Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Normális, hogy a jobb halántékom felett sokkal jobban ki lehet tapintani a csontot? fórum

Normális, hogy a jobb halántékom felett sokkal jobban ki lehet tapintani a csontot? (tudásbázis)

6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Channa*)
jan. 22. 06:21
Igen, nem vagyunk egyformák. Úgy emlékeztem, régen is fura volt ez az aszimmetria. Leteszteltem máson is, és senkinek nem volt egyforma, így nem foglalkozok vele.
jan. 21. 15:32

Nem tudom, hogy a te esetedben normális e, de ha végig tapogatod a fejedet, akkor több helyen is észreveszel eltérést. Nekem pl. a két fülem se egyforma formájú. Anyukám mindig azt mondja, hogy az egyik azért kunkoribb, mert mindig azon feküdtem, babakoromban és elnyomódott.

Tehát, nem vagyunk teljesen szimmetrikusak, még a csípőnknél is vannak eltérések. A legtöbb embernek az egyik csípőlapátja feljebb van kb. 2 cm-el.

4. libikóka (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 21. 12:00
Ilyen kérdésre csak egy jó válasz van,,nézesd meg.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Libikóka)
jan. 21. 11:57
Nem tudom. Most vettem észre, hogy asszimetrikus a két oldal.
2. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 21. 11:45

Mióta?

Mindig ilyen volt?

jan. 21. 11:19
A jobb halántékom felett sokkal jobban ki lehet tapintani a csontot, szinte dudorszerű. Nem egyforma a két oldal. Ez normális?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook