Jákob Zoltán Alapítvány vélemények (beszélgetés)
Pár hete volt a tv-ben, meg talán az indexen egy ózdi 7 gyerekes család, akik csak a 134 ezres családi pótlékból élnek. Apuka nem dolgozik, mert nincs ott munkalehetőség.
A nagy nyilvánosságnak köszönhetően kaptak rengeteg támogatást.
És már jön a nyolcadik gyerek.
Nem hiszem,hogy egy cigi árából nem telne egy jó erős ultra porra,ne adj isten egy domestosra.
F@szául kitakarítani,kimosni a cuccokat.
De ,neeem..
Egymás hegyén,hátán ülnek a mocsokban.
Még unalmában is megcsinálhatná.
Legtöbb kutyát az ilyen szegregátumokból kell menteni.
Az állatvédők nem győzik.
De a hülyének akkor is kell ,mert a gyerek játszani akar.(érző kis lénnyel).
Fú,nagyon fel tud b@szni az ilyen!
Az előzőről még lemaradt.
Ilyen körülmények között hogy létezik az, hogy még nem lépett közbe a gyámügy? A gyerekek - a leírtak szerint - veszélyeztetettek.
Az állatvédők ilyenkor hol vannak?
Sokféle helyzetet láthatunk,,,igazad van.
Viszont oda ahol szemétdombon laknak,és az alapvető rend és némi higiénia sincs meg egy fillért nem adnék.
Nem dolgozik,,ilyen olyan okból,,jó tegye.Megél valahogy.
De 10-ből egy akinek a környezete rendben van valamennyire.
Még azt sem csinálja meg.
Nem nézem Jákob Zoltán videóit. Ettől függetlenül tudok róla, hogy adakozik.
Mondjuk nekem nem annyira szimpatikus a kamerák előtti adományozás, de ettől függetlenül ő legalább próbál segíteni, még ha nem is csendben.
Na mindegy. Tekintsünk el attól, hogy nekem szimpatikusabb a "csendben" adakozás - én biztos, hogy ha adok, akkor olyannak, aki meg is becsüli.
Akikről te most beszélsz (mondom, nem láttam a videót), az olyan, mintha Jakob feneketlen vödörbe pumpálna vizet.
Ezek az emberek, akikről írsz - valószínűleg maguk is fogyatékosok. Mire alapozom? Ha nem ismerik a fogamzásgátlás lehetőségeit, 6 fogyatékos gyerekük van, akkor alapos a gyanúm, hogy a szülőknél sincs minden rendben. Sőt, ezek szerint semmi sincs rendben.
Nem tudom, milyen jellegű és milyen összegű a támogatás, de nem fogják sem értékelni, sem megbecsülni.
A gyerekek viszont semmiről nem tehetnek. Örök vesztesek, a szüleik felelőtlensége miatt.
További ajánlott fórumok:
- Bölcső alapítvány? Tapasztalatok?
- Igazságtalan, felháborító és elkeserítő egyszerre - megszűnik a Peter Cerny Alapítvány
- Már megint kaptam egy számomra ismeretlen alapítványtól csekket+névreszóló matricákat, hogy fizessek nekik. Ha nem fizetek, megbüntethetnek?
- Mi a véleményetek az alapítványokról?
- "Adakoztam" netes csalóka alapítványnak. Sajnos saját...
- Honnan tudják a segélyszervezetek, és az alapítványok, hogy hol, ki a rászoruló?