Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Direkt vagy nem direkt fórum

Direkt vagy nem direkt (beszélgetés)

8. Shya (válaszként erre: 1. - Emese11)
ma 14:04

Neked nem volt szimpatikus az illető. Felteszem, a másik hölgynek igen. Akkor nem értem, miért foglalkoztat ez Téged.

Nem igazán értem a "Csajt nyilvánosan felvállalta, engem nem" mondatodat. Mint mondod, kétszer is elküldted...de ezek szerint, akkor mégis volt köztetek párkapcsolat?

ma 12:37
szerintem indirekt
6. globus (válaszként erre: 5. - K-né Zsóka)
ma 11:23
Így van. Nem olyan bonyolultak a férfiak. Náluk a nem nemet jelent.
5. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Emese11)
ma 11:00
Olyan könnyen rányomjátok mindenkire, hogy nárcisztikus, csak azért, mert nem az elvárásaitok szerint viselkedik. Szerintem próbálkozott nálad, nem sikerült, megpróbálta mással, sikerült. Röviden ennyi!
4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Emese11)
ma 10:34
Direkt kérdezed, vagy véletlenül?
3. globus (válaszként erre: 1. - Emese11)
ma 10:29
2x elkúldted. Min csodálkozol?
2. srcrss (válaszként erre: 1. - Emese11)
ma 10:27
Dehogy, véletlen volt. 🙄
ma 10:17
Van pasi, akit nárcisztikusnak vélek. 2szer sikerült elküldenem. Mielőtt másodjára elküldtem, volt egy hosszú beszélgetésünk. Akkor többször beszóltam neki. És emlitettem neki egy csajt aki a tesómmal van jóba. Csaj minden reggel ott van a házunk előtt és ő viszi a tesóm gyerekét iskolába. Erre a nárci pasi év elején megkörnyékezte és össze is jöttek. Csajt nyilvánosan felvállalta, engem nem. Direkt őt választotta??

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook