Rántott csirkecomb (beszélgetés)
Na ugye,hogy sikerült:-)))
Próbáld ki több formában ahogy javasolták.
Én a fokhagymás ízesítést még nagyon tudom ajánlani,ha szeretitek.
Én az nélkül sütöttem eddig mindig...
Hát, kicsit vágd be talán..
Én nagyon nem szeretem, ha a csont mellett a hús még véres, ezért szeretem bevágni, s úgy sütni...Így tutira csontig átsül...
Szerintem abban leázik a panír róla.
De nem is hiszem,hogy egy sima rántotthús ekkora bonyodalmat okozhatna:-)))
Ha lábasban takarékon kezdi sütni,elég ideig süti,és a végén pirítja rá a panírt jó lesz,ha sütőben csinálja,akkor meg fordítva.Nekem legalábbis már lassan 3 évtizede sosem sikerült elrontanom:D
Akkor is vágd be egy kis részen csontig.
Akkor átsül.
Én így sütöm a combokat akár serpenyőben, akár sütőben...Vagy kicsontozom...
Szia!
Ha sütőben sütöd, szerintem NE vedd le a bőrét, úgy zamatosabb lesz. Ha leveszed, kiszárad. Vagy bőre nélkül kend be a besózás után olajjal, és hagy állni a hűtőben pár órát. Utána panírozd.
De én újabban ki is csontozom, így biztosan átsül.
Sok sikert!
Vágd be csontig a húst. Akkor jobban átsül.
És lassan süsd.
Tudom, hogy nagyon egyszerű, de én nem vagyok éppen egy séf amikor a konyhába megyek, úgyhogy biztosra akarok menni :)
Ötleteket szeretnék kérni tőletek, hogy hogy a legfinomabb illetve attól félek, hogy a panírja megsül a belseje meg nyers marad...:S
További ajánlott fórumok:
- Sült csirkecomb serpenyőben
- Előre megfőztem csirkecombokat, lefagyasztottam, ma kiengedném és szeretném kirántani. Érdemes vele próbálkozni?
- Mivel fűszerezzem a csirkecombot?
- Ha csirkecombot teszek sütőpapírra, akkor nem kell alá olaj egyáltalán?
- Rántott csirkecomb mellé keresek valami jó salátát.. esetleg majonézest, ötletek?
- Mennyi kalória van a rántott csirkecombban?