Normális, ha a főnököm boszorkánynak tart? (tudásbázis kérdés)
pffff :D
örülj, h fél tőled.
Áh nem akarok én megátkozni senkit sem, eszembe sem jutna az ilyesmi.
Dehogy vagyok én boszi...
hát, akkor más nincs, csak hogy próbálod a lehetőségekhez mérten elkerülni a vele való kontaktust, és kibírni, hogy ilyen :(
az a baj, hogy szerintem bármit csinálnál, abba belemagyarázna valami mást, sajnos ezek a zakkantak ilyenek. ha túl kedves vagy vele, akkor az mögé is valami ármánykodást képzelne :S
beszélni sincs értelme a fejével, mert arra is azt mondaná, hogy csak tagadod, hogy átkokat szórsz rá.
próbálj meg nem törődni vele, végezd jól a munkádat, és reménykedj benne, hogy esetleg hamarabb nyugdíjba megy...
Ennek azert orulok, hg mar nemzepkorban vunk, mert sztem jelentosen cskkenne a nok szama, koztuk en sem elnek mar... Iszonyat!
Marmint a fonoknod, tuti nem szazas. Miert nem magaban keresi a gixert?
Ha naon kihuzna nalam a gyufat, csakazertis tennek ra egy lapattal, az biztos! :D
Most, hogy mondod, lehet, én is boszorkány vagyok....
A szemem zöld, de a hajam már őszül a feketéből - most már csak egy bibircsókot kell növesztenem - fekete macskám van!!!!
Azt kéne elérned, hogy jó átkokat várjon tőled és ezért fizetésemelést adjon!
De tényleg, ha finoman tudatnád vele, hogy kedveled???
Persze nem a szemébe, mert még megrémül, hanem terjesztenéd, hogy milyen szimpatikus, igazságos, megbecsüli a jó munkát (a tiedet), csinos, kedves...
Névnapjára vegyél neki egy üveggömböt, mond el ellé, ha látja a boszorkányokat, talán a jövőt is megjósolhatná belőle :)
Egyébként elég ritka a színösszeállításod, nem csodálom, ha a buta emberek belemagyaráznak dolgokat :)
Zöld szem, fekete haj, szép lehet az életbben :)
uramatyám! nem tudsz munkahelyet váltani? vagy esetleg más főnökhöz kerülni?
sajnos ebből a hülyeségéből nem fogod tudni kigyógyítani, az ilyenek csak egyre rosszabbak lesznek, jobbak soha. :(
A hölgynek kiugrott néhány fogaskereke az biztos.
Meg az is, hogy valamiért pikkel rád, függetlenül az agybajától.
További ajánlott fórumok:
- Beszélgessünk! Ki miben hisz? :) Angyalok, boszorkányok, és hasonlók,
- Minden ami boszorkányság és mágia
- A főnököm nem tartja be a szabályokat
- Hamyka boszorkánykonyhája avagy mindent elkésziteni természetesen és adalék anyag mentesen amit csak lehetséges!!
- Anyós bajok avagy anyósom egy boszorkány!
- Paulo Coelho - A portobellói boszorkány