Szeretnék diétázni! (beszélgetés)
Szia!
3- szor olvastam el a hozzászólásodat,de sajnos nem tudtam értelmezni.
Esetleg le tudnád írni konkrétan mi a kérdés?
Hogy ehetsz-e halat? Vagy hogy mi lakto-ovok elitéljük-e a hal fogyasztást?
Én semmit nem ítélek el táplálkozás terén,mindenki úgy eszik,ahogy akar.
Sajna ehhez kicsit se tudok hozzászólni..:DD
angel! ??:)
Tisztelt Fórum!
Szeretnék tanácsot kérni, ugyanis bizonyos amerikai vegetáriánus diétát tartanék.
Sportolnék mellette, saját készitésű ételeket ennék, halat húsnak, és banánt a sporthoz.
A Tour De France-t is eddig egy olyan vegetárianus csinálta végi aki kapott halat tucatszor.
Ezért mivel jelentős sportteljesitményre készülök, igy kell ennem.
A tejet nem javasolják mivel nehezebb az emésztése, tejalapú bármit sportnapon.
Tudnának/tok vmi újabb javaslatot adni.
Azt is megkérdezném kinézik a lakto ovo stb vegetárianusok azt aki amerikai vega, mert láttam olyan szobát hogy plakátokon halak mindenféle húsok kiragsztva eltökélt vegetárianusok, de hal nélkül végképp nem megy a nagy teljesitmény.
Nem akarok hülyeségekről vitatkozni.
Előre is köszönöm!!!!
De miért nem?
jesszus, én hús nélkül nem bírnám ki..de kenyeret én se eszem:D üdítőt se nagyon..édességeket se..cukrot is ritkán:D
20 éve nem eszem semmilyen húst,halat sem.űEstére pedig csak a lentieket.Egyélbk.kenyeret csak glutén menteset,tésztát,lisztet,cukrot,péksüteményt,üdítőt,fagyit sem.:)
szóját sem..)
Nem értek egyet,mert én nem a zsír csökkentést tartom fontosnak,hanem a ch.csökkentést.Bizonyítottan a sajtok nem dobják meg az inzulint,tehát nincs tőlük utána éhség,mint mondjuk egy zsírszegény ,de szén-hidrátban gazdag Hamlet búza extr.termék után,ami sokak szerint nagyon fogyókúrás.2 hónap alatt 6 kilót fogytam,nekem ez a tempó ok.Mondjuk én nem a kajától híztam meg..
Rengeteg csökkentett zsírtartalmú sajt van már,én konkrétan olyat eszek,amiben a ch: 0,a zsír pedig: 2.2 g. egy szeletben.A Hamletben átlag: 5.4-7 g./darab van,attól függően,h.miből készült/.
Diéta az más,mint a fogyókúra.
De értem én azért,h.fogyni szeretnél..:D
Norbi Update-t javasolnám.
De alapvetően minden hatásos! kúrának nagyjából ugyanaz a lényege:
-kevés ch/szén-hidrát/
-minél több folyadék/min.2.5 liter-3.5 liter nőknél/
-a ch mennyisége max.100-120 legyen
-a fogyasztott ch.70%-80%-át délelőtt,max.2-ig kajáld meg
-ha csokit,tésztát,pizzát,ilyesmit eszel,akkor csak reggel,max.délig
-de ahhoz,h.meginduljon a fogyás,ezeket kezdetben el kell hagyni
-tejterméket bármikor ehetsz,kivéve cukrozottat.0%-os joghurtot bármikor/de csak 1-et este/
-a húsok nagyrészét is bármikor eheted
-csak olivaolajjal érdemes főzni
kcal-t nem fontos számolni,de aki nem vágja,hogy mennyit eszik,és képes elszállni,végülis nézheti,de 1200 kcal alá ne menjen,bármilyen alkatú is,m.raktározni fog a szervezet.1600 fölé sem érdemes menni.
-sport,mozgás egyértelmű,hogy javít.
-soha se legyél éhes!
üdítőket,kekszeket,ropit ne egyál egyált.,felesleges,és k..ra hízlal.
Jó fogyást!
További ajánlott fórumok:
- 50 év felett mivel lehet diétázni, fogyni?
- Van kedve valakinek mától velem együtt diétázni? Szerintetek hatásos lesz ez a diéta, amit kigondoltam magamnak?
- Újra nekiállok diétázni! Lenne kedved velem tartani?
- 5 éves unokámnak diétázni kell ....
- Hüvelygombám van és a doki azt mondta szigorú diétát kell tartanom.Volt már akinek ilyen esetben diétáznia kellet?
- Kinek lenne kedve velem diétázni?