Készíthetjük a székelykáposztát csirkemájból v. csirkehusiból? (tudásbázis)
Biz is'ten, kipróbálom májasan is... imádom, szeretem mindkettőnek az ízét...!
Esett már úgy a dolog, hogy volt sült csirkemájam és volt savanyú káposztám és a kettőből kreáltam össze valamit, tojással, szalonnával kombinálva, a beeső éhezőknek ...Nekem-nekik ízlett...!
DDD
Ám, most a töltelékben szeretném májat is belekeverni és kipróbálni a napokban...valószínű, hogy több gerslit, szalonnát és hagymát keverek majd hozzá, hogy ne legyen olyan tömős, nyeldeklős-...DDD
A gulyásnak alapvetően semmi köze a sertéshez! Benne van a nevében, hogy milyen húsból készült eredetileg!
És valóban, marhahúsból az igazi!
Szerintem a savanyú káposzta borzasztó lehet csirkehússal.
Bocsi, aki így szereti!!
Sertés húsból az igazi, bár én nem sok ételben eszem meg a disznóhúst, de a székelykáposzta, a toroskáposzta, a gulyások, a töltött káposzta kéri a sertést.
Máj nem megy bele!
Viszont én mindig csak csirkehúsból csinálom, mert az nem olyan nehéz a gyomornak! Az igazán diétásat mellből készítheted, de a csirke felsőcomb filé igen ízletes és szaftos hús, nagyon finom lesz vele. Szóval bátran!
Semmilyen májat nem hallottam még, a májnak elég intenzív az íze szerintem.
A hús mindegy milyen.
További ajánlott fórumok:
- Otthon készíthető, előállítható, termelhető dolgok, amiért kár lenne a hipermarketbe menni!
- Bőrösen vagy inkább anélkül egészségesebb a csirkehús?
- Hogyan készíthetek gyorsan és finoman májgaluskát?
- 5 hónapos múlt a kislányom!Milyen kajcsit készíthetek neki házilag?
- Hogyan készíthetném a bőröm a fogyásra?
- Van itthon egy nagy fej nyers káposztám, mi finomat készíthetnék belőle?