Ezzel a fajta ghostolással mit kezdjek? Mit lehet lépni? (beszélgetés)
December óta rózsaszín köd, szeretlek, de semmi szex és kb alig keres a ti korotokban?
Mi is a kérdés? 🙈🤣
Szerintem várj,,,nem is különösebbet csinálni.
Aztán ha jelentkezik ,,akkor leülni pár szóban közölni mi van.
Ha mellébeszél tudni fogod,ha meg nem jelentkezik akkor annyi.
De nekem ez alapján ez a rózsaszín köd egyirányú.
Én még akkor is sokkal többet teszek egy kapcsolatért, ha egyáltalán nincs köd.
Persze ez sem jó.
Megvan köztünk az a bizonyos kémia. A rózsaszín köd , a vágyakozás. Szeretjük is egymást. Viszont ritkultak a beszélgetések és felütötte ez a probléma a fejét amit leírtam.
Szenvedek mert szívem szerint nem akarom elengedni, de mintha itt se lenne , hisztizni meg nem fogok se erőszakolni ezt
De vágyunk rá, csak nem akartuk elkapkodni, se ő se èn, csak mivel az utóbbi időben ez a probléma , pláne nem sietnèm el.
Hosszú kapcsolatai voltak, nem tudok semmi kirívó problémáról
Nem voltam hasonlóan.
Ha egy férfi akar egy nőt azért tesz és nem teszetoszázik.
Van egy 39 éves kollégám akivel december óta randizgatunk. Sok a közös bennünk , jól elvagyunk, már az a bizonyos “szeretlek is elhangzott.
Viszont az utóbbi hetekben alábbhagyott a kommunikáció ,ami engem eléggé elkezdett bosszantani. Munkàba megkeres, de mivel nem vállaltuk fel még a kapcsolatot ( még nem komolyodik + a pletykák végett) így igyekszünk munka után beszélni, találkozni.
Írunk ,hogy mikor lenne jó, de mintha elfelejtenè vagy nem nézi meg időben az üzeneteimet, hívogatni nem szeretem mikor dolgozik ,mert eltérő a munkarendünk ,én hamarabb megyek haza, neki változó, illrtve nem egy településen lakunk.
Jeleztem neki, hogyha szeretne találkozni akkor beszéljük meg normálisan, mert nem fogok azért várakozni a városban hogy méltóztasson hívni meg szólni mikor jó.
Már ignorálni is próbáltam, olyankor persze észbekap, jön a mézesmadzag, aztán 1-2 nap és megint eltűnik.
Szex még nem volt köztünk, így kétlem, hogy arra menne ki a játék , vagy csak erre vagyok jó , plussz már felvetettem, hogy engedjük el egymást , mert nekem ez az összevisszaság így nem jó.
De utána valahogy mindig visszahúz .
Józan ésszel tudom, ezt el kell engedni, de nem tudom hogy kezdjek neki…
Volt valaki hasonlóban?
Bocsi ha kicsit kusza lett
További ajánlott fórumok:
- Lehet ezzel az étrenddel fogyni?
- Firefox az adott oldalon nem ugyanabban a pozícióban töltődik vissza, ahol tartok, lehet ezzel valamit tenni?
- Szerintetek ha mekiben fogok dolgozni, az fizikai munkának számít? Ha odafigyelek a kajára, lehet ettől a fajta munkától fogyásra számítani?
- Ez milyen fajta gomba lehet?
- Mit lehet ezzel készíteni?
- Gátmetszés után rosszul varrtak össze. Volt már valakinek ilyen? Lehet ezzel vmit kezdeni?