Szociális gondozó és ápoló tanfolyam felvételi (beszélgetés)
Szép napot!Jelentkeztem gyakorló ápoló tanfolyamra a munkaügyi központon keresztül. Hétfőn lesz tájékoztató, ahol tesztet is kell kitölteni.
Tudna valaki segíteni, aki már volt ilyen tanfolyamon, milyen jellegű kérdések ezek? Nagyon szeretném elvégezni, de ahhoz be kell jutni a tanfolyamra!:)
Természetesen várni kell a javításra :)
Ez úgy kb egy hét és majd leadják az eredményt az illletékesnek aki telefonon értesít :)
Amikor én jelentkeztem kb. 500-an voltak és 20.at vettek fel, Hál Istennek engem is.
Sok mindent figyelembe vesznek:
Mióta vagy munkanélküli
Van.e már szakmád stb.
Köszönöm..majd jelentkezem.
Nagyon sokan jelentkeztek és csak 20-as létszám kell. Elbizonytalanodtam..lehet már meg is van a létszám...:((((((((
Ma már minden igy megy.:((((
Szívesen :)
Kéz és lábtörést :)
Szívesen :)
Küldtem linket, gyakoroljatok :)
Szabolcs-Szatmár- Bereg -megye
Köszi a választ...Kedves vagy.
Hidd el ehhez nem kell :)
Megnézek valamit.
5 éve már nem volt tankönyv a kezembe..
:(
Megírnád,hogy mik vannak benne??
Kicsit tömörebben, mert ugye ez egy tág fogalom...
Köszi
Jelentkeztem a szociális gondozó és ápoló tanfolyamra és nem tudom mire számítsak a felvételi során.
Szakmai jellegű vagy intelligencia teszt lesz?
Írásos vagy elbeszélgetés?
Érdemes rá készülni, vagy sem?
Kérem írjon aki már volt ilyen felvételin, tanfolyamon.
További ajánlott fórumok:
- Szociális gondozó és ápoló tanfolyamra jelentkeztem, valaki tudna segíteni aki már túl van ezen?
- Szociális gondozó ás ápoló OKJ tanfolyam - Ajánljatok sulit pls!
- Szociális gondozó, ápoló tanfolyam
- Szociális gondozó és ápoló tanfolyam tapasztalatok.nehézségek, vizsga
- Munkanélkülin keresztül jelentkeztem szociális gondozó és ápoló képzésre! Holnap megyek felvételizni, valaki tudja mik lehetnek a kérdések?
- Szociális gondozó- és ápolói tanfolyam jegyzeteire vagy könyveire volna szükségem. Hol szerezhetném be őket?