TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél? (beszélgetés)
Sziasztok!
Most fogok vizsgázni Tb és Bérügyintézésből. Szóbeli kidolgozott tételeket el tudja nekem esetleg valaki küldeni? Nagy segítség lenne.
kovacsagi1992@gmail.com
Köszönöm!
Sziasztok!
Nekem is szükségem lenne egy kidolgozott tételsorra bérügyintéző és társadalombiztosítási ügyintéző szakon. Ha megtenné valaki, és elküldené az e-mail címemre: vadaszineheni@gmail.com Köszönöm szépen! Hálás lennék!
Sziasztok!
Nemrég indult a képzés de szóbeli tételsort sehol nem találok. Lenne valakinek esetleg? Megkérhetem, hogy küldje el nekem?
Köszönöm :)
Sziasztok!
Ha valakinek vannak, vállalkozási és bérügyintézői (2019_től érvényes) de 2021re alkalmazandó kidolgozott tételei nagyon megköszönném!!
email címem: hrbrtnora@gmail.com
Szia!Megmondanád mi a csoport neve?
Válaszod előre is köszönöm!
Sziasztok!
Én is szívesen fogadnám a kidolgozott tételeket. Előre is köszönöm.
E-mail: umhauser.nora04@hotmail.com
Sziasztok!
januárban kezdtem az iskolát:)
Ha valakinek meglenne a tételsor lenne oly kedves és elküldené nekem is:)
Előre is köszönöm
tagaiangela@gmail.com e-mail címemre
Sziasztok!
Ha valaki esetleg megkapta valakitől a kidolgozott tételeket el tudná nekem is küldeni? Óriási segítség lenne. Köszönöm szépen!
e-mail cím: andreamolnar1979@gmail.com
Sziasztok!
Én is beállnék a sorba. Nagy segítség lenne számomra is, ha valaki át tudná küldeni a kidolgozott tételsort. E-mail címem: mandy.maria87@gmail.com
Köszönöm előre is!
Sziasztok!
Most fogok vizsgázni Tb és Bérügyintézésből. Szóbeli kidolgozott tételeket el tudja nekem esetleg valaki küldeni? Nagy segítség lenne.
Köszönöm!
m.mstudiopusztaszabolcs@gmail.com
Egy cipőben járunk. Számomra is hatalmas segítség lenne, ha megkaphatnám a 20 kidolgozott tételt a tb és bérügyintézői képzés kapcsán. Ha kapott valamilyen segítséget valahonnan, megkérhetném, hogy ossza meg velem? NAGYON KÖSZÖNÖM!
solyomnezs@gmail.com
Sziasztok!
Most kezdtem a Tb és Bérügyintéző képzést. Szóbeli kidolgozott tételeket el tudja nekem esetleg valaki küldeni? Nagy segítség lenne.
Köszönöm!
racznebetti@gmail.com
Sziasztok!
Eltudná valaki nekem küldeni a kidolgozott bérügyintéző tételeket?
Előre is nagyon szépen köszönöm! Nagy segítség lenne!
nemethandrea78@freemail.hu
Szia!
Kaptál esetleg választ? Én is ezt a tételsort vadászom.
Köszi előre is.
Sziasztok!
Én is elkezdtem a tanfolyamot nemrégen (Bér- és TB ügyintéző OKJ). Érdeklődnék, hogy van-e bárkinek tananyaga és/vagy kidolgozott tételsora a vizsgára való felkészüléshez? Bármilyen segítséget nagyon köszönök! :) e-mail címem: gajdi.zoli@gmail.com
Szia ha esetleg megkaptada kidolgozott tételeket, és volna időd rá, kérlek küld el nekem. Előre is köszönöm
1991eta@citromail.hu
Szia!Én most fogok vizsgázni az EFEB-nél. Azt szeretném kérdezni, h milyen volt a vizsga?Rendesek voltak?
Köszi a választ!
Ági
Sziasztok,
Én az EFEB-hez jártam online tanfolyamra és teljesem rendben volt minden. Nagyon jó volt a tananyag amit kaptunk. Az OKJ-s vizsga is gond nélkül ment. Én már ebben a szakmában dolgoztam, egy kolléganőm elment a cégtől és csak úgy vettek át a helyére, ha elvégzem a tanfolyamot.
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy mostanában mik a tapasztalatok az EFEB online tb és bérügyintéző tanfolyamáról?
Illetve aki elvégezte az az okj-s vizsgát is letette utána, vagy a nélkül is el tudott helyezkedni?
Köszönöm
Szia
Le tudnad irni a csoport nevet? Hibas a link sajnos.
Szia!
Meg tudnád írni a csoport nevét?
További ajánlott fórumok:
- Szociális gondozó és ápoló tanfolyamra jelentkeztem, valaki tudna segíteni aki már túl van ezen?
- 2000-ben érettségiztem. Szeretnék jelentkezni költségtérítéses felsőfokú oktatási intézménybe. Kell felvételi vizsgát írni?
- Ha valaki munkaügyi központon keresztül akar tanfolyamot elvégezni, ahoz bekell jelentkezni munkanélkülinek?
- Szociális gondozó és ápoló tanfolyam felvételi
- Hol lehet jelentkezési lapot kapni a felvételihez?
- Számítógépes szoft. üzemeltető+alapfokú 2 nyelvű C tipusú nyelvizsga tanfolyamra milyen felvételi kérdések lehetnek?