Tényleg erősebb a férfiak barátsága mint a nőké? (beszélgetés)
Azért egy nőnek több dolga van, háztartás, gyereknevelés, ügyintézés, bevásárlás stb.
És ott vannak a nagyszülők, egyéb rokonok..
A férfiak ebben nem nagyon veszik ki a részüket.
A nőknek már ezek után nincs idejük egymásra.
Ők előrébb helyezik a családot, utána jöhetnek a barátok.
A férfiak barátsága nem időben érthető, hanem minőségben. Nem az a lényeg, hogy sok időt töltsenek együtt, hanem az, hogy számíthatnak egymásra, ha baj van. Ebből becsületbeli ügyet csinálnak. Míg a nők inkább beszélgető partnert keresnek. De ez csak általánosítás részemről...
A legeslegjobb "fiúbarátom" fiatalabb, mint a fiam (26 éves);
neki én vagyok az édesanyján túl a legeslegjobb "nőbarátja", pedig idősebb vagyok, mint a saját szülőanyja. Nincs olyan téma, amiről ne tudnánk őszintén beszélni. Ennek lassan 9 éve... És bármikor tudjuk folytatni az félbemaradt beszélgetést.
Totálisan így van; több nő veszik el házasságban, anyaságban, mint betegségben, háborúban és balesetben összesen.
A gond, hogy ha találnak egy potenciális "hím jelöltet" igényük sincs a "régi" barátnőkre; mintha féltenék a pasit, akit kifognak és csak neki élnek... aztán X év múlva, ha pasi lelép, barátnők meg elkoptak, akkor siránkoznak, hogy nincs senkijük, akivel egy értelmeset lehetne beszélni az "élet dolgairól"
azt gondolom :))
Hol ez a munkahely?Én is megyek! :P
Van egy mondás: a nő jobban vigyáz a saját titkára, mint a máséra; a férfi jobban vigyáz a máséra, mint a sajátjára;
közöttük legfeljebb több sör után spiccesen kerül terítékre intimebb téma, az sem személyes jelleggel, hanem általánosítva.
Amikor 21 évesen új munkahelyre becsöppentem közel 180 férfi közé, életem legszebb évei voltak.
Mert a nők elvárnák,hogy egész nap az ember a fenekükben legyen!Ha nem jelentkezel 2 napig,elkezdik a nem létező problémákat gyártani,aztán jön a durcáskodás,a hiszti,és a számonkérés!+elvárnák,hogy az ember mindig egyetértsen velük,mert nekik az a barátság mércéje!
Nekem speciel nem!
További ajánlott fórumok:
- Tényleg félnek a férfiak az okos nőktől?
- A nők tényleg jobban szeretik a komolytalan férfiakat, mint a komolyakat?
- A Hoxán vannak férfiak, vagy ez tényleg csak női portál?
- Tényleg az átlagos, nem olyan sármos férfiaknak teljesen felesleges internetes társkereső oldalakra felmenni és előfizetni?
- Kinek milyen volt az utófájás többedik gyermek után? A 3. babámat várom, és érdekelne, tényleg erősebb-e mindig.
- Fitösztrogének milyen hatással vannak a férfiakra? Tényleg nem javasolt számukra? Ha minden nap megeszik 1-2 evőkanál lenmagot az sok lehet?