Rántott hús darált húsból, így jó lesz? (beszélgetés)
Még nem próbáltam ki. A kezdeti lelkesedésem lelohadt. 🙂
Azért nem mondtam le róla, a hét folyamán talán el is készítem.
Én is azért készítettem egyszer, mert ugyanúgy, mint Tiennél, sok sajtom volt és darált húsom, de kifejezetten ezért nem veszem ezeket.
Ma például van itthon fél guriga laktózmentes sajt, de nincs darált hús. Mást eszünk :)
Kicsit eltér az állaga, puhább. Gyengébb fogsorúaknak kifejezetten jó. Ha már protézisünk lesz, nem csak ábrándozunk a rántott húsról :D
Hogy szétesik-e? Szerintem esetleges, és - gondolom - ez attól függ, milyen sajtot használunk hozzá.
Persze, hogy nem baj! Én (is) csak a véleményemet írtam le.
Megnéztem a videót. Pont arra gondoltam, hogy kipróbálom. Nekem tetszik az ötlet. Bár - szerintem - sokkal drágábbra jön ki, mintha mondjuk karajból készíteném, mert a sajt igencsak felnyomja az árát.
Azért nekem egy próbát megér.
Nem baj,mindenki a saját ízlése szerint.
Én szeretek kísérletezni,ezt a receptet nem én találtam ki.
Fórum társaitól megerősítést vártam ,hogy remélhetőleg nem esik szét a cucc.
Elkészült,finom lett .
Sosem csináltam ilyet, nem is fogok.
Nem tudom ui. megérteni, miért jó egy ilyen "hibrid" étellel kísérletezni.
(No, persze, a változatosság gyönyörködtet, de még akkor is: darált húsból én a fasírtot tudom "elképzelni", és az is készülhet - legalább - háromféle módon.)
Készítettem már, finom.
Szokynál van receptje videóval.
Jelentem,nagyon finom lett!
Nem esett szét.
Krumplipüré és birsalma kompót társaságában.
Köszönöm mindenkinek a segítséget és az ötleteket 🥰
Elrontani nem fogja biztos a sajt, sőt.
Most sok jó ötletet olvastam, igaz némelyik már nem hús kategória, de finom lehet.
Köszönöm.
Valami újra vágyunk .
Mindamellett rengeteg sajtunk van még mindig (vettünk egy gurigát ,ami nem igazán minőségi, gondoltam ebbe a cuccba jó lesz)
Sosem esett még szét.
Egyszer rossz csomagot vettem le a fagyasztóból, de már mindenki rántott húsra készült.
Akkor, csupán csak sóztam lapítottam és morzsába, tojásba forgattam, jó lett, mint az igazi rántott.
Fentebb olvastam a hűtőt, az jó ötlet szerintem.
Örülök,hogy tetszik.
☺️
Ez is remek.
Legközelebbi projekt(felolvastam férjnek :tetszik neki )
Nem csináltam. De ha a fasírt nem esik szét sütés közben, a panírozott cucc még annyira sem.
Olyat szoktam, hogy a csirkemellett belerakom az aprítóba, tojással, sajttal, reszelt gombával keverem, kilapítom és airfryerben megsütöm. Nem esik szét.
Nem tenném bele a tojást,,más lesz az íz.
Persze nem jobb vagy rosszabb ,,csak más.
Már én is gondolkodtam rajt,,az elhatározás még várat:))
A fagyasztós jó ötlet:)
További ajánlott fórumok:
- Mondanátok valami egyszerű, finom kaját darálthúsból (spagetti fasirozott kilőve)?
- Darált húsból milyen ebédet lehet készíteni?
- Mit készítsek darált húsból? Chilis babon, spagettin és fasírton kívül...
- Darált pulykamell húsból mit szoktatok készíteni?
- Mivel ízesítenétek a darált csirkehúsból készült, vagdaltszerű, sült húspogácsákat?
- 1 kg darált húsból (tarhonyával kombinálva) mit lehet készíteni, ami egyszerű, gyors és olcsó?