Te hol és hogyan ismerkedtél meg a pároddal? (beszélgetés)
Metal Hammer...levelező rovat.
Neten, közösségi oldalon.
Szilveszteri bulin, ahova amugy egyikonk se akart elmenni. Januar 1-jen lesz 17 eve.
pontosabban a kocsmában jöttünk össze, de az elvonón ismertük meg egymást.
interneten, beszélgettünk, összevesztünk, fél évig nem beszéltünk. megint összeakadtunk neten, bejelöltük, hogy kapcsolatban vagyunk, majd találkoztunk személyesen is, dugtunk egy egész hétvégét, utána kidobtam, azóta együtt vagyunk
Ismerősöknél, beszélgettünk.
:D
Az ő barátja udvarolt az én barátnőmnek, bemutattak bennünket egymásnak, nekik egy héttel utánunk volt az esküvőjük. A mienk pedig hétfőn volt 25 éves!!!!
Sziasztok!
Hát a mi megismerkedésünk is érdekes. Mindketten Pécsett tanultunk ugyanazon a karon, én ott is dolgoztam és mint kiderült ő látott is engem többször. Ő viszont külföldön akart tanulni, otthagyta az otthoni egyetemet és Klagenfurtban kezdett tanulni. Én pedig erasmusos cserediákként mentem Klagenfurtba 3 hónapra tanulni. Ugyanabban a koliban kaptam szállást, ahol ő is lakott. Meghallotta, hogy valaki a folyosón magyarul beszél (telefonáltam) és odajött hozzám. Megörültem, hogy magyarral találkozom. Eleinte csak állandóan együtt voltunk barátként, aztán összejöttünk. Én meg itt maradtam Klagenfurtba és nem mentem haza Magyarországra. 4 hónap múlva pedig összeházasodunk
Munkaügyben, tolmácsoltam neki
Interneten, az egyik társkereső oldalon:) Azóta is együtt vagyunk:)IMÁDOM
Én a barátommal koncerten ismerkedtem meg 3éve, akkor voltam 15 és még most is együtt vagyunk:)
Sziasztok!
Mi a munkahelyen ismerkedtünk meg, és egy harmadik embernek köszönhető, hogy már lassan fél éve együtt vagyunk:)
Boldogan olvasom, hogy ennyiünknek sikerült a neten megtalálnia a Boldogságot!
szia mi internetes tarskereson :) ennek mar het eve ket csodavAl azota :)
Rendben:)Nagyon várom már, hogy mi lesz!
Hát ez nagyon király!!!! :D
ÍÍÍÍ! Azért nem semmi, hogy egy pasi legyantáztatja a mellkasát, csak hogy lásson... :)
Wao, tök jó! Írj majd, hogy hogy alakult a dolog! :)
Jaah
rád kellett szólni
mert magasabbnak gondoltál
További ajánlott fórumok: