2 köbméter víz 6 nap alatt (beszélgetés)
6 nap alatt 2m³, az 1 hónapban 10 m³, teljesen átlagos. Persze mindennél lehet kevesebbet fogyasztani, de ez a pazarlástól messze van. A ruhákat mosni kell mindenkinek, ha nem akar retkesen járni. Munkába , iskolába stb. járni más mosási szokásokat eredményez, mint pl. egész nap otthon lenni. Zuhanyzásnál lehet odafigyelni, hogy nem folyamatosan folytatni a vizet , amíg tusfürdőt , sampont keneget az ember . Mosogatásnál a mosogatógép sokkal víztkarékosabb , mint kézzel mosogatni. Szóval , ha nincs medence , nem locsoltok, illetve megszűntva csöpögés,
akkor ilyenekkel lehet valamennyit spórolni , de azért az nem lesz olyan számottevő sztem.
Mi is már ketten, 10-11m3 megy el. Heti 3 mosás.
amíg a gyerek velünk lakott, 23m3 ment el, mi fizettük a legtöbbet a társasházban.
Amikre gondoltunk, semmit nem lehet kihagyni. Én nem mosnék 2 naponta, viszont mindenki maga tudja a család igényét.
nem pocséklás amit csinálsz, ekkora család, minimum ennyit fogyaszt.
Zuhanyozás, +konyhai pancsolás, + vécé húzgálás, + napi kb. 20 l csögögés az kb. 250-300 l 3 főnél. 1 mosás (nálam) 50 l. Így jöhet ki a mérésed.
Én egyedül havi 3, nyáron van hogy 4 m3-t használok. Ebben van kevés locsolás is.
További ajánlott fórumok:
- Egy köbméter (m3) víz hány liter?
- Mennyibe kerül ma 1 köbméter gáz?
- Szerintetek átlagosan egy felnőtt ember egy hónapban hány köbméter vizet fogyaszt?
- Meg tudja valaki mondani, hogy hány forint egy köbméter gáz?
- TŰZIFA mázsában vagy köbméterben
- Mennyi köbméter vizet fogyaszthat egy 3 fős család, tusoló, mosógép, keveset használt mosogatógéppel 1 hónap alatt?