Az illetőnek azért van itt Hoxa fiókja, hogy szemmel tudjon tartani engem (beszélgetés)
Köszönöm szépen.
Küldeni fogom!
Azt állította eddig, hogy a beszédstílusomból rájött, fogalmazás, szóhasználat ilyesmi..
De volt olyan is, hogy arra fogta az miatt, mert a fiók nevem túl egyszerű, mármint a felhasználónevem.
Biztos naív vagyok ,,honnan tudja hogy te vagy?
Azonkívül persze ha hozzáfér gépedhez ,vagy telódhoz.
Ez egy új regisztrált fiókom.
Ezen még nem.
Az előzőeken igen, és nem érti meg a "nem"-et.
Simán online zaklatásnak mondanám az ilyet.
De a hatóság nagy valószínűséggel nem foglalkozik vele.
A fiókomat keresi, azért hogy tudjon üzenetet írni.
De anonim nyitom a fórumot, így nem talál.
De ügyeljek arra, hogy nem találjon meg?
Hát így nyugodtan nem is tudom használni ezt az oldalt, mert mindig ott van, hogy épp betalál.
Ha jól értem, az zavar, látja, h milyen fórumokat indítasz meg mihez szólsz hozzá?
Mert, ahogy előttem is írták, a privát beszélgetéseidet nem láthatja.
Küldött már neked esetleg privát üzenetet és inkább ez a gond? Mert ezt mondjuk megérteném, ha privátban írogat neked.
Többek közt ezért sem érdemes az embernek megosztania mindenfélét az életéről az interneten...
Az itteni hozzászólásaidat regisztráció nélkül is látja. Ha meg zaklat például privát üzenetekkel, akkor tudod tiltani.
Pl látja a privát üzeneteid is?
Mert szerintem nem. Honnan tudja, hogy te ki vagy?
Ravasz. :D
Neked meg nincs egy kevés üldözési mániád? Esetleg elmezavarod?
További ajánlott fórumok:
- Újra nekiállok diétázni! Lenne kedved velem tartani?
- Facebookon ha valakit töröltem az ismerőseim közül, akkor az illetőnek megjelenik az oldalán, hogy töröltem?
- Hogyan lehet megtalálni valaki naplóját? Hol jelzi, hogy az illetőnek van naplója?
- Ha Facebook-on valakinek a képén megjelölöm magam, de rögtön utána eltávolítom a megjelölést, az illetőnek ezt ki fogja jelezni a rendszer?
- Ha valaki valahova bevisz egy járművet, hogy alkatrésznek adják el, akkor az illetőnek jár belőle pénz, ha eladják?
- Samsung Galaxy Mininél hogy tudom beállítani, hogy ha hívnak, akkor az illetőnek legyen képe?