Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Rántott csirkecomb fórum

Rántott csirkecomb (beszélgetős fórum)


2016. jan. 26. 18:53
:)
20. c130f7eb3b (válaszként erre: 19. - Anyucika3)
2011. júl. 14. 12:32
Mi a rántott húst szoktuk úgy csinálni, hogy előző este kiklopfoljuk, 1 gerezd összenyomott fokhagymát tejbe teszünk, és ezzel leöntjük a hússzeleteket. Másnapig hűtőben van, akkor lecsöpögtetjük, enyhén sózzuk, azonnal panírozzuk, sütjük. Isteni!!! :D
19. anyucika3 (válaszként erre: 18. - B73e24f31f)
2011. júl. 13. 19:16

Na ugye,hogy sikerült:-)))

Próbáld ki több formában ahogy javasolták.

Én a fokhagymás ízesítést még nagyon tudom ajánlani,ha szeretitek.

18. b73e24f31f (válaszként erre: 17. - C130f7eb3b)
2011. júl. 13. 18:12
IGEN! :))) Köszi a segítséget mindenkinek :)
17. c130f7eb3b (válaszként erre: 1. - B73e24f31f)
2011. júl. 13. 17:19
Megsültek a combok?! :D
2011. júl. 13. 12:47
Csak nagyon halkan jegyzem meg, hogy amikor a kiscsibe húsvétra kikel, és augusztus 20-ra készül belőle ünnepi ebéd, akkor nem véres a csontja. Amelyik 2-3 hónap alatt lesz "rántanivaló", az bizony "robbantott csirke"... Ahogy szokták mondani: zongorázni lehet a különbséget...
15. 864c5534c9 (válaszként erre: 9. - B73e24f31f)
2011. júl. 13. 10:52

Én az nélkül sütöttem eddig mindig...

Hát, kicsit vágd be talán..


Én nagyon nem szeretem, ha a csont mellett a hús még véres, ezért szeretem bevágni, s úgy sütni...Így tutira csontig átsül...

2011. júl. 13. 10:17
Az egyik felét forró olajban, teljes tűzön süsd fedő alatt, a másikat lassú tűzön, fedő nélkül. Így teljesen átsül. Ha mégsem működik, csontozd ki a húst, úgy panírozd, a családod is jobban fog neki örülni... legalábbis nálunk így van. :D
13. anyucika3 (válaszként erre: 12. - Db78bacc4f)
2011. júl. 13. 10:01

Szerintem abban leázik a panír róla.

De nem is hiszem,hogy egy sima rántotthús ekkora bonyodalmat okozhatna:-)))

Ha lábasban takarékon kezdi sütni,elég ideig süti,és a végén pirítja rá a panírt jó lesz,ha sütőben csinálja,akkor meg fordítva.Nekem legalábbis már lassan 3 évtizede sosem sikerült elrontanom:D

2011. júl. 13. 09:56
Vagy próbáld meg sütőzacskóban, nem lehet elrontani.
11. anyucika3 (válaszként erre: 3. - B73e24f31f)
2011. júl. 13. 09:44
Én szoktam sütőben is sütni,és lábasban bő olajban is.A nyers húst mindig bevágom csontig(alsó combot),sózom vegetázom,(a sütősre zúzott fokhagymát is kenek)bepanírozom,majd ha lábasban sütöm akkor nagyon lassan takarékon kb fél órán át,többször megfordítom,a végén kicsit nagyobbra teszem,és rápirítom a panírt.Ha sütőben sütöm,akkor először forró olajban rápirítom kicsit a prézlit,majd beteszem tepsibe,és takarékon sütöm a sütőbe.Így szépen átsül,és jó íze lesz.Megfőzni sosem szoktam előtte,íztelen lesz,kifő a jó íze.
2011. júl. 13. 09:26
sziasztok én meg mostanában előtte egy kicsit befűszerezem pici borssal és pirospaprikával nagyon ízletes lessz a hús tőlle.
9. b73e24f31f (válaszként erre: 8. - 864c5534c9)
2011. júl. 13. 07:13
Az alsócombot is?
8. 864c5534c9 (válaszként erre: 3. - B73e24f31f)
2011. júl. 13. 07:08

Akkor is vágd be egy kis részen csontig.

Akkor átsül.

Én így sütöm a combokat akár serpenyőben, akár sütőben...Vagy kicsontozom...

7. b73e24f31f (válaszként erre: 4. - Futóbajnok)
2011. júl. 13. 06:50
Köszi! :) Mi nagyon szeretjük a csirkebőrt ;)
2011. júl. 13. 06:50
Én a rántott csirkének való húst mindig megfőzöm előtte. Utána panír,és akkor szinte csak a panír t kell megsütni. Szerintem így csináld.
2011. júl. 13. 06:36
Hagyd kint sutes elott, hogy ne legyen olyan hideg mikor sutod.:)
4. futóbajnok (válaszként erre: 1. - B73e24f31f)
2011. júl. 13. 06:26

Szia!


Ha sütőben sütöd, szerintem NE vedd le a bőrét, úgy zamatosabb lesz. Ha leveszed, kiszárad. Vagy bőre nélkül kend be a besózás után olajjal, és hagy állni a hűtőben pár órát. Utána panírozd.

De én újabban ki is csontozom, így biztosan átsül.

Sok sikert!

2011. júl. 13. 06:14
Sütőben gondoltam, sütőpapíron.
2. 864c5534c9 (válaszként erre: 1. - B73e24f31f)
2011. júl. 13. 06:13

Vágd be csontig a húst. Akkor jobban átsül.

És lassan süsd.

2011. júl. 13. 06:12

Tudom, hogy nagyon egyszerű, de én nem vagyok éppen egy séf amikor a konyhába megyek, úgyhogy biztosra akarok menni :)

Ötleteket szeretnék kérni tőletek, hogy hogy a legfinomabb illetve attól félek, hogy a panírja megsül a belseje meg nyers marad...:S

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook