Mivel ízesítenétek a darált csirkehúsból készült, vagdaltszerű, sült húspogácsákat? (tudásbázis)
Fokhagymát, borsot.
kakukkfüves burgonyát adnék mellé.
Én tennék bele sót, fokhagymát, borsot és curryt.
A curry nagyon finom ízt ad a csirkehúsnak.
Régebben viszonylag gyakran készítettem ilyen húspogácsát (újra fogok!).
Szeretem, ha nem dominál benne erősen egyik fűszer sem, így mértékkel a következőket használtam:
só, vegeta, bors, bazsalikom, fokhagyma, sült hagyma, tojás, áztatott zsemle helyett apróra reszelt burgonya. Fűszerpaprika nélkül készült. És tényleg mindenből keveset használtam. Állni hagytam sütés előtt, hogy összeérjenek az ízek, majd zsemlemorzsába forgattam a kicsi gombócokat. Főzelékhez nagyon fini, a babák pedig imádják! :) (Nekik bio vegetát célszerű belekeverni.)
mez, csili, fokhagyma, kakukkfu, majoranna, mustar...
a legjobb kombinacio!!!
Só, bors, v.hagyma, f.hagyma, vegeta
a legalapabb, de ebben sosem csalódok :)
További ajánlott fórumok:
- Bőrösen vagy inkább anélkül egészségesebb a csirkehús?
- A férjem nem szereti a csirkehúst, de beszeretném egy kicsit csapni.
- Tejszínes gombás csirkehúshoz milyen saláta illik szerintetek?
- Készíthetjük a székelykáposztát csirkemájból v. csirkehusiból?
- Hogyan lehet fűszerezéssel izgalmasabbá tenni a csirkehúst?
- Hogy kell olyan borsólevest csinálni, amiben vannak csirkehusi-darabok?