Ha rántott gombát sütsz, akkor előtte megfőzöd kicsit, vagy nyersen panírozod és csak sütöd? (tudásbázis)
10. e0d10f8c33
2012. febr. 27. 15:24
Nyersen, nem kell vele szöszmötölni.
9. licaki
2012. febr. 26. 07:49
En vagy fozom kicsit (amig felfo a viz eleg) vagy besozom es allni hagyom 15 perig es utana panirozom.
8. d41005143d
2012. febr. 21. 06:25
nyersen kizarolag
7. Anyagi
2010. jún. 6. 07:27
Persze, hogy nyersen!
Kisgyereknek érdemes 1-2 cm szeletekbe vágni és úgy panírpzni, mert úgy biztosan megeszik!
Valaki kérdezte, hogy minek a gomba abáló vizébe az ecet? Hát , hogy ne barnuljon ( oxidálódjon ) meg a vágott felülete. Szerintem teljesen felesleges!
6. etikat
2010. jún. 6. 06:34
Én, nyersen :)
5. 2a44b32e51
2010. jún. 6. 00:12
igen, kiforralom, aztán rántom, sütöm :)
4. anita674 (válaszként erre: 26. - Ymanie)
2010. jún. 6. 00:07
Mi régen panírozva is fagyasztottuk. Tálcára rakva, hogy ne fagyjanak össze. Ha már kemény, át lehet rakni egy zacskóba.
És ha kell, akkor csak zsupsz az olajba.
3. 2ed619333f (válaszként erre: 20. - Szamóca41)
2010. jún. 5. 23:50
ez nagyon jó ötlet...:)
a rántott hagymakarikákat is kipróbálom majd igy.:)))igaz, lehet keresgethetem a lisztben a cikkekre szedett karikákat:)))
2. nedi
2010. jún. 4. 21:57
Az én szakácskönyvem szerint 5 percig enyhén ecetes vízben kell forralni.Hogy minek az ecet,sajna fogalmam nincs.De így csinálom.
1. bekibaba (válaszként erre: 20. - Szamóca41)
2010. máj. 22. 08:45
Milyen okos ötlet...:-)
További ajánlott fórumok:
- Ha rántott húst készítetek, a fennmaradó használt olajat felhasználjátok még vagy már nem?
- Kiszáradt rántotthús szeletekkel mit lehet kezdeni? Céges buliból kaptuk
- Hogyan kell rántott sajtot sütni, hogy tutira ne folyjon ki?
- Ki, hogy csinálja a krumplipürét és a rántott húst, hogy jó puha legyen?
- Hogyan készül a rántott sertésszárny?
- "Kisütött vagy rántott panír" elnevezések