A halántékomon van egy dudor ami viszket, mitől lehet? (tudásbázis kérdés)
Már minden rendben van, köszönöm :) 2-3 napig vakargattam, de aztán minden rendbe jött, nem viszketett tovább a duzzadás is lement szépen.
Valószínűleg ahogy lentebb is írtam allergiás reakció lehetett. :)
Hu az viszont lehetséges, mert kipróbáltam egy privátos édesítőszert cukor helyett.
Csak megijedtem, hogy a halántékomon jelent meg és csak ott.
Esetleg hisztaminos reakciót ad a szervezeted valamire, hasonlóan a szúnyogcsípéshez.
Ha például allergiás vagy valamelyik mesterséges édesítőszerre, mondjuk az eritritolra, hasonló puklik nőhetnek rajtad, mint amit leírtál.
A vakargatástól kicsit lehet duzzadt.
A stressztől szokott nekem 2 helyen viszketni . Az egyiket képes vagyok hatalmas lila foltig vakarni. Mire észbe kapok tenyérnyi véraláfutás van.
Nem tudom, hogy mi csak egy dudor, duzzanat, de nem pattanás.
Kb.5-6 cm hosszú és 2 cm széles.
És a vakargatás után kezdtem el érezni, hogy beduzzadt ott a halántékom.
Sziasztok! Egy pár órája elkezdett viszketni a halántékom, halántékom felett egy kicsivel és egy csíkban szemmel nem látható, de kézzel kitapintható dudor keletkezett, mitől lehet ez?
Nem tudom, hogy előtte megvolt-e dagadva a vakarás előtt, de lehetséges, hogy a vakargatás miatt duzzadt így be?
A válaszokat előre is köszönöm! :)
További ajánlott fórumok:
- Segítség....kb.egy hete viszket az egész testem...Mi lehet ez?
- A ruhában maradt mosószertől lehet viszketés?
- Napok óta nagyon viszketnek a szemeim, mi lehet az oka?
- Égő, viszkető érzéssel oda lehet menni időpont nélkül az SZTK-ba?
- Gyakran fáj a jobb halántékomon az ütőér. Mitől lehet?
- Nyakam bal oldala folyamatosan de nem túl erősen fáj. Most sugárzik a halántékom felé és ott is fáj. Mi lehet a gond? Nem aludtam el ...