Férfiak, tényleg nem veszitek észre? (beszélgetés)
Katika, csak ma regisztráltál?
Nnnnna ott a kutya eltemetve, de nem egyedül vagy.
Óhhh édes Katinkám, csak 1x kacsints rám....
Végre van valaki aki ért a dolgokhoz.
Talán van elég remény, mégsem megyek világgá.
Nemhogy nem veszik észre,hanem direkt nyálcsorgatva bámulják. Fejben már kétszer orálisan és 6-szor rendesen megvolt nekik. 😁 Azt hiszik nem látjuk,hogy a szemük kiesik,a nyakuk kicsavarodik. Majmok... 😀
Aztán ha cserébe én direkt megbámulok egy ellenkező neműt,akkor jön a "hééé". Tényleg? Hé? 😁 Nem csak te élvezhetsz el gondolatban 60-szor amíg a szemed guvvad bammeg. 😀
A szépérzék maradt, " a lélek kész, de a test erőtelen"...
Amikor vadász-korban voltam, az alany még meg sem született... ez van. :D
Ez a jövőben sem fog változni. Nem fiatalodok vissza, hogy jóérzéssel egy huszonéves fiúnak "csapjam a szelet". Szóval ez a lemaradás ez végérvényes.
Férjem értetlenkedik sokszor, hogy miért írom le magam ennyire, de hát baccus ha túl jól sikerül az első randink a sóhajom tárgya a gyerekem osztálytársa.
Úgy kell.
1x élünk.
Ha lemaradtál hát lemaradtál, az eddig volt.
A jövőt pedig rendezd másképpen.
Én is megnézem a szép pasikat.
Van mikor még egy mély sóhajt is elengedek, hogy na őróla is lemaradtam. De én nem leplezem, nem tagadom sem a nézést, sem a sóhajt. 😉
További ajánlott fórumok:
- Tényleg félnek a férfiak az okos nőktől?
- A nők tényleg jobban szeretik a komolytalan férfiakat, mint a komolyakat?
- A Hoxán vannak férfiak, vagy ez tényleg csak női portál?
- Tényleg erősebb a férfiak barátsága mint a nőké?
- Tényleg az átlagos, nem olyan sármos férfiaknak teljesen felesleges internetes társkereső oldalakra felmenni és előfizetni?
- Fitösztrogének milyen hatással vannak a férfiakra? Tényleg nem javasolt számukra? Ha minden nap megeszik 1-2 evőkanál lenmagot az sok lehet?