Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ezzel a fajta ghostolással mit kezdjek? Mit lehet lépni? fórum

Ezzel a fajta ghostolással mit kezdjek? Mit lehet lépni? (beszélgetés)

15. Violet18 (válaszként erre: 11. - Regin_a)
ma 21:40
December óta.... min 2 fullos hónap. Szex az elsődleges, ha az nem jó szó se lehet másról 😅
ma 21:11
Szerintem kisétált abból ami el se kezdődött.
13. semleges (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
ma 21:04
Ne szenvedj ez langyos víz. Lehet, hogy csak a te részedről van rózsaszín köd. Egy beszélgetést megér, hogy tisztázd magaddal, magatokkal az érzéseket és a szándékot, de sok jóra ne számíts. Nincsenek a pasi részéről biztató jelek.
12. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 20:11

December óta rózsaszín köd, szeretlek, de semmi szex és kb alig keres a ti korotokban?

Mi is a kérdés? 🙈🤣

11. Regin_a (válaszként erre: 10. - Violet18)
ma 20:08
Tényleg, milyen férfi az már aki első alkalommal nem fektette meg?
ma 19:46
Nem volt szex. Elmondtad a választ. Mit vársz 🤷🏻‍♀️
9. libikóka (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
ma 19:45

Szerintem várj,,,nem is különösebbet csinálni.

Aztán ha jelentkezik ,,akkor leülni pár szóban közölni mi van.

Ha mellébeszél tudni fogod,ha meg nem jelentkezik akkor annyi.

8. Archer84 (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
ma 19:26

De nekem ez alapján ez a rózsaszín köd egyirányú.

Én még akkor is sokkal többet teszek egy kapcsolatért, ha egyáltalán nincs köd.

Persze ez sem jó.

7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Archer84)
ma 19:14

Megvan köztünk az a bizonyos kémia. A rózsaszín köd , a vágyakozás. Szeretjük is egymást. Viszont ritkultak a beszélgetések és felütötte ez a probléma a fejét amit leírtam.

Szenvedek mert szívem szerint nem akarom elengedni, de mintha itt se lenne , hisztizni meg nem fogok se erőszakolni ezt

6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Ágio8405)
ma 19:09

De vágyunk rá, csak nem akartuk elkapkodni, se ő se èn, csak mivel az utóbbi időben ez a probléma , pláne nem sietnèm el.

Hosszú kapcsolatai voltak, nem tudok semmi kirívó problémáról

5. Archer84 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 19:08
Az a szeretlek miért hangzott el? Ha csak "jól elvagytok"?
4. libikóka (válaszként erre: 3. - Semleges)
ma 19:08
Pont így.
ma 18:46

Nem voltam hasonlóan.

Ha egy férfi akar egy nőt azért tesz és nem teszetoszázik.

ma 18:42
Szex még hogyhogy nem volt? Nem is célozgat rà? Mit tudsz az előző kapcsolatairól?

Van egy 39 éves kollégám akivel december óta randizgatunk. Sok a közös bennünk , jól elvagyunk, már az a bizonyos “szeretlek is elhangzott.

Viszont az utóbbi hetekben alábbhagyott a kommunikáció ,ami engem eléggé elkezdett bosszantani. Munkàba megkeres, de mivel nem vállaltuk fel még a kapcsolatot ( még nem komolyodik + a pletykák végett) így igyekszünk munka után beszélni, találkozni.

Írunk ,hogy mikor lenne jó, de mintha elfelejtenè vagy nem nézi meg időben az üzeneteimet, hívogatni nem szeretem mikor dolgozik ,mert eltérő a munkarendünk ,én hamarabb megyek haza, neki változó, illrtve nem egy településen lakunk.

Jeleztem neki, hogyha szeretne találkozni akkor beszéljük meg normálisan, mert nem fogok azért várakozni a városban hogy méltóztasson hívni meg szólni mikor jó.

Már ignorálni is próbáltam, olyankor persze észbekap, jön a mézesmadzag, aztán 1-2 nap és megint eltűnik.

Szex még nem volt köztünk, így kétlem, hogy arra menne ki a játék , vagy csak erre vagyok jó , plussz már felvetettem, hogy engedjük el egymást , mert nekem ez az összevisszaság így nem jó.

De utána valahogy mindig visszahúz .

Józan ésszel tudom, ezt el kell engedni, de nem tudom hogy kezdjek neki…

Volt valaki hasonlóban?

Bocsi ha kicsit kusza lett

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook