Fog még keresni? (beszélgetés)
A tiltás mit jelent? Azt jelenti, hogy nem kellesz. Nem kapta meg az igényeit tőled, így próbálkozik másnál. Az idő pénz. Mivel szeretnél vele találkozni újból, elégítsd ki az igényeit vagy mérlegelj melyik a fontosabb a kettő közül.
Nehéz eldönteni mi gázabb hogy ennyire lesed vagy hogy ennyire sikeres az online nőcsábász.
Mindig megmagyaràzod a nagy semmit.🤣
Köszi a felvilàgosítàst de nem tudtam azèrt kèrdeztem.
Fèlreèrtetted mert engem fognak kitenni miattad.
Én még csak az első regisztrációmmal vagyok itt...te is? :)
Szerintem semmi olyat nem írtam sehová, ami miatt kitennének. Ha meg kitesznek, így jártam, van életem a való világban is :)
Te amúgy arra jàtszol,hogy kitegyenek az oldalról? Mert nekem nagyon úgy tűnik.😡
Nem,nem magamra gondoltam.
Pl te? Gondolom erre gondoltál.
Most is vannak "tökös pasik" csak nyitott szemmel kell jàrni.
Amúgy milyen ez az "online szex"?
Ez engem is èrdekelne. Sosem hallottam erről.🫢
Egyetértek veled. Miért jó hazugságokkal traktálni valakit?
Szeretem amikor pl a kis terhesnek, aki vérzik, azt mondják, hogy volt ilyen másnál is és egészséges baba lett, jah persze, de a másik 100 e meg elvetélt, mert általában az okozza.
A témához, csak unaloműzőnek kellett a FI, ennyi.
Felesleges ilyen pasikra várni, bármit is akarni tőle...
A Naplódba ne várj választ, amíg nem írsz "bejegyzést". Csak a "naplóról" c. részt töltötted ki, arra nem lehet válaszolni. Írj alatta BEJEGYZÉST, ha válszokat vársz...
Bezzeg az én időmben még tökösnek kellett lennie a pasinak és odaállni a lány elé, ha akart valamit. 🤣
Akkor is csak azért volt rám állva mikor nem volt más
Biztos. Ha éppen nem lesz aktuális lyuka.
Mindegy,szerintem felesleges ezen rugózni.
Nem fogok olyasmit mondani senkinek, amit magam sem hiszek el. Azzal nem tartanám benne a lelket, hanem áltatnám sajnos.
Hogy jobban értenénk hozzá, azt nem hiszem, de valószínűleg idősebb/tapasztaltabb a megszólalók átlaga mint a fórumindító. (Férfiak is hozzászóltak a témához egyébként.)
Igen,valóban de inkàbb tartsd benne a lelket mert szerintem van mèg,szerintem.Lehet ti nők ehhez jobban èrtetek fene se tudja.
Nem kell egyetértenünk, nincs ezzel baj :) A fórumindító véleményt kért, elmondtuk.
Szerintem nincs igazad bàr ez csak az èn meglàtàsom.
Jesszus, milyen hülye nők vannak.
mindenkivel megesett már, h többet szeretett volna belelátni egy ilyen helyzetbe, akár volt köztük vmi az illetővel, akár nem. (vagy újra keresni fogja, vagy újra találkoznak, vagy több lesz a dologból...stb.)
nm, mindenkivel megesett már hasonló 😉