Fog még keresni? (beszélgetés)
Mindegy,szerintem felesleges ezen rugózni.
Nem fogok olyasmit mondani senkinek, amit magam sem hiszek el. Azzal nem tartanám benne a lelket, hanem áltatnám sajnos.
Hogy jobban értenénk hozzá, azt nem hiszem, de valószínűleg idősebb/tapasztaltabb a megszólalók átlaga mint a fórumindító. (Férfiak is hozzászóltak a témához egyébként.)
Igen,valóban de inkàbb tartsd benne a lelket mert szerintem van mèg,szerintem.Lehet ti nők ehhez jobban èrtetek fene se tudja.
Nem kell egyetértenünk, nincs ezzel baj :) A fórumindító véleményt kért, elmondtuk.
Szerintem nincs igazad bàr ez csak az èn meglàtàsom.
Jesszus, milyen hülye nők vannak.
mindenkivel megesett már, h többet szeretett volna belelátni egy ilyen helyzetbe, akár volt köztük vmi az illetővel, akár nem. (vagy újra keresni fogja, vagy újra találkoznak, vagy több lesz a dologból...stb.)
nm, mindenkivel megesett már hasonló 😉
Arra kiváncsi leszek,de Boldog névnapot a barátnődnek:)
Nèvnapja van de neked meg mondtam,hogy biztos,hogy fog keresni.
vagy egyáltalán nem fog keresni, mert mindig lesz újabb, vagy esetleg még rád ír 1x max 2x ha épp nagyon unatkozik és végképp nem adódik más.
azért mondták Neked, h tárgyiasítva lettél, mert csak szórakozás vagy neki, könnyen elérhető vagy, masztizik rád egyet (bocs a megfogalmazásért) és el is felejt. nem érdekli, mi van Veled. Te tudod, mi esik jól, de láthatóan foglalkoztat a srác, hiszen fórumot is nyitottál róla. a legjobb, amit tehetsz magaddal, h elfelejted a fenébe.
Írtam,hogy fog keresni ami a kèrdèsed volt. Viszont nekem meg most jött haza baràtnőm ès szeretnèk vele egy Àgi napot tartani.
Nem is érdekel már annyira
Mert,,ő olyan amilyen,,te viszont adhatnál többet magadra mint ilyennek akármilyen szinten is foglalkozni
Részemről vagy a csávó részáről?
Igazad van , inkább siralmas.
Olyan h nem mindig alszik velem, mert azt mondja h horkolok. Néha háromnegyed lesz belőle, ha, jól viselkedik.