Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ha rántott gombát sütsz, akkor előtte megfőzöd kicsit, vagy nyersen panírozod és csak sütöd? fórum

Ha rántott gombát sütsz, akkor előtte megfőzöd kicsit, vagy nyersen panírozod és csak sütöd? (tudásbázis)


2012. febr. 27. 15:24
Nyersen, nem kell vele szöszmötölni.
2012. febr. 26. 07:49
En vagy fozom kicsit (amig felfo a viz eleg) vagy besozom es allni hagyom 15 perig es utana panirozom.
2012. febr. 21. 06:25
nyersen kizarolag
2010. jún. 6. 07:27

Persze, hogy nyersen!

Kisgyereknek érdemes 1-2 cm szeletekbe vágni és úgy panírpzni, mert úgy biztosan megeszik!


Valaki kérdezte, hogy minek a gomba abáló vizébe az ecet? Hát , hogy ne barnuljon ( oxidálódjon ) meg a vágott felülete. Szerintem teljesen felesleges!

2010. jún. 6. 06:34
Én, nyersen :)
2010. jún. 6. 00:12
igen, kiforralom, aztán rántom, sütöm :)
4. anita674 (válaszként erre: 26. - Ymanie)
2010. jún. 6. 00:07

Mi régen panírozva is fagyasztottuk. Tálcára rakva, hogy ne fagyjanak össze. Ha már kemény, át lehet rakni egy zacskóba.

És ha kell, akkor csak zsupsz az olajba.

3. 2ed619333f (válaszként erre: 20. - Szamóca41)
2010. jún. 5. 23:50

ez nagyon jó ötlet...:)

a rántott hagymakarikákat is kipróbálom majd igy.:)))igaz, lehet keresgethetem a lisztben a cikkekre szedett karikákat:)))

2. nedi
2010. jún. 4. 21:57
Az én szakácskönyvem szerint 5 percig enyhén ecetes vízben kell forralni.Hogy minek az ecet,sajna fogalmam nincs.De így csinálom.
1. bekibaba (válaszként erre: 20. - Szamóca41)
2010. máj. 22. 08:45
Milyen okos ötlet...:-)

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook