Újra nekiállok diétázni! Lenne kedved velem tartani? (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem nagy gondom van. 1 hónap alatt felszedtem 5 kilót, pedig egész szépen lefogytam. Most azon vagyok, hogy ezt az 5 kilót újra leadjam, remélem az itt olvasottak majd segítenek. Mindenkinek kitartást! :)
Sziasztok!
Hova tűnt mindenki?!
Már egy hónapja senki sem írt semmit.
Szóval ez most az újraélesztés,remélem majd írtok!:)
Ja, nem adtam még fel a fogyit most próbálom a bécsit, holnap kezdem a második hetet.Majd beszámolok az eredményről.
Ti hogy álltok?
Én is gratulálok, szerintem a heti 1 kg az nagyon jó, hosszú távon is tartható.
Én már elég rég óta stagnálok, mert már nincs akkora kitartásom. a tornákat hagyogatom el, pedig kezdetben heti 4-szer tornáztam reggelente. De most elhatároztam, hogy megint ráhajtok a tornára, amíg itthon vagyok, mert munka mellett nehezebb lesz.
Mindenkinek kitartást. puszi
Sziasztok Csajok!
Látom nincs nagy élet erre, gondolom mindenki nyaral!:))
Csak annyit, hogy nem fogytam újra, viszont még mindig nem jött vissza az a 2 kg, ez nálam nagy szó!
Kitartás mindenkinek és szép nyarat!
Sziasztok!
Nekem lement 1 kiló, de a hétvégén 3 szülinapra is hivatalosak vagyok, én megmarom magam ha visszaszedem:S:D
Ilyen melegben elhiszem, hogy kívánod a limót. Esetleg édesítővel megpróbálhatod, úgy nem vészes.
Sziasztok!
Lindii, sajnálatos,ami a főnököd férjével történt:(
20 év együttélés, az szerintem nagyon szép. Ennyi idő alatt természetes, hogy vannak hullámvölgyek.
Beatrix, szerintem néha el lehet csábulni efféle bűnös kaják felé:) Én heti 1 bűnös napot engedélyezek magamnak:)
Sziasztok Csajok!
Sajnos meghalt a fő élninököm férje, ez szörnyű!
Nagyon sajnálom Őket, pénteken megyek a temetésre.:(
A fogyit nem akarom feladni!
Mindenkinek köszönöm a biztatást!
A férjemmel kapcsolatban csak annyit, hogy mi még mindig szeretjük egymást, csak néha nehéz együtt élni. Egyébként szerintem mi az a pár vagyunk, akik válás után is újrakezdenénk:)))
Szeptember 7-én 20 éves évfordulónk lesz, ha megérjük együtt.Most megyek
-Morca, kisfiadnak Boldog szülinapot!-bocsi, hogy csak most.:)
Sziasztok!
Gratulálok, nagyon ügyes vagy, ez biztosan ad a továbbiakban is kitartást a fogyiban.
Nagyon szörnyű lehetett látni a főnököd férjét.De ne hasonlítsd semmiképp a saját életedhez. Ha valami nagyon nem működik érdemes továbblépni. A fogyózással már meg is tetted az első lépést.
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok csajok!
Lindii, gratulálok, ügyes vagy nagyon, csak így tovább!
Remélem a főnököd férje már jobban van!
még ma reggel is -2 kg-nál tartottam, most nagyon kell figyelnem, ha lehet ne kússzon vissza:)
hát, az új életem úgy gondoltam, hogy majd a gyerekekkel leszek, mivel sajnos vannak gondjaink, már régóta,újra és újra ugyanaz a gond jön elő, s már nagyon belefáradtam,s úgy gondolom, hogy ennél boldogabb is lehetnék-akár egyedül is
Viszont,tegnap melóztam, s nagyon elgondolkoztatott amit láttam, szörnyű volt... a főnököm férje(45 év körüli) rosszul lett(este kb. 10.20-11.10-ig ) próbálták a szívét beindítani, de sajnos,úgy jöttem el, hogy nem tudom mi van,(nem értettem,mivel nem tudok jól németül )azt viszont láttam, hogy a mentősök, orvosok(2 mentő is volt) kint beszélgettek, a főnököm volt csak a férje mellett, aztán egy átlátszó fóliaszerűt próbáltak alátenni, szóval semmit nem tudok(6 éves kislánya vette észre, hogy rosszul van)azóta is az a kép van előttem, ahogy küzdenek az életéért, aludni is alig tudtam
s most gondolkozom, mit tegyek a saját életemmel, mert az élet csak egy pillanat, s szeretnék helyesen dönteni, de szeretném, ha sikerülne leküzdeni a gondjainkat, de nem csak ígéretekkel, hanem valóban ,szeretem a férjem,de így nem jó
szupeeeeeer... :D
de jó, látod fog ez menni.. :DDDDDDD
puszi
Sziasztok Csajok!
Szép napot Nektek!
Ma reggel egy újabb meglepetés ért!Tegnap egész
nap melóztam, kaja alig, inni ittam, s most reggel újabb egy kiló mínusz, ma megint megyek dolgozni, remélem megint megy le, s főleg azt,hogy nem jön vissza mind!:))
szió :)
húú, az nagyon szuper.. :D szerintem nagyon jó eredmény.. :) ügyes vagy.. :D
Sziasztok!
Kis eredményt értem el, de az is valami.
Hétfő reggeli súlyomhoz képest a péntek reggeli
1 kilogrammal kevesebb.:))
Remélem megy le majd több is!
Sziasztok!
Tegnap én is tornázgattam,bár nem sokat...de ettem édességet is,mégis reggelre fogytam több,mint fél kg-t :) Szóval nekünk ha más nem is,de ez az egy előnye van ennek a melegnek :)
sziasztok csajszik ... :D
kinek, hogy megy a fogyi ?!
en a tegnap sikerult egy "kevessel" tobbet egyek , mint ugye szoktam.kolleganomnek volt szulinapja, hozott nekunk somloit, meg volt ropi, udito ...
szoval ma ezt le kell am tornazniiii!!!
Nezzetek pozitivan a dolgokat :D Meleg van, igy meg jobban izzadok a torna alatt, ami azt jelenti , hogy meg tobbet fogytok majd :D
En mar ulo helyzetben is izzadok :D
Napközben még meg is állom, hogy ne egyek, de este mikor hazajön a párom és együtt leülünk vacsizni sokat eszek, ahhoz képest, hogy mennyit lehetne. És nem is épp fogyókúrásat: rántott cukkini, tökfasírt.
És szotyizni is szoktam. És ilyen melegben nem bírom megállni a hideg sört sem.
Legyenek már olcsóbbak a gyümik, zöldségek, akkor csak azt ennék. Egy negyed dinnye elég lenne vacsorára, és tele lennék, mást nem is kivánnék.
szia:)
igyál sokat.. :) és ha tudsz tornázz este.. :) most én is nagyon szenvedek, ez a meleg borzasztó és szerintem befolyásolja még a súlyvesztést is.. :( de nekem muszáj napközben tornáznom, mert a fiúk miatt csak ilyenkor tudok időt szánni rá.. este már nincs hozzá erőm, mert addigra lefárasztanak.. :D
és mi a gond a kajával??
További ajánlott fórumok:
- 50 év felett mivel lehet diétázni, fogyni?
- Van kedve valakinek mától velem együtt diétázni? Szerintetek hatásos lesz ez a diéta, amit kigondoltam magamnak?
- 5 éves unokámnak diétázni kell ....
- Szeretnék diétázni!
- Hüvelygombám van és a doki azt mondta szigorú diétát kell tartanom.Volt már akinek ilyen esetben diétáznia kellet?
- Kinek lenne kedve velem diétázni?