Mell alatti kipirosodást mivel kezeljem? (tudásbázis)
Válassz jól tartó melltartót, széles pánttal és hátrésszel, varrással erősítettet!
Nálam még a fémérzékenység is játszik, úgyhogy a merevítő nélküliek közt keresek.
Otthoni viselere ajánlom a sportmelltartókat széles mell alatti résszel.
Vagy laza atléta, amit a mell alá fel tudsz húzni, hogy a bőrfelületek ne érintkezzenek.
Éppen ezt a kamillás hintőport kerülöm. Nekem nem vált be. A Johnson's Baby hintőport használom fürdés, száradás után.
Megelőzésként a Mycosid hintőport.
Még az jutott eszembe, hogy akiknek összeér a comjuk, azoknak is kidörzsölődik a menéstől, így több féle dolgot bevetnek. Pl. krémezik, hosszúszárú bugyit hordanak, hogy ne dörzsölődjön, hanem pl. csússzon a bőrök.
Ha meggyógyult és nem akarsz melltartót hordani mindig, akkor te is krémezhetnéd vagy olyan trikót hordhatnál, aminek van mell kialakítása. Hátha ezzel meg lehet előzni egy következő ilyet.
Tapasztalatom nincs ilyenben, de hátha.
Választ nem kaptam, de fontos kérdés, mert ha tudod, hogy mitől lett, akkor meg kell előzni és közben gyógyítani.
Ha túl nagy a melled és takarja ezt a részt és ezért (nem szellőzik rendesen, dörzsöli a melled), akkor nem elég ha kenegeted, szórogatod, hanem az ellen is kell tenni valahogy a melled ne takarja folyamatosan.
Ha ez az oka, akkor szerintem inkább melltartóban kell lenni, mint anélkül, mert akkor nem bőr, bőrrel érintkezik.
Krémeket már felsoroltak előttem, azok közül, bármelyik megfelelhet a célnak.
Amire még figyelj, hogy ne sebesedjen, mert az már nehezebben gyógyul, mint a kipirosodás.
Örülök. Gyógyulj hamar!
Ha rendbejött, utána esetleg megnézheted a DM-ben a kamillás testhintőport. Nagyon szuper hajlatokba, mell alá, talpra is. Kellemes a használata.
Igen. Olyan is van hogy gyilkos galóca.
Sebhintőport évtizedekig kórházban is alkalmazták.(tuk.) Közel 20 éve már orvos sem ajánlja. Gyártani addig gyártják, amíg van aki megveszi. Aki a mai napig kardoskodok mellette az használja bátran, de legalább másokat ne akarjon rábeszélni!
🤔Önéletrajzot ne prezentáljak bizonyítványokkal?😆
Hol írta, hogy gennyes? Olyan mesét szőtök már ide lassan, hogy eldobom az agyam.
Szerintem a fi. sehol nem írt arról, hogy eleven sebes lenne ez a hely nála.
Egyszerúen csak kipirosodott.
A Sudocrem is jó, a Neogranormon is, hogy ezt a bőrpírt eltüntesse.
Fontos, hogy tisztán és szárazon tartsa, hogy gyógyulhasson.
Napközben a korábban linkelt hintőport ajánlom (Mycosid) estére (otthon) a krémek kis gézdarabbal a mell alá (esetleg, ha nem marad meg ott, akkor egy sportmelltartóval ott tartani)
Tapasztalatból beszélek.
Hogy ne izzadj nyáron sem a mell alatt használd a Naturland Solutio Antisudorica folyadékot!
Azt írtam, hogy amit hoztál link az vérzésről írt.
A FI, meg gondolom hámpirosodásról.
Bocs, eü.-ben is dolgoztam,hogy tiszta kegyen a kép, nem takarítónőként.
Miért nem lehet?
Babáknak a köldökcsonkjára is szórnak púdert.
Gondolom a mellalatti rész most nem száraz, nedves. Azt jó lemosni, majd púderrel, vagy kukoricakeményítővel beszórni. Ha melltartót vesz fel, akkor papírszebkendőt alá kell tenni.
Éjszakára feketeköményolajjal átkenni.
Nekem 1× volt ilyen, utaztam , nem tudom hogyan történt, de amikor megérkeztem ,olyan volt mintha leforrázták volna a bőröm.
Amit lerírtam így jártam el és 1 éjszaka alatt mintha sosem lett volna problémám.
Zuhany, púder, feketeköményolaj éjszakára, és csak az emléke maradt.
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Olvastatok Nick Vujicic-ról, a kezek és lábak nélkül született 31 éves férfiról? Eltörpül-e a problémánk az övé mellett?
- Kisiskolás problémák megoldása
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)