Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Tedd a szívedre a kezed, és válaszolj: Boldog vagy a pároddal? fórum

Tedd a szívedre a kezed, és válaszolj: Boldog vagy a pároddal? (beszélgetés)

21. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Channa*)
tegnap 22:46
Ez nem igaz..miert lenne célpont a véleményed? Én leirtam ezt is mint te , hogy van ilyen is..vannak boldog párok vannak kiegyensúlyozott párok...leirtam... amúgy meg fére értettél.. miért is dőlnek hátra?miert is nyugtatna meg ha mindenki igy érezne?? sőt szomorúvá tenne.. Miért érdekelnek mások?Mert érző lelkis ember vagyok.. miert érdekel mások véleménye?Mert emberek vagyunk és társadalmilag vannak megosztó kérdéseink/problémáink és ezen dolgokkal kapcsoltban vélmény megosztás igen is segihet,megnyugtathat, gondolkodóba ejthet..Az itt lezajlott"beszélgetés" nem közvetlenül befolyásolja az életem..viszont itt az oldalon annyi féle fórum van..nem hiszem h az enyém nem fér be közéjük.. és azt sem valóban itt mar kérdezni sem lehet .. őszintének lenni sem...mert csak támadást...kap.Bezzeg értelmetlen fórumok meg működnek..minden jót kívánok.
20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Violet18)
tegnap 22:36
Na nekem ezzel van bajom ego...es tudom amig magammal nem jövök Rendben és nem hiszek abban H én is értékes vagyok ...addig változtatni sem tudok.
19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Fenevigye)
tegnap 22:34
Ennek igazán szívből örülök ♥️
18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Globus)
tegnap 22:33

Tény..3 felé alapmodell.. egyikben sem voltam boldog.

..igy mivel próbáltam..igy utolsósorban feladtam elfogadtam ezt az életet..

tegnap 22:19
Igen, 36 éve. Furcsa, mi? Úgy általában boldog, elégedett vagyok.
16. fokhagyma (válaszként erre: 13. - Channa*)
tegnap 21:19
Vállalom, hogy céltábla legyek. Hosszú házasság, nem megszokásból, nem kényszerből, hanem nagy szeretetből. Újra őt választanám. Ilyen is van.
tegnap 20:53
Nem
tegnap 20:44
Én nagyon boldog vagyok a párommal!
13. Channa* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:44

És ha itt mindenki azt írná, hogy pont úgy vannak mint te, akkor megnyugodnál és hátradőlnél, hogy akkor ez a normális, jó helyen vagy?

Megnyugtatna a tudat, hogy másnak is pont olyan sz@r, mint neked?

Miért érdekelnek mások? Miben befolyásolná az életedet mások válasza?

Nem, egyébként nem gondolom, hogy sokan, akik hosszú kapcsolatban élnek, csak megszokásból, kényszerből, gyávaságból, stb. élnek együtt.

És azt is tudom, hogy ha itt valaki leírja, hogy nem így van, az rögtön céltáblává válik...

tegnap 20:39

Több mint 20 éve vagyunk együtt, ebből 16 éve házasok és nagyon szeretjük egymást,boldogok vagyunk!

... és szerelmesek!

tegnap 18:01
Én nem voltam boldog, nem tudtam fejlődni, léptem. Adtam esélyt 1x h változtasson, nem tette. Nem várok másra, az egom fontosabb. Az már más kérdés h a gyereknél igenis érzem h feláldozom az életem érte miatta.
10. Enissa (válaszként erre: 9. - Enissa)
tegnap 17:52
Váltál
9. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 17:52
De hiszen te nemcsak tűrtél, áltál is.
tegnap 16:46

Szerintem jól kell választani.

Nem elég az éppen lángoló szerelem, mert sokan attól nem látják a másik hibáit. Pedig ott van az csak évek múlva vesszük észre.

Magunkban is egy szilárd elhatározás kell, számítva arra is, hogy változni fogunk.

És beszélni, beszélni, beszélni egymással!

tegnap 16:37
Az voltam 38-évig, pontosabban élete végéig.
6. tien (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:12
Igen.
tegnap 15:54
Én nem gondolom ezt. Nem áldoztam fel magam, mindig azt csináltam amit akartam. Nem volt lelkiismeret furdalásom a karrierem épitése miatt, együtt tanultam a gyerekemmel, példát mutatva. Volt és van is én időm. Igen, boldog vagyok a párommal. Szépen élünk. Nincs okom panaszra.
4. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 15:53

3 féle családmodellt jellemeztél egymás után.

Már az is alapkérdés, ki mit nevez boldogságnak.

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - 55Judit)
tegnap 15:49

Vállalom nincs oka.

Szahina0213 .

2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 15:45
Miért nem vállalod a nick nevedet?
tegnap 15:40

Sokat gondoltam mostanság...Vajon hány hosszútávú (több éves,évtizedes)házasság, kapcsolat boldog?Vajon mai világban is még él az,hogy párunk már nem szeretjük de nem hagyjuk el..megalkudunk..elfogadjuk q sorsunk..(gyerekek miatt,anyagiak miatt,gyávaság miatt,önbecsülés hiánya miatt,társadalmi eljárás miatt stb) Nem lépünk..és már nem is álmodoznak arról, hogy ránk vár az igaz szerelem..arról h majd egyszer újra kezdjük..álmaink is feledjük.Észre vesszük wzt is ha a párunk ugyan így csak "kényszerből "van velünk?Bevallom..én így vagyok és környezetem is ezt látom..nem boldogok,nem beszélgetek már

..élnek egymás mellet ,teszik amit muszáj és eltelt az élet. ÉS ez annyira szomorú néha...mi anyák amúgy is hajlamosak vagyunk feledni önmagunk..mint feleség, mint anya felaldozzuk magunk..élet célunk h családunkban gondoskodjunk..a baj csak akkor kezdődik amikor a gyerekek kirepülnek..párunk le lép..és ott maradunk egyedül magányosan...és nem tudunk magunkkal mit kezdeni mert valójában magunkat sem ismerjük..azt az életet meg főleg nem amiben mi is fontosnak vagyunk..ahol rólunk is gondoskodnak...ahol életünk az álmainkban.. stb..Remélem értitek mire célzok..természetesen vannak kivételek vannak csodás kapcsolatok.. párok..családok..szóval nem általánosítás...csak kíváncsiság...mert éltem én is másik oldalt...ahol vikt boldogság...ahol volt egyensúly, ahol voltam fontos,ahol volt én időm..karrierem családom mellett...de valahogy az sem volt felhőtlen mert ott a folyamatos lelkiismeret furdalással küzdöttem az miatt h elveszem az időt a családommal.. külvilág is azt sulykolta:ne most akarj karrierjét,ne most akarj spórolni,vagy hobbija is időt szánni neked a család mellett q helyed stb...így egy idő után beletörödtem feladtam...kíváncsi vagyok ti h vagytok ezzel.Koszonom

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook