Az orvos már látni, tapintani tudja az 5 hetes terheséget? (tudásbázis)
Sziasztok!
Nem nagyon értem én ezeket a heteket. A fogantatástól számoljátok? Vagy az utolsó mensitől?
Én ma a 31. napon voltam UH-on, ami a mensitől 4 hét+2 nap. Bizonytalan volt a doki, azt mondta 3 nap múlva csináljak tesztet majd.
Olyan volt a nyálkahártyám, amiből baba is lehet, de mensi is készülődhet...
Az elsővel négy hetes voltam mikor tapintással is érezte és ultrahangon is látta.A másodikkal öt hetesen mentem hozzá ,nem tudtam,hogy terhes vagyok, nem érezte de azt monda azért csináljak egy tesztet és pozitív lett.Felhívtam ,mentem uh-ra és már szívhangot is tudott nézni.Hasi uh-n.
Ez szeritnem változó....mármint,hogy érzi vagy nem...
Szia!
Elöször is gratulálok!
Minden bizonyal egy hűvelyi ultrahanggal már meg tudja neked is mutatni a kis "foltocskát",hivalalos nyelven petezsákot.Nekem 3-4 hetesen állapította meg.
További ajánlott fórumok:
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Kecskeméti szülészet és orvosok
- Miért használ sok orvos a terhesség megállapításhoz hasi uh-t, ha sok helyen olvasni a kismamák körében, hogy nem lehetett látni?
- 70 éves Apukámnak 6 napja átlag 38 fokos a láza. Orvost látni se akar, lázcsillapitot se. Lehet komoly baja?
- Gravi-hcg teszt -a kont, csík nem piros hanem kék de a másik piroscsík akkor terheséget mutat valós vajon?
- A tejmirigyeket mindig ki lehet tapintani vagy csak ha terhes az illető?