Ágacska Alapítvány...örökbefogadáshoz szükséges 21órás tanfolyamról akinek van tapasztalata, írjon! (beszélgetés)
Erre gondolsz?
Sziasztok!
Azt szetetném tudni hogy tudja- valaki,hogy mi annak a filmnek a címe amit a tanfolyam végén megnéztünk.Sajnos nem emlékszem rà,csak arra hogy a Hír tv ről volt lejàtszva.Valami gólyàs valami volt a címe.
Szia nemertem azt hittem az eg
y eletre szol?
Micsoda hulyeseg ha mar egyszer fizettel es elvegezted akkor minek ujra ,hivatalok bolondot csinalnak az emberbol.
Sok sikert
Sziasztok!
Mi a nyáron voltunk a tanfolyamon nagyon jó volt és sokkal többet tudtam meg az örökbefogadásról mint a tegyeszben csak ajánlani tudom mindenkinek aki tanfolyamra jelentkezik Ágacskánál nagyon jó és érdekes nem lehet szundizni rajta.
Sziasztok!
Mi is az Ágacskánál végeztük a tanfolyamot, ahol nagyon jól éreztük magunkat és igazán hasznos volt az ott töltött 21 óra.
Az Ágacska most újabb tanfolyamot hírdet, ez nem a kötelező tanfolyam, hanem annak "folytatása".
Bemásolom ide a levelüket:
Kedves Ágacskások!
Sokan jeleztétek, kár, hogy véget ért a tanfolyam, mert még szívesen beszélgettetek volna tovább az örökbefogadásról.
Kérésetekre meghirdetünk egy tanfolyamot, ami folytatása lenne a korábbinak. (Önkéntes alapon.)
Az elmúlt években már tartottunk ilyen tanfolyamot, ami nagyon hasznosnak bizonyult a résztvevők számára. Egyrészt megkönnyíti a várakozást egy állandó csoport ugyanazokkal a résztvevőkkel, segít a korábbi gyerekvállalással kapcsolatos kudarc élmények feldolgozásában, az örökbefogadással kapcsolatos bizonytalanságok, kételyek leküzdésében.
A korábbi tanfolyamok tapasztalatai alapján a meghívott vendégek között szerepelnek:
Nyílt örökbefogadást közvetítő szervezetek képviselői
Olyan örökbefogadó szülők, akik:
· tartják a kapcsolatot a vérszerinti szülővel
· nyíltan fogadtak örökbe
· titkosan fogadtak örökbe testvéreket
· nagyobb (kamaszkorú) gyereket nevelnek
· cigány származású gyereket nevelnek
· vérszerinti gyereket is nevelnek
Gyerekorvos
Gyerekpszichológus
A tanfolyamot 2 x 4 alkalommal (szeptembertől decemberig, és februártól májusig) havonta tartanánk péntek délutánonként 18-tól 22 óráig.
Nagyszülők, barátok is jelentkezhetnek.
A tanfolyam ára az első 4 alkalomra:16.000Ft/fő.
Az első alkalom időpontja: szeptember 25. péntek 18 óra.
A többi időpontot akkor adjuk meg
A kávéról természetesen továbbra is mi gondoskodunk.
Szeretettel várunk Benneteket!
Kriszta és Nóra
Szia!
Mi 2006-ban végeztük a tanfolyamot és nagyon klassz volt!Igazából nem is tanfolyam,inkább beszélgetős.A végén sajnálni fogod,hogy letelt a 21 óra.
Szia!
Én a múlt hónapban vettem részt az Ágacskás tanfolyamon. Szerintem nagyon hasznos. Én személyesen sok olyan kérdésemre választ kaptam, ami engem foglalkoztatott. Ha van konkrét kérdésed, akkor írj nyugodtan, akár priviben is. Szívesen válaszolok, mert nekem még nagyon friss az élmény...
További ajánlott fórumok:
- Abortusz - örökbefogadás - örökbeadás
- Mik a feltételei egy kisbaba örökbefogadásának? Hova kell fordulni?
- Tanács örökbeadóknak és örökbefogadóknak.
- Mit tudtok a műkörmös tanfolyamról?
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Sziasztok!A gyógyszertári asszisztens tanfolyamhoz mennyire szükséges a reál beálítottság?Milyen tantárgyakat tanulnak?Köszönöm!