Boldog vagy a pároddal vagy megszokás? (beszélgetős fórum)
Mi már nem vagyunk fiatalok , mégis úgy viselkedtúnk az ismerkedéskor mint régen fiat korünkban !
2 évet voltunk eggyütt , eléggé erős személyiség, de jó humora, kedves, vidám , bulis , jól néz ki! Jó vele lenni minden helyzetben feltalálása magát ,
jól megvoltunk , csak kiderült , hogy népszerű a nők körében, amit igyekezett nem kimutatása egy ideig , egyik napról a masikra tovább lépet, apró dolgokra hivatkozva , és gyorsan vége lett !
Kicsit belehaltam ...
Nem érdekelte mit érzek, lett a helyemre másik , 3 hó. Utan az sem volt jó , most egyedüli és mutatja magát , de valakije biztosan van , tudom csak titkolja !
Nem keressük egymást , pedig én nagyon szeretném !
Felek egy újabb csalódástól...
Mondom ezt úgy ,hogy 60 felett vagyunk !
En meg egyedül a gondolataimat , már 4 hónapja Karácsony előtt !
Boldog Karácsonyt neked aki olvassa !
16 éve élünk együtt, ebből 14 házasságban.2 gyerekünk van. az utóbbi hónapok nehezebbek, felbukkant egy harmadik is. vessetek meg: az én szívemet dobogtatta meg valaki. Egy ideig lángolt, aztán nála elmúlt..persze, most írhatnám, hogy nem baj, túl leszek rajta, hiszen itt vannak a gyerekek, meg különben is.mekkora szemétség a férjemmel szemben. Hiába tudom, de a szívnek nem mindig tudok parancsolni. de rajta vagyok a témán, igyekszem javulni, De a férjemmel attól félek, ez már csak megszokás..
Boldog vagyok a férjemmel, már több mint 10 éve, és van 3 szép gyermekünk.
talán boldogan. 7év megszokás után
Ja. Boldog vagyok, hogy végre megszoktam.:)
Nem vagyok boldog 8 éve csak megszokás.
októberben lesz 3éve, hogy össze jöttünk, és már 2éve együtt élünk élettársként, Boldogan, szeretetben.
gratulálok. további sok boldogságot, jó egészséget kivánok.
Mi lassan 30 éve hogy megigértük egymásnak hogy joban roszban,a szerelem szelidült szereteté és tiszteleté.Meg tanultuk hogy mikor kell halgatni és mikor lehet beszélni,felneveltünk 5 gyermeket megprobáltuk Őket a jora és a szépre nevelni tőbb kevesebb sikerrel.Mind mondani szokták"tányér csőrgés nélkül nincsen mosogatás"házasság sincs probléma nélkül,meg kell beszélni a problémákat nem egyezik a véleményünk ez természetes hisz nem vagyunk egyformák de mindent meglehat beszélni és oldani.Nállunk mükődik.
Nagyon boldogok voltunk nagyon sokáig, bár nem volt könnyű az életünk, agyondolgoztuk magunkat.Mégsem jutottunk szinte semmire itt e kis hazában. Mostanában, hogy öregszünk, több a betegség, el is romlik minden, észrevettem, hogy veszekedős lettem, nem vagyok türelmes a férjemmel. Egész nap csinálom a házimunkát, rendet rakok, és kezdem előlről, persze kissé rendmániás vagyok... ez is baj, tudom. Az orvosok is adnak feladatokat (nem is sorolom).Szóval, így vagyunk...
Igeeen, nagyon boldog vagyok Vele!!! :) Már 3 éve! :)
Két 2,5 év házasság egy év ismeretség után. Ahogy kimondtuk az igen, rögtön tré lett minden!
Öszinte vagyok magamhoz akkor az elsö férjemmel voltam boldog...
az hittem örökké-holtodiglan-holtomiglan..
tévedtem....na de ekkora!!!
Én is nagyon boldog vagyok a férjemmel. 8 éve ismerem, 7 éve vagyunk házasok, de imádjuk mindketten egymást még mindig.
24 év után IGEN! Újra csak Őt választanám.
Teljes egyetértésben élünk:)
Boldog vagyok vele,szeretem őt nagyon!Bár még nem túl régóta vagyunk együtt remélem még sokáig elmondhatom ezt!!
Boldog vagyok vele, szeretem őt, így 11év után is. Persze nem mindig egyformán, de ép ez a szép benne, és izgalmas, hogy újra és újra fellángol az a bizonyos szerelem.
Ha nem HAGYJÁTOK,hogy elmúljon,akkor nem is fog!
Ha néha feldobjátok a kapcsolatot egy kis romantikával vagy apró meglepivel akkor megmarad a boldogság. Nem fog megszokottá válni a kapcsolat.Nálunk ez van és boldogok vagyunk.
Szerettem volna boldog lenni vele,
nem rajtam múlik, de a pénz miatt maradtam vele.
Már csak a megszokás sem.:((
Sziasztok!
Igaz, mi még csak 9 hónapja vagyok vele együtt, de nagyon boldoggá teszi minden napomat, az apró súrlódások és a néha felmerülő gondok ellenére is.
Nagyon szeretem és minden pillanat ajándék az élettől, amit vele tölthetek =)
már 31 éve egyútt vagyunk és nagy szeretetben,megbecsülésben,és van egy 10 éves gyönyörű kislányunk,aki még boldagabbá és szebbé teszi az életünket
Mi 20 éve és boldog vagyok!
4 éve vagyunk együtt, 1 éve vagyunk házasok, vannak néha gondok, de nagyon boldog vagyok a férjemmel, remélem ő is velem:)
További ajánlott fórumok: