Firefox az adott oldalon nem ugyanabban a pozícióban töltődik vissza, ahol tartok, lehet ezzel valamit tenni? (tudásbázis)
Nem az, hanem hogy a majdnem elveszett hozzászólást vissza lehet tölteni. Ez egy hasznos dolog főleg, ha >100 szó. :)
jó az opera is meg jóü a FF kinek meik tetszik nekem mind2 van a gépen ameikhez kedvem van használom.
Jó hát én notebookról vagyok, bár volt hogy pont az írogatás közepette gondolt egyet az ff és meghalt:D na akkor is jó az.
nekem szépen elkülönülten vannak a gombok
ha nem kapkodok nem lehet mellé nyúlni.
Hát én igazából a funkcionalitást előbb tartom fontosnak, mint a kinézetet, úgyhogy én nem szeretem a themeket meg az ehhez hasonlókat. Én pl. noscriptet használok, nekem nem kell flashblock, meg hasonlók.
Mellesleg, ha úgy jársz mint én, és túl közel van a vissza gomb a bármilyen gombhoz, akkor van ilyen hogy lazarus form recovery. Tegnap szedtem elő a gépet, hogy végre meglegyen minden ami kell, mert én sokszor esem abba a hibába, hogy a kurzormozgató helyett a vissza nyilat nyomom meg és bizony ilyenkor alaposan megnyirbálja a hozzászólásaimat, mert leakel a memóriám. :D
[link]
itt is van sok kiterjesztés ami a hivatalos oldalon nincs kinn :) ami meg nekem van ha gondolod kipróbálhatod nyugottan :) a topikba ahol ajánlották az összes user esküdött rá hofgy aki nekem ajánlotta ezt a kiterjesztés jobban ért a FF-hez mint mindenki a topikban. :) szóval biztonságos. ui: a linkelt cikknek vanm második része is. de azt egyedül is megleled ha akarod :)
Tudom, láttam... :)
És igen, az alapból a McOS Aqua nevezetű theme-je.
Autohide amúgy a teljes képernyős kiterjesztés neve.
ja rájöttem biztos a kék csúszka miatt kérdezed. ez csak a FF rucija :) ez tetszik.
McOS azt se tudom mi az nem is látod a skinem mertt full képernyő van. :)
ja hogy nod32-..... akkor mindent értek :DDD
Akkor méginkább áll az a mondatom hogy normális vírusírtó megálltjsa..... avastal elég rég volt trójaim am i meg néha próbálkozik azt megfékezi gyanítom ugyanígy lenne ha IE-znék is.
Jaértem, én nem szoktam használni, nekem sok minden van kint a toolbaron, ami jó dolog. Ott van az összes könyvjelző ami fontos meg ikonok meg ilyenek.
Egyébként én zone alarmot használtam win alatt meg nod32-t és hát azon keresztül sikerült egy csodálatos trójait beszerezni, amit noddal nem lehetett leszedni. Na én ezért váltottam filozófiát.
Neked McOS-ed van vagy csak skin?
nem teljes képpel indul ha úgy zárod be hanem a kicsi kockával. még csak nem is normál módba indul.
na és miért nem kerül ki ? :D nekem okos ember ajánlotta szerinte pusztán csak azért newm kerül ki mert a készítő nem rakta fel. Amúgy rengeteg minden van amit a FF hivatalos oldalán nem találsz meg.
Milliószor nem ma kedtem a netezést..... 1 jó víruskereső meg 1 jó tűzfal megállítja nagy valószínűséggel.,
[link] itt ugye csdak a full képernyő van erre képes maga a FF is hókuszpokuszok nélkül
[link]
itt meg látod alul a mérőkét amit a rendes FF teljes képernyővel nem lehet megjeleníttetni amiko akarom ezzel a kiegészítéssel viszont csak leviszem az egeret és kész
Semmiképp sem szükségtelen mivel a FF teljes képernyőn nem jelerníti meg nekem a forgalommérőt ami alul van, közbe rájöttem hogy a sima FF is eltüntet mindent a képernyőről csak be kell állítani viszont azt nem jegyzi meg hogy én teljes képernyőn akarok indulni is plussz minden t eltüntet ezzel a kiegészítéssel meg láthatom alul a forgalommérőt ha az egeret le viszem. (simán ezt nem teszi meg a FF)
Ez az eleve úgy indul meg egy olyan dolog mint a legörgetés:D, és itt még csak nem is kell görgetni, csak egy gombnyomás. De egyébként nem véletlenül nem kerül ki az add-on-ok oldalára.
Kaptál már bármilyen víruskeresővel ie-vel trójai falovat? Én igen. Na az bármeddig fajulhat...
Ja bocs nem figyeltem, kicsit korán van. Nekem így néz ki ha kicsit vársz :)
[link] , de az oldalon írták hogy McOS-en van egy bug amivel nem megy ki teljes képernyőre, szóval hacsak nem nem McOS-ed van, akkor szükségtelen szerintem.
Azt kérdeztem lentebb, hogy van-e különbség az f11 és az add-on között...
Azért 1 normális védelmi rendszerrel nem fajulhatnak idáig...
Akkor nem teljesen tüntet el mindent. és idegesít. A kiegészítés amit mutattam tényleg teljes képernyőre rakja semmi felesleges látványelem nem marad ott plussz nem kell minden indításnál teljesképernyőre tenni mert eleve úgy indul.
Gondolom rájöttél már te is hogy nem az ie gyorsasága miatt kell leváltani, hanem hogy ne szedjen össze a géped vírusokat, férgeket, kémprogramokat, amik hát nem csak a gépedre lehetnek rossz hatással, hanem mondjuk téged is megvédhet a jogi dolgoktól, mert ha a géped belekerül egy zombi-netbe. Akkor simán kijön a rendőrség, hogy mi van-mi van. De a zombi-netet valahogy most nincs kedvem kitárgyalni, csak éppen unatkozom, és gondoltam megírom, hogy akár eddig is fajulhatnak a dolgok...
Hű erre nem válaszoltam, bocsáss meg...Ezt a notit decemberben vettem magamnak karácsonyra, azóta szuperül szuperál, viszont a másik gépemhez nem nyúltam vagy 2 éve újratelepítés céljából.
Szerintem, ha valami add-ont keresel ff-hez, nyugodtan dobd be tudástárba, mert ha csak így bedobod egy másik topic-ba, akkor senki sem fog rá válaszolni. Viszont mi most rendesen szétoffoltuk a te topicodat. :D Sok szerencsét.
Köszi! Tegnap kipróbáltam az Operát, ma a Firefox-ot, a 2-3 hozzászólás figyelembevételével. Így valóban visszaáll a frissítés előtti pozícióba az oldal. Úgyhogy mégiscsak a Firefox-nál maradok. Az IE-nél mindkettő gyorsabb, az tuti!
De igen és a 2-3as hozzászólásban meg is adtam a választ neki, hogy hogy rakja fel. És igaz az is hasznos, a helyesírás-ellenőrző.
"Restore scroll position: visszatölti a görgetősáv helyét is oldalfrissítésnél " nem ez kell véletlenül a topik nyitónak ? ;) Egyébként még jó a FF-be s beépített helyesírás ellenőrző.
További ajánlott fórumok: