Lehet ezzel az étrenddel fogyni? (tudásbázis kérdés)
JÓÓ!!!! :)
ma egész nap tanulni fogok, szóval biztosan meg fogom kívánni!!
Én csak reggelire vagy ebédre ajánlom, de ha nagyon megkívánsz valami édességet, akkor inkább ezt edd, mint mást:)
Főleg, hogy kevés kalória.
sziasztok!!! :)))
vettem bio zabpelyhet... :)))
azt a zabkását ugye este azért már ne egyem vagy du.???
Rengeteg kalóriatáblázat van a neten. Ragadj magadhoz papírt, ceruzát és egy mérleget. Mindent számolj ki, írj le mindent, de mindent amit megeszel.
Kb napi 1200 kalóriát egyél 3 vagy 5 felé elosztva.
Bocsi, nem olvastam egyetlen hozzászólást sem, de azért sok sikert kívánok!
Sziazstok
Régebben én is gondolkodtam ezen a főzelékes dolgon, csak lusta voltam főzni:(
Szerintem is finom a zabfalatok, annyi a titka (a boltinak)-nem kellmegenni az egész csomagot.
1 db: 56 kcal
Szte, nem olyan vészes, és ha iszol rá folyadékot, nagyon jól eltelít...
Szép napot mindekinek!!
Az én nagymamám is mindig ezzel piszkál:)
Hidd el, a nagy része nem a kilókon, hanem a spoton múlik, amit a centik mutatnak. Én kétszer voltam eddigi életem során 62 kiló(végre sikerült legyőznöm ezt a számot), de összehasonlíthatatlanul más és különböző voltam. Mert másodszorra sok izommunka, erősítés stb. állt mögötte, elsőre csak diétával próbálkoztam.
Nem hajtok az alacsony BMI-re, az ideális súly a kalkulátorok szerint nekem 60.
58-al már tutin fogok kinézni.
(Te viszont 18-as bmi-re hajtasz? Elvileg te az álomsúlyoddal már alultáplált lennél,de persze te tudod.)
167/60
jeee(voltam már 167/73 is,a cél az 57-58 )
Az egészséges házi zabfalatokat hogy kell csinálni?
Oliva olaj kell bele a vaj helyett és persze cukor nélkül, ennyi, nem?
régebben volt naplóm, de töröltem, mert sok volt a rosszakaró emberke, és elegem lett. új regiszrációt is csináltam inkább.
Általában nem voltam elhízva sosem, de egyik évben nagyon elhanyagoltam magam, nagyon sokat ettem, stresszes időszakom is volt, így sikerült 71 kg-ra híznom. Akkor eszméltem rá, hogy apránként átcserélődött a ruhatáram, és a régi jó cuccaim egyáltalán nem jöttek fel.
Kalóriát számoltam,1000-1200 kcal közötti étrenden voltam, 4 hónap alatt lementem 60 kg-ra, aztán 56-ra nagy nehezen, majd visszahíztam 60-ra, egész télen ennyi voltam, de tavasszal elegem lett, és azt mondtam, h újra 55 kg akarok lenni. Sikerült is gyorsan elérnem, aklóriát számoltam megint, bár már sok kajának tudtam az értékét fejből is. Eljártam futni 3-4 x, még most is szoktam, bár a kajákra most nem annyira figyeltem, de a mozgással kompenzáltam. Ja amikor 71-ről akartam lefogyni, akkor sokat mozogtam, barátnőmmel dvd-kre tornáztunk. Nagyjából ennyi.
További ajánlott fórumok:
- 50 év felett mivel lehet diétázni, fogyni?
- Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem.
- Le lehet fogyni, de nagyon kell akarni!
- Hogyan lehet almaecettel fogyni - tapasztalatok?
- Ezzel az étrenddel lehet fogyni szerintetek?
- Szerintetek ezzel mennyit lehet fogyni? (lentebb leírom)