama garantált.
Hát igen, sajnos ez a gond, hogy más szegénységén tudsz pénzt szerezni.. De mondjuk szerintem már mindenki jár turiba. Én se veszem meg a több ezer forintos felsőt, mert sokszor sokallom az árakat.. Pláne mikor elborul az agyam..
Forexnek most olvasok utána, tapasztalat nélkül ebbe bele se mernék vágni. Felejtős a dolog..
Igen, egyből nem ugrom bele, ez biztos. :)
Most azt nézegetem, hogy még a vateráról tényleg lehet venni ruhacsomagokat, nagyon jó áron. Ismerősöm tényleg jól csinálja. Így az áru házhoz jön és nem kell neki rohangálnia nagykerekhez :) Mindig tud frissíteni :)
akkor jó. szerintem ez a turi nem rossz ötlet, nincs az embereknek már pénzük rendes bolti ruhára. sztm lesz vele munkád, de valószínűleg megéri
forexezést pénzügyi ismeretek nélkül nem javasolnék
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mire érdemes ma vállalkozni, aminek van esetleg valami jövője is?
- Szerintetek milyen vállalkozásban érdemes gondolkodni manapság?
- Milyen vállalkozásba kéne belekezdeni, így 2019 környékén?
- Ha lehetne módod arra, hogy vállalkozást nyiss, milyen üzletben gondolkodnál?
- Egyéni vállalkozói engedélyről tudna valaki tanácsot adni?
- Ha tehetnéd, milyen vállalkozást indítanál?