A halántékom felett kikopott a hajam, szerintetek mivel dúsíthatnám vissza? (beszélgetős fórum)
ricinus olajjal kenjed amilyen sokszor tudod.
Nézz utána a neten.
Onbizalomhianya volt neki is sokaig miatta. Meg lehet most is van, nem tudom. Pedig tenyleg nem volt csunya kopaszon se. Az ember eszre vette ha kopasz, ha kinyitotta a szajat. Olyan szovege volt nrki, hogy csuda. :D Imadtam ezt a f*szit. Kar hogy nem illettunk ossze. Sehogy, semmilyen formaban. Bar az agyban jo volt. :D
De ket Halak mar tul sok egy vederben. :D
Én jógáztam sokáig, de a hajam az nem lett több tőle.:)
Kedves fórumindító, én semmilyen lyukat nem látok a hajadon, viszont szívesen hajat cserélnék veled.
Jaj, ezek a buta divatok.
Most a hosszú haj a divat mindenáron, aztán aki folyton piszkálja, az sem vágatja le.
De sokat látok: csavargatja, húzogatja, mint akit zavar. Tisztában van vele, mit csinál, de képtelen abbahagyni.
Télen meg nem viselnek sapkát, mert az hogy néz ki.
Sajnálom, hogy most meg lyukas lett a hajkoronád! Talán a sörélesztő és valami hajvitamin tényleg használ, de talán a hajgyógyász is, amit már mondtam. Én is mindent megpróbálnék, ami csak kicsit is értelmesnek tűnik. De ha a "lyuk" van a második képen, akkor megnyugtatlak: nem szembetűnő.
Jól.
Nem gondoltam, hogy ilyen méregzsák.
Biztos nincs kutyája sem...:D
Különben azért szerettem volna utánanézni ennek a jóga-ágazatnak, mert érdekes felfogás, hogy ha a körmöm összedörzsölöm, nőni fog a hajam.
Megnéztem volna, mennyire jóga egyáltalán. Mert a tibeti "jóga" sem jóga, de a homály általában kifizetődő iparág.
Ami az eredeti kérdést illeti: sajnos semmi ötletem nincs, de talán egy hajgyógyász tudna valamit mondani.
Még valami?
Nem kötelező ezen a CSICSKA oldalon lenni.
Mondjuk erre is igaz, hogy aki hülye haljon meg. Nem csoda, hogy magadra vetted.
És sajnos nem a magyar nyelv miatt van elmaradva a magyar tudományos publicisztika.
Mindig akad, aki szívesen lefordítja, nem ez a baj.
Valószínűleg nem lennék képtelen, csak negálom.
Bőven van még mit tanulnom a németből is.
Nem olvastam, de a mai írásmód a jóga.
Kb. az 50-es évek óta, amikor Selva Raya Yesudian első jógakönyve megjelent Magyarországon.
Miért kötekedés, ha valamit szóvá teszek?
Aki régebb óta ismerős a jóga berkeiben, az nem írja yogának.
Hogy angolul olvasol cikkeket, az nem jelent különösebben semmit, de miért feltételezed, hogy mindenki általánosan értelmezni tud egy angolul írt cikket?
További ajánlott fórumok:
- A halántékomon van egy dudor ami viszket, mitől lehet?
- A combok között kikopott a nadrágot meg lehet még varrni, javítani valahogyan, vagy simán dobjam el?
- Oldalt kikopott farmer
- Hosszú, természetes fekete hajam halántékon őszül. Milyen hajfestékkel próbálkozzak otthon?
- Gyakran fáj a jobb halántékomon az ütőér. Mitől lehet?
- Nyakam bal oldala folyamatosan de nem túl erősen fáj. Most sugárzik a halántékom felé és ott is fáj. Mi lehet a gond? Nem aludtam el ...