Szociális gondozó és ápoló tanfolyam tapasztalatok.nehézségek, vizsga (beszélgetés)
Sziasztok!
Tud valaki a vizsgáztatással kapcsolatban információt adni?
Köszönöm
Az ország másik végén: Hajdúböszörményben. Iskolarendszerű képzés, így évi 12000 ft. 2 éves, másfél év megvan belőle.
De sajnos én nem tudok olyan tanfolyamot, amivel könnyenb el lehet helyezkedni.
Korábban megcsináltam a tb-bérügyi szakelőadóit, de hozzám se szóltak a munkáltatók, mikor állást kerestem.
Mikor kezdted és hol van a képzés pontosan?
Győrben?
Nagyon telített a szakma, ehhez hozzájön a közalkalmazotti körben évek óta fennálló létszámstop. Véleményem szerint annak érdemes elkezdeni a tanfolyamot, aki jelenleg is e területen dolgozik, de nincs még meg a végzettsége. Aki nem dolgozik, hanem ettől a tanfolyamtól, illetve vizsgától reméli a sikeres munkahely találást, annak nehéz dolga lesz.
Rengetegen keresnek állást ezzel a végzettséggel, köszönhetően annak, hogy a munkaügyi központok és különböző pályázati támogatással az önkormányzatok éveken át túl sok ilyen tanfolyamot indítottak. 2011-ig idősek otthonában dolgoztam, rengeteg jelentkező volt munkára folyamatosan.
Szia.
Melyik városban indul a képzésed?
Sziasztok!
Várom azok hozzászólásait akik elvégezték vagy éppen folyamatban van a Szociális Gondozó és Ápoló képzésük.Érdekelnek a tapasztalataitok,gyakorlat tételek és a vizsgáztatás.
köszi elöre is!!
További ajánlott fórumok:
- Szociális gondozó és ápoló tanfolyamra jelentkeztem, valaki tudna segíteni aki már túl van ezen?
- Szociális gondozó és ápoló tanfolyam felvételi
- Szociális gondozó ás ápoló OKJ tanfolyam - Ajánljatok sulit pls!
- OKJ-s szakács tanfolyam nehézségei, menete?
- Szociális gondozó, ápoló tanfolyam
- Szociális gondozó- és ápolói tanfolyam jegyzeteire vagy könyveire volna szükségem. Hol szerezhetném be őket?