Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Fekete mágia, boszorkányság, átokszórás, szerelmi kötés - hiszel bennük? fórum

Fekete mágia, boszorkányság, átokszórás, szerelmi kötés - hiszel bennük? (beszélgetés)

20. tien (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 6. 19:36

Nem igazán.

Viszont Anyával jobb volt csínján bánni.

Aki minket bántott tettel ill.szóval.

Idézem:

"Élje át amit velem tett"

Sokan tönkrementek esetleg meghaltak.

Én nem merem továbbvinni az anyai örökségét.🫢

márc. 5. 19:49
Elhiszem hogy létező dolgok, de nem különösebben érdekel. Szerintem átkozni akaratunkon kívül is lehet, ha valaki nagyon bántott minket, és annak megfelelően gondolunk rá . Szerelmi kötés: A nő olyan férfi nélkül, mint a hal bicikli nélkül. Így kötözgessen a fene bárkit is magához. Úgyis előbb- utóbb adódik alkalom ismerkedésre.
18. Amaunet (válaszként erre: 16. - Hajnallányka)
márc. 5. 18:43
Csak azt kértem, hogy a két fogalmat ne keverjük, mert nem ugyan azt jelenti. Nem szinonimája egyik a másiknak.
17. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 5. 14:05
Igen. Vannak, akik értenek hozzá
16. hajnallányka (válaszként erre: 12. - Amaunet)
márc. 5. 10:09
Én nem a mások által követett - ben hiszek. Saját magamban igen. Amit én tapasztaltam azt én tudom. Felesleges ezen vitatkozni.Tiszteletben tartom ha más véleményetek van. Szeretném ha viszont is így lenne.
15. srcrss (válaszként erre: 6. - K-né Zsóka)
márc. 5. 08:20
Pontosan.
14. srcrss
márc. 5. 08:18
Igen.
márc. 5. 08:15
en nem hiszek ilyesmikbe!
12. Amaunet (válaszként erre: 11. - Hajnallányka)
márc. 5. 08:06
Azt azért fogalmazzuk meg, hogy a sokak által emlegetett és követett (hitt) "bevonzás" nem ugyan az, mint a pozitív gondolkodás. Szükséges hozzá, de egy pozitívan gondolkodó embernek nincs szüksége arra, hogy a bevonzásban higgyen.
11. hajnallányka (válaszként erre: 9. - Globus)
márc. 4. 17:09
Én ebben hiszek,persze dolgozni kell mindenért.Voltam már párszor az általad leírt helyzetben,és mindig segített a pozitív hozzáállás.
10. Amaunet (válaszként erre: 9. - Globus)
márc. 4. 17:06

Szerintem ez a "bevonzás" egy másfajta gondolkodás a célok elérésében. Pozitívan, reménykedve és nem aggódva áll hozzá. Könnyen megoldja a közben jelentkező problémákat, mert látja maga előtt a célt.

A "bevonzás" sem működik, ha csak mantráznak a fotelben.:)

9. globus (válaszként erre: 7. - Hajnallányka)
márc. 4. 16:51
Számomra még a "bevonzás" is mese kategória. Az életben mindenért meg kell dolgozni. Tudatos döntések sorozata egymás után. Lehet, hogy most valami rosszul sül el, de hogy kerültem ebbe a helyzetbe? Ugyanezt tartom a jóval kapcsolatban is.
márc. 4. 16:31
Abszolút nem.
márc. 4. 16:28
Azt hogy hiszek benne nem állítanám.Ha van ilyen(átok,szerelmikötés stb..)helytelennek gondolom.Senkit nem átkozok meg és nem kötöm magamhoz csalással. Vicces mert az egyik masszőr szerint,akihez jártam,előző életemben gyógyító voltam.Szerinte szerelmi mágiát csináltam és ezért nehéz nekem ebben az életben.Én abban hiszek hogy a jó dolgokat be lehet vonzani.Sok mindenen átsegített ez a hozzáállás.
márc. 4. 15:39
Minden lehetséges ha hiszel benne. Nem szabad alábecsülni az elme teremtő erejét. Ha nem hiszel benne, akkor számodra nem létezik.
márc. 4. 15:38
Ajjaj! És hányan hisznek egy fentebbvaló létében is! Az kb. ennyire megalapozott, mint az általad említettek...
4. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 4. 15:21
Gondolom jó megélhetést nyújt a buta, hiszékeny embereket kihasználni.
3. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 4. 14:57

Hogyne!

Múltkor magamhoz kötöttem egy pasit, aztán kiderült csak farsangi jelmezes BDSM partyn voltam 🤣🤣🤣

2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 4. 14:52
Sok hiszékeny ember van, gondolom jól lehet keresni vele.
márc. 4. 14:47
Hiszel benne?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.