Miért nem veszi észre, hogy a viselkedésük csak rosszabb lesz (beszélgetés)
A kamasz fiúknak gondolom eszük ágában sincs téged elfogadni és tudat alatt is az apjuk viselkedését utánozzák. Az édesanyjukkal van valamilyen kapcsolatuk? Ők döntöttek úgy, hogy az apjukkal akarnak lakni?
Azért szomorú, hogy ennyi sz@ralak járkál közöttünk.
Tisztára mint az Asszonysutyorgóban. Ott napi 72x merül fel ilyen probléma.
Van nekem kolléganőm, aki szintén 4 órában dolgozik, egyedül él. Mindent meglehet oldani, nem kellene függeni egy ilyen alaktól.
"Kinek a lakásában laktok?"
Gondolom itt van az eb elhantolva, valamint a 4 órás munkánál.
Kinek a lakásában laktok?
Ha tiédben, akkor kitenném őket.
Ha az övében, szedném mielőbb a sátorfámat és elhúznék.
Vedd észre, hogy ingyen cselédnek tart.
Én nem mondhatom meg, te mit tegyél, én vissza költöznék a saját lakásomba.
A gyerekek a legrosszabb korban vannak, kamaszok. Nem igazán tűrik, hogy egy számukra "idegen" nő adjon nekik tanácsot, panaszkodjon az apjuknak.
Használj saját kocsit!
A fiai már 16 éve vannak neki, valószínű ők lesznek az elsők a számára.
Muszáj lesz Neked lépned, ebből a lekezelt helyzetből.
Ha magától nem jött rá, így ez nem jó számodra, nem is gondolnám változni fog, ez csípőből jön neki.
Hát igen, ez is probléma, hogy semmit nem csinálnak otthon, természetesnek veszik, hogy mindent megcsinálnak helyettem. Gyakran az éjszaka közepén járnak haza, mert kijárnak bulizni, az egyik fiú sokszor részegen jön haza, az egyik 18 feletti haverja megveszi neki az alkoholt. Erre párom csak annyit válaszolt, hogy ő is volt ennyi idős, álszent lenne nekiállni papolni neki, mert ő is ugyanezt csinálta az ő korukban.
Persze hogy nem derült ki a házasság előtt. Akkor nem mentél volna hozzá. A párodnak cseléd, házvezetőnő kell és jól jön az is, hogy kéznél vagy az ágyba, nem kell kergetnie a kalandot és még fizetni is érte.
Így jártál, ha nem tetszik lépj ki mielőbb.
A helyedben leülnék vele megbeszélni ezeket a problémákat.Elmondanám, hogy kihasználva érzem magam, nem cselédnek költöztem össze vele. Ha nem tud vagy akar egyenrangú kapcsolatban élni, szakítok.
A két 16 éves fiú mit segít a háztartásban, kertben, vásárlásban ?
Valószínűleg mindig ilyen volt, hiszen a gyerekeivel 16 éve él. Ha változás történt volna, akkor ők reklamálnának, ami ugye nincs..
Te miért nem veszed észre, hogy ez nem egy szerető pár, hanem csak kihasznál?
Szerintem neki nem párra volt szüksége, csak kellett egy házvezetőnő. Hagy a csudába, nem kell neked egy ilyen alak!
Azért költözött össze veled, mert szüksége volt egy cselédre.
Lakva ismeri meg az ember a másikat...
Párom fiatalon lett apa, most 37 éves, vele elő ikerfiai 16 évesek és december végén költöztünk össze. Sajnos ekkor kezdtek előjönni azok a dolgok, amik aggasztanak. Az első az, hogy párom legtöbbször elvárja, hogy én csináljak mindent, mert most került vezető pozícióba a munkahelyén és többet kell dolgoznia. A másik az, hogy szinte sosem engedi, hogy használjam a kocsit. Egy kisebb faluban lakunk, a buszközlekedés katasztrófa, és egyszerűbb kocsival menni, és amikor elkérem, mert valamiért be kell mennem a városba, elkezdi húzni a száját, hogy de hát nem olyan rég vette, nem szívesen bízza rám. A harmadik pedig az, hogy a fiaira is mindent ráhagy. Pl az egyikőjüket rajtakapta a tanára, hogy cigizett az iskola területén, mire azt mondta páromnak, hogy biztos a testvére volt, csak gyakran összekeverik őket és most is biztosan ez történt. Illetve amikor rossz jegyet kapnak, nem szól érte, az egyikőjük félévkor megbukott az egyik tantárgyból és azért sem szólt semmit. Mostanában egyre többet fakad ki, hogy miért nincs kész a kaja, mire hazaér, ő reggeltől estig bent van, én meg csak 4 órát dolgozom, az nem is munka, amit csinálok, bőven van időm megcsinálni. Egyszer egyik fia elkezdte kritizálni, hogy rossz,amit csináltam, de elég minősíthetetlen hangnemben, párom nem szólt rá. És mindent megvesz nekik, amit kérnek, de ha én kérem meg, hogy hazafelé hozzon ezt-azt, mindig kitalál valami kifogást, hogy tovább kell maradnia, nem tud elmenni érte. Vagy ha megkérem, hogy hozza el a csomagom, amit rendeltem, még neki állt feljebb, hogy akkor miért nem szóltam előbb. A kapcsolatunk elején teljesen normális volt, csak azóta lett ilyen, mióta összeköltöztünk.
További ajánlott fórumok: