Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Nyersen maradt a rántott csirkecomb, pedig kis hőfokon... fórum

Nyersen maradt a rántott csirkecomb, pedig kis hőfokon... (beszélgetés)


16. csemár (válaszként erre: 15. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:14

Lehet, hogy az volt a hiba.

Nagyok voltak a combok? Ha igen, akkor könnyen lehet, hogy nem sül át teljesen. Ilyenkor segíthet, ha kicsontozod sütés előtt.

Nem lehet, hogy az a baj, hogy kis lángon sütöttem? Én sem főzném meg előtte, igazából még nem nagyon jártam így. Eddig megpuhult amit rántottam, nem is értem
14. Karmol (válaszként erre: 11. - Halacskaaaa)
ma 16:55
Left over
13. asztanaviszta (válaszként erre: 4. - 55Judit)
ma 16:33

Most akkor főzzük vagy rántjuk?

Mert nem ugyanaz.

Egy főtt csirke már nem alkalmas arra, hogy kirántsuk.

Igaz lehet, de annak olyan is az íze.

Ami a rántott csirkéből megmaradt, azt meg ledarálta?

12. srcrss (válaszként erre: 11. - Halacskaaaa)
ma 15:16
Nem kell túlfőzni, és akkor nem válik le. Szerintem...
11. Halacskaaaa (válaszként erre: 6. - Karmol)
ma 15:12

Így legalább tuti átfő. Szerintem nem olyan rossz ötlet. A nyersen maradt csirkecomb nem gusztustalan?


Nekem inkább az lenne a gondom vele, hogy ha nem házi csirke, tuti hamar leválik a csontról és úgy már nem lehet kipanírozni.

10. globus (válaszként erre: 6. - Karmol)
ma 15:11

Én olyanról tudok, hogy falusi vén tyúkot, kakast levesnek főztek. Nem lett puha, tovább főzték lábasban, pörköltnek.

Az igazi tanyasi csirke sem igazán rántani való. Szerintem.

9. 55Judit (válaszként erre: 6. - Karmol)
ma 14:36
Szerinted ha beteszed a kuktába 15 percre nem fő meg? Ha te csinálod nem gusztustalan?
8. Karmol (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:24
Kukta, 15 perc, aztán 5 perc grill
7. Karmol (válaszként erre: 6. - Karmol)
ma 14:22

elnézést.


Csak úgy kiszaladt.


Tisztelem a mamád.

6. Karmol (válaszként erre: 4. - 55Judit)
ma 14:19

Főzött csirkebol rántottat?

Ez gusztustalan.

5. Karmol (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:17

75 fokot kel elerni maghomersekleten.


A souvidolasnal 65 belső hőmérséklet 3 óráig.


És ez vitatott.

Nincs tanulmány róla.

4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:58
Én nem készítem ezt. De anyám mielőtt kirántotta a csirkecombot, előtte levest főzött belőle. Maradt egy jó húsleves szerű zöldségleves, utána volt a kirántott csirke körettel.
3. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:51
Érdemes panírozás előtt hosszanti irányban bevágni, kicsit szét lehet lapogatni. Nem lesz csúnya, csak nagyobb.
ma 13:40
Visszatenném, és fedő alatt sütném még.
"Nyersen maradt a rántott csirkecomb, pedig kis hőfokon sokáig sütöttem. Egyre halmozom a hülyeségeimet a konyhában, mit lehet vele tenni?"

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook