Hogyan tudnék plusz pénzt keresni? (beszélgetés)
Nem vállaltam keresési szakszolgálatot, csak megnéztem.
Amúgy sem tudni, hol lakik a kérdező.
Eleve csak érdekelt, mi is ez és azt megtudtam. Ahogy azt is, hogy eltérő az eloszlás, de akit érdekel, keresgél a a lakóhelye közelében és a saját szempontjai alapján dönt.
Keresésnél alap, hogy nem csak az első találatot nézzük.
Az esetek nagy részében az hirdetés, amelyiknél nem a relevancia, hanem az számít, ki hirdet jobban.
Itt van Veszprém és Salgótarján.
Nem könnyű keresgélni, Heves megyében egyelőre csak Egert találtam.
Mint írtam is, ez csak egy cég.
Ha a kérdezőt érdekli, végül is ő tudja, merre lakik, kereshet a lakóhelyéhez közelebb is. Én sem gondolnám, hogy csak ez az egy cég van, de ezt dobta fel elsőnek a kereső.
Azért a tudnivalókat egészen jól elmondják abban a kis videóban is.
Nem az.
Ha a honlapról másoltad, akkor ez csak egy cég, lehet, nekik nincs máshol centrumuk.
Ettől függetlenül sok helyen van, érdemes település alapján keresni.
De most látom, ez egy cég. Viszont adnak költségtérítést is, plusz a már említett 8 ezer Ft-ot.
Mivel az eljárás során a vörös vértesteket visszapumpálják, ezért néhány naponként is lehet menni.
Évente 45 alkalommal.
Plazmaadásról van szó, nem véradásról.
Ez is egy lehetőség, FI eldöntheti, hogy számára jó-e.
Utánanéztem, 8 városban elérhető: Pécs, Szeged, Szolnok Budapest, Kecskemét, Debrecen, Eger, Nyíregyháza, Miskolc.
Tehát erősen útiköltség-függő is.
Ezen kívül vagy autó kell, hogy az ügyfeleket felkeresse, vagy megfelelő helyiség, ahol fogadja őket.
A harmadik lehetőség, hogy valahol egy szalonban helyet bérel.
Nem csak a karoknak, kezeknek kell izomerő, hanem állni is kell tudni a munka során.
Igen, tanulni és vizsgázni is kell, és így sem törvényszerű, hogy sok lesz az ügyfél.
Egy helybeli ismerős vizsgázott is, de nem akad ügyfele.
Én is voltam véradó, fiam még mindig az. Még csak nem is hallottunk olyat hogy ezért fizetnének bárhol is.
De ha van ilyen hely kérlek írd meg konkréten hol, és mennyit fizetnek.
És végtelenül fárasztó! Ismerős hölgy mondja, mire vége a napnak, úgy érzi, leszakadnak a karjai. A masszázs lényege, hogy fellazítani a merev izmokat. A krémek csak azt biztosítják, hogy az ujja alatt síkos legyen a bőr, de az izmok átgyúrásához bizony fizikai erőkifejtésre van szüksége.
És nem elég a gyakorlás, ezt is tanfolyam oktatják, hiszen ismerni kell az izmok felépítését, egymáshoz való kötődését. Idő és pénz, mire megszerzi a "jogosítványt".
én a masszázst ajánlanám...
rengeteg embernek fáj ez meg az, már az is segít ha az embert megnyomkodják elérhető áron...
nincs abban semmi, más ember bőrét olajjal érinteni...
További ajánlott fórumok:
- Szextelefonnal hogyan lehet pénzt keresni?
- Van valami ötletetek, hogyan lehetne pénzt keresni? Akár fő-, akár mellékállásban?
- Komoly honlapot indítanék, amivel vállalkozásként pénzt tudnék keresni. Hogyan kezdjek bele, mit kell tennem?
- Hogyan lehet pénzt keresni blogolással?
- Hogyan lehet a YouTube-on pénzt keresni, illetve mi szükséges ehhez?
- Hogyan lehet blogolással, blogolásból megélni? Pénzt keresni?