Nyersen maradt a rántott csirkecomb, pedig kis hőfokon... (beszélgetés)
Lehet, hogy az volt a hiba.
Nagyok voltak a combok? Ha igen, akkor könnyen lehet, hogy nem sül át teljesen. Ilyenkor segíthet, ha kicsontozod sütés előtt.
Most akkor főzzük vagy rántjuk?
Mert nem ugyanaz.
Egy főtt csirke már nem alkalmas arra, hogy kirántsuk.
Igaz lehet, de annak olyan is az íze.
Ami a rántott csirkéből megmaradt, azt meg ledarálta?
Így legalább tuti átfő. Szerintem nem olyan rossz ötlet. A nyersen maradt csirkecomb nem gusztustalan?
Nekem inkább az lenne a gondom vele, hogy ha nem házi csirke, tuti hamar leválik a csontról és úgy már nem lehet kipanírozni.
Én olyanról tudok, hogy falusi vén tyúkot, kakast levesnek főztek. Nem lett puha, tovább főzték lábasban, pörköltnek.
Az igazi tanyasi csirke sem igazán rántani való. Szerintem.
elnézést.
Csak úgy kiszaladt.
Tisztelem a mamád.
Főzött csirkebol rántottat?
Ez gusztustalan.
75 fokot kel elerni maghomersekleten.
A souvidolasnal 65 belső hőmérséklet 3 óráig.
És ez vitatott.
Nincs tanulmány róla.
További ajánlott fórumok:
- Sült csirkecomb serpenyőben
- Előre megfőztem csirkecombokat, lefagyasztottam, ma kiengedném és szeretném kirántani. Érdemes vele próbálkozni?
- Rántott csirkecomb
- Rántott csirkecomb mellé keresek valami jó salátát.. esetleg majonézest, ötletek?
- Mennyi kalória van a rántott csirkecombban?
- Ha rántott gombát sütsz, akkor előtte megfőzöd kicsit, vagy nyersen panírozod és csak sütöd?