70 éves Apukámnak 6 napja átlag 38 fokos a láza. Orvost látni se akar, lázcsillapitot se. Lehet komoly baja? (tudásbázis)
Ülj le apukád mellé és magyarázd el, nektek, még szükségetek van rá és a szeretetére.
Fontos, hogy a lázát lehúzzátok, mert a szíve felmondja a szolgálatot, mire orvos látná.
Ne szólj sem az orvosnak, sem apukádnak, hívd le az ügyeletet és nézze meg.
Miért árultad el hogy nem akarja apukád?
Ki kell hívni az ügyeletet és kész! Egy 70 éves emberhez kötelesek kimenni!!!
Akkor még sincs annyira toppon.
Normális ember nem így gondolkodik. :(
Muszáj lesz kihívni hozzá az orvost.
Ne mondd már, ügyeletet tudsz hívni!!!
Az életét (feltételezhetően) veszélyeztető állapot miatt nincs szükség Apukád hozzájárulására.
Sőt...még a végén nehogy segítségnyújtás elmulasztása legyena probléma!
Laikus vagy, nem orvos, a veszély fokát nyilvánvalóan nem Neked kell eldöntened. De orvost muszáj hívnod.
Hívj hozzá orvost, tüdőgyulladása is lehet ilyen magas lázzal az meg nem vicc, mindenképp lássa orvos!!!! Én nem egyszer mentettem meg Nagymamám életét azzal hogy akarata ellenére orvost hívtam hozzá. Az orvos mondta is ha nem hívom nem biztos hogy 1hétnél tovább élt volna:S
Szóval ez nem játék, senki sem szereti az orvosokat, de ez a láz valamitől van.
Jobbulást!
AZ, hogy semmije se fáj, nem jelent semmit, sőt, lehet, hogy kicsit füllent is.
Majd' 1 hete láz, ez bizony nem vicc.
Beszélj a háziorvosával.
Sajnos,ez nem jó hír.
Hideg vizes borogatás,kamilla tea. Neocitrán
De minden féleképpen hívd fel a család háziorvosát mi a konkrét gyógyír.
Most ezt komolyan kérdezed?
Én két napig se vártam volna, hívtam volna már ügyeletet hozzá. Ha akarja, ha nem.
További ajánlott fórumok:
- Ti mit csináltok, ha nem akar a láza lemenni a gyereknek a lázcsillapítótól?
- A gyerekemnek 39 fokos láznál adtam egy lázcsillapítót és már eltelt márfél óra és most 39,4 fokos. Mit tehetnék még?
- A láz és lázcsillapítás korszerű tudományosan megalapozott gyakorlata
- 2-3 hetes kismamának milyen lázcsillapítót lehet adni?
- Mikortól kell bevenni lázcsillapítót?
- Keresek egy nagyon jó homeopata orvost, aki csecsemőnek tudna segíteni, komoly probléma. Ismer valaki egy megbízható, elhívatott homeopatát?