Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Jákob Zoltán Alapítvány vélemények fórum

Jákob Zoltán Alapítvány vélemények (beszélgetés)

19. K-né Zsóka (válaszként erre: 9. - Smaragdzöld 🐉)
ma 15:31
Nem fogyatékosok, csak végtelenül buták. 2009-ben is 12500 ft volt a családi pótlék. Ha csináltak 7-8 gyereket, abból már éldegélt a család. És ők még itt tartanak.
18. 55Judit (válaszként erre: 14. - Tien)
ma 15:28
Ha azt mondanád számolja ki (ha tudja) mennyibe kerül 1 hónapra cigaretta és nem-e tudná hasznosabb dologra költeni, azt felelné hogy még ennyi örömöm se legyen? Nekem már mondták ezt. Persze erre is meg lehet válaszolni, de ki a fene akarja meggyőzni bármiről is, mikor messziről látni hogy reménytelen. Nekik jól van így, ha kapnak valahonnan támogatást, akkor buli van.
ma 14:37

Pár hete volt a tv-ben, meg talán az indexen egy ózdi 7 gyerekes család, akik csak a 134 ezres családi pótlékból élnek. Apuka nem dolgozik, mert nincs ott munkalehetőség.

A nagy nyilvánosságnak köszönhetően kaptak rengeteg támogatást.

És már jön a nyolcadik gyerek.

16. libikóka (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:28
Képzeld el ha vinnék mindet,,,(tisztelet a kivételnek)illetve ne képzeld el mert annyi kapacitás nincs.
15. libikóka (válaszként erre: 14. - Tien)
ma 14:23
Ennyi,,,
14. tien (válaszként erre: 10. - Libikóka)
ma 14:21

Nem hiszem,hogy egy cigi árából nem telne egy jó erős ultra porra,ne adj isten egy domestosra.

F@szául kitakarítani,kimosni a cuccokat.

De ,neeem..

Egymás hegyén,hátán ülnek a mocsokban.

Még unalmában is megcsinálhatná.

Legtöbb kutyát az ilyen szegregátumokból kell menteni.

Az állatvédők nem győzik.

De a hülyének akkor is kell ,mert a gyerek játszani akar.(érző kis lénnyel).

Fú,nagyon fel tud b@szni az ilyen!

ma 13:48
Látod még a gyerekeket se védik nemhogy szerencsétlen állatokat. :((
ma 13:45
Így ahogy mondod. Látszólag ép elmével rendelkező emberek de aztán mégse, ha ilyet megcsinálnak. Attól függően ki mennyire sírja el magát vagy mennyi a gyerek. De többszázezer ftról lehet beszélni. Itt én felelősségre vonnám a gyámügyet is, hogy ilyen körülmények közé engedik maradni a gyerekeket. Volt olyan család ahol egy kis házba laktak 12en. Nagyszülőkkel együtt, még a fürdőhelységbe is aludtak. És erre szült a nő még egy picit, még pólyába volt. A nagybátyja aki szintén velük él az meg tbc-s. És így élnek együtt egy rakáson gyerekekkel.
ma 13:43

Az előzőről még lemaradt.

Ilyen körülmények között hogy létezik az, hogy még nem lépett közbe a gyámügy? A gyerekek - a leírtak szerint - veszélyeztetettek.

Az állatvédők ilyenkor hol vannak?

10. libikóka (válaszként erre: 8. - Globus)
ma 13:41

Sokféle helyzetet láthatunk,,,igazad van.

Viszont oda ahol szemétdombon laknak,és az alapvető rend és némi higiénia sincs meg egy fillért nem adnék.

Nem dolgozik,,ilyen olyan okból,,jó tegye.Megél valahogy.

De 10-ből egy akinek a környezete rendben van valamennyire.

Még azt sem csinálja meg.

ma 13:40

Nem nézem Jákob Zoltán videóit. Ettől függetlenül tudok róla, hogy adakozik.

Mondjuk nekem nem annyira szimpatikus a kamerák előtti adományozás, de ettől függetlenül ő legalább próbál segíteni, még ha nem is csendben.

Na mindegy. Tekintsünk el attól, hogy nekem szimpatikusabb a "csendben" adakozás - én biztos, hogy ha adok, akkor olyannak, aki meg is becsüli.

Akikről te most beszélsz (mondom, nem láttam a videót), az olyan, mintha Jakob feneketlen vödörbe pumpálna vizet.

Ezek az emberek, akikről írsz - valószínűleg maguk is fogyatékosok. Mire alapozom? Ha nem ismerik a fogamzásgátlás lehetőségeit, 6 fogyatékos gyerekük van, akkor alapos a gyanúm, hogy a szülőknél sincs minden rendben. Sőt, ezek szerint semmi sincs rendben.

Nem tudom, milyen jellegű és milyen összegű a támogatás, de nem fogják sem értékelni, sem megbecsülni.

A gyerekek viszont semmiről nem tehetnek. Örök vesztesek, a szüleik felelőtlensége miatt.

8. globus (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:37
Szerintem ez egyrészt igényesség kérdése is. Ha nem vágynak tóbbre, mint ennivaló, kis szórakozás, beérik adományokkal. Nem tehet róla, aki beleszületett, neki ez az etalon. Nagyon nehéz a kitörés. Akinek igénye is lenne rá, visszahúzzák. Gyerekeket sajnálom.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - 55Judit)
ma 13:26
Más magyarázat nincs. Nincs mivel fűteni, düledeznek a falak, 2 felnőttre és 7 gyerekre, ha nem 10 egy kinti budi van, az is összedőlve. Senki nem dolgozik, várjuk a csodát. Magyarázat: Hát azéé nem dógozunk mert itten a faluba nincs munka lehetőőőséjg. Igen? Mi is falun laktunk. Apám kőmüves. Felkelt hajnal 3kor hogy elérje a 4 órási vonatot Pestre. Ott dolgozott és hazajött este 9re. És ezt csinálta mindennap.
ma 13:21
Primitív ösztönlények?
ma 13:17
Na, ez örök kérdés.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Tien)
ma 13:15
Én is. Meg a gyerekeket. Mert ők nem tehetnek arról hogy megcsinálták őket.
3. tien (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:06
Én csak a kutyát és a pónit sajnálom.
2. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:04
Örök kérdés.
Tele van a FB a Jakob Zolis videókkal amikor segítséget nyújt " rászoruló" családoknak. Akik tényleg rászorulnak!!!Isten áldja kezét Zolinak. DE! Ahogy elnéztem rengeteg az olyan 10 gyerekes család ahol csak lusták elmenni dolgozni. Most egy olyan videója jött velem szembe hogy fiatal anya, apa,7 gyerek. Senki nem dolgozik, kölcsön keregetnek. A gyerekek tegnap 3 szem krumplit ettek, de azért a kutya meg a póni ott van az udvarban. Megjegyzem a kutya 1 méteres kötélen és egy régi hűtő kibelezve volt a háza.a póni meg a szemét közt MIÉRT??? MIÉRT KELL A NYOMORBA SORRA A GYEREK??meg fogyatékos gyerek után még 5öt szülni és mind a 6 fogyatékos. A SEMMIRE. MIÉRT?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook