"Adakoztam" netes csalóka alapítványnak. Sajnos saját... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
25. Miss Sárika (válaszként erre: 15. - Funnygirl)
tegnap 23:46
Utánanéztem. Olyan jellegű infót nem találtam a cikkekben, amit állítasz! Bemásolnád a linket?
A Helvetiaról olvastam. Cseh cég. Többször is megbüntették. Most felszámolás alatt áll.
24. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 22. - Srcrss)
tegnap 20:29
27
23. birebora (válaszként erre: 16. - Kaliforniai tornádó)
tegnap 20:23
Tudtam:)
22. srcrss (válaszként erre: 21. - Kaliforniai tornádó)
tegnap 19:48
Hány éves voltál a Drew Barrymore-os sztori idején? Az jó, ha tanulsz a hibáidból.
21. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 20. - Srcrss)
tegnap 19:40
Nyilván téged nem befolyásolnak az érzelmeid, és igazad is van. Továbbá feltételezem hogy nem vagy naív, hanem körültekintő. Engem átvertek, ez van. Én sose vertem át senkit, egyszer próbáltam egy 15000 Ft értékű öltönyt 3000-ért, az volt a válasz hogy bocsi de semmi pénzem, a lábadozó férjemet kell ápolnom, a zálogos meg azzal jött hogy csak arannyal foglalkozik. 3 könyv, 1 öltöny, meg 2 szép tányér nem érdekelte 5000 értékben, miközben ért vagy 30000-et. Engem viszont le lehet húzni pénzzel a semmiért. Ez van, ilyen a formám. A lényeg hogy tanultam belőle, más is tanuljon az én hibámból.
20. srcrss (válaszként erre: 16. - Kaliforniai tornádó)
tegnap 19:26
Úristen! "Sokan bedőlnek... " Engem miért nem tudnak átverni, lehúzni?
19. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 13. - 55Judit)
tegnap 18:47
Nem. Ezen átláttam. Erre ő azzal jött hogy a manegger nem engedi hogy ilyen marhaságra költse a pénzét hogy ideutazik. Ők mondják meg neki. Hát a nagy túrót. De akit befolyásolnak az érzelmei az nem tud reálisan gondolkodni. Persze ez nem mentség, szégyellem.
18. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 14. - Pulcsis)
tegnap 18:44
Így igaz
17. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 10. - Andi6020)
tegnap 18:44
Vettem egy ajándékkártyát, át akartam róla utalni, de nem lehetett arról, ezért inkább kidobtam. Aztán a csaló azt írta hogy nem igaz már hogy nem bírok ennyit elintézni ha fontos vagyok neki, és hogy ez undorító amit csinálok kifogásokat. Aztán bocsánatot kért a kirohanásáért, nekem meg bűntudatom volt. Most már tudom hogy neki kéne hogy legyen. Ez az undorító, nem a pénz miatt, hanem mások érzelmének a befolyaásolása, manipulálása. Ilyet csak a legnagyobb aljadékok művelnek.
16. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 11. - Birebora)
tegnap 18:40
Drew Barrymore. Abba az álomvilágba voltam 2 hónapig hogy vele levelezek. Tudtam hogy ha ő lenne az, akkor nyilván gazdag, nem kér tőlem pénzt, de olyan sztorit adott elő hogy ő nem rendelkezhet a saját pénze felett, csak a managgerek, de ő majd ad pénzt nekem, ha találkozunk. Pedig tényleg ostoba ötlet volt ennek bedőlni. Az oké hogy a magánélete nem egyszerű egy sztárnak, de azért nem hiszem hogy bele menne olyanba hogy nem költheti csak úgy a pénzét. Persze ha jó köntösbe csomagolva adja elő, akkor sajnos sokan bedőlnek. Még annyit reagálnék a 3.hozzászólóra, hogy sajnos vannak veszélyes hálózatok, teli bűnözőkkel, az egyik leg undorítóbb az érzelmi, vagy anyagi manipuláció, és tényleg főként időseket csapnak be, de senki sincs biztonságban.
15. funnygirl (válaszként erre: 8. - Miss Sárika)
tegnap 15:44
a facebookon ha beírod hogy tonerin cardiform csalás kidobja.a gyógyszerekre facebookon keresztül lehet rátaláni vagy ha beírod googlebe hogy cardiform tonerin elvezet az oldalra ahol telefonszámot kérnek tőled és visszahívnak. Mi is megtettük a feljelentést, sőt több 100 károsult de azt mondja a rendőrség hogy nem tudnak sajnos vele mit kezdeni. A Szabó Gyuri bácsi füvesember lánya és ismert emberek megannyi módon nyilatkoztak erről, hogy visszaélnek a nevükkel ezek a csalók. Ugye nem gondoltad hogy ezt a történetet most szívtam ki a kisujjamból?
14. Pulcsis (válaszként erre: 2. - Kaliforniai tornádó)
tegnap 15:11
Drew Barrymore? 🤣
13. 55Judit (válaszként erre: 2. - Kaliforniai tornádó)
tegnap 14:55
Azért vettél neki, mert azt gondolod hogy egy világsztár rá van utalva a te 50 ezer ft-odra?
12. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 14:48
Ó, te! Ha e helyett nekem adakozol, még jól is jártál volna velem.🙂
11. birebora (válaszként erre: 2. - Kaliforniai tornádó)
tegnap 14:46
Édesistenem...
Melyik világsztár?
10. andi6020 (válaszként erre: 2. - Kaliforniai tornádó)
tegnap 14:38
Mit csináltál?
9. globus (válaszként erre: 7. - Enissa)
tegnap 11:50
Én írtam félreérthetően, ne haragudj. Valójában arra gondoltam, hogy nekik már nem adok :)
8. Miss Sárika (válaszként erre: 3. - Funnygirl)
tegnap 11:42
Már hogy is ne lehetne feljelentést tenni?! Sőt! Kell is! Ki is vizsgálják ebben az esetben!
Gondoltam utánanézek. …Érdekes módon a neten nem találtam ilyen nevezetű vállalatot!
7. Enissa (válaszként erre: 6. - Globus)
tegnap 10:05
Félreértettelek.
6. globus (válaszként erre: 5. - Enissa)
tegnap 09:47
Ezt mondom...mindenki találhat rászorulót a környezetében, akit követhet, "ellenőrizni" tud, rálátással a körülményeire.
5. Enissa (válaszként erre: 4. - Globus)
tegnap 09:40
Hidd el, alapítványok is atvernek. Nagyon sok %-a megy "zsebre".
A legjobb, ha mindenki a környezetében rászorulónak adja személyesen azt, amit jótékonyságra szán.
4. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 09:17
Alapítványok nem, de szimpla emberkék át tudtak verni a picsogásukkal. Utolsónál elhatároztam, hogy ismeretlennek soha többé. Jószívű maradok, de csak saját berkeimben. Tegyen mindenki így, és szebb lesz a világ. Ha valakinek a környezete sem segít, annak oka van.
3. funnygirl
tegnap 08:54
Az én nagymamám netes csalók áldozata volt. Neten kinézett magának egy visszér elleni kenőcsöt. Megadta a telefonszámát, visszahívták és megpróbálták eladni neki az amúgy 9900 ft értékű 20 mg krémet 45 ezer ftért. Késöbb én is megadtam a telefonszámom mintha vásárolni akartam volna és az ügyintéző azt ecsetelte ha nem veszem meg az ő termékeit ami nagyon jó akkor meg fogok halni ezt akarom? Utána olvastam, nyomozgattam és kiderült, hogy ez egy ukrán hálózat. Bunny , Holiday vállalat néven. Tonerin Cardiform Keramin és rengeteg bevizsgálatlan minőségű terméket adnak el a gyanútlan időseknek. És ismert emberek arcát használják reklám célból. Persze ők is megtették a feljelentést. De a rendőrség nem tud velük mit kezdeni. Hát érdekes.
tegnap 08:37
Velem is így volt. 50000 Ft értékű ajándékkártyát vettem egy csalónak akiről azt hittem hogy egy világsztár. Másnak adta ki magát, azóta óvatos vagyok.
tegnap 08:37
További ajánlott fórumok:
- Bölcső alapítvány? Tapasztalatok?
- Igazságtalan, felháborító és elkeserítő egyszerre - megszűnik a Peter Cerny Alapítvány
- Már megint kaptam egy számomra ismeretlen alapítványtól csekket+névreszóló matricákat, hogy fizessek nekik. Ha nem fizetek, megbüntethetnek?
- Mi a véleményetek az alapítványokról?
- Honnan tudják a segélyszervezetek, és az alapítványok, hogy hol, ki a rászoruló?
- Ágacska Alapítvány...örökbefogadáshoz szükséges 21órás tanfolyamról akinek van tapasztalata, írjon!