Munkanélkülin keresztül jelentkeztem szociális gondozó és ápoló képzésre! Holnap megyek felvételizni, valaki tudja mik lehetnek a kérdések? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Ahogy már írtam lehetetlen!!
Nem sikerült de a diplomás ismerősömnek igen!! Hol van az igasság?
Sehol nagyon magam alatt vagyok!!:((((
Sziasztok!
szóval megvólt a felvételi! Az eredményt nem tudom de 120-an voltunk 16 helyre!! Szóval szinte lehetetlen!!!:((
A felvételi 2 részből állt :
-Írásbelin kellet írni egy olyan esetett ami téged elgondolkodtattot vagy arra sarkalt hogy segíts az embertársaidon!Valami szociális probléma stb..
-Szóbelin pedig álltalános dolgok hol dolgoztál, Mit gondolsz tudod majd csinálni illetve néhány fogalom is előtérbe került nekem a deviáns viselkedés volt!
Hála istenek tudtam!!:)
De persze szólok hogy sikerült e vagy sem azt igérték 2 héten belül szólnak!!!
Köszönöm mindenkinek, hogy próbált segíteni!!
Később majd írd meg, bekerültél-e, ez a képzés engem is érdekel, GYES után úgyis munkanélküli leszek...
Köszi!
Én ECDL+ angolra jelentkeztem, készültünk a felvételire számítástechnikából meg angolból, hát köze nem volt hozzá a feladatoknak.
Volt helyesírás, matek meg olyan feladatok, amik IQ. tesztben szoktak lenni. Aztán volt pszichológiai vizsgálat. Nekem sikerült bekerülni kb. 50 jelentkezőből 16-közé.
Köszönöm Mindenkinek!
Egy kicsit megnyugodtam! Valami csak lesz!
Mégegyszer köszönöm!
Sziasztok!
Munkanélkülin keresztül jelentkeztem szociális gondozó és ápoló képzésre! Annyira rossz most a helyzettem hogy nagyon fontos lenne hogy bekerüljek!
Valaki tudna e nekem segíteni mik lehetnek a kérdések? Mire számítsak!
válaszokat előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- 2000-ben érettségiztem. Szeretnék jelentkezni költségtérítéses felsőfokú oktatási intézménybe. Kell felvételi vizsgát írni?
- Ha valaki munkaügyi központon keresztül akar tanfolyamot elvégezni, ahoz bekell jelentkezni munkanélkülinek?
- Hol lehet jelentkezési lapot kapni a felvételihez?
- Felsőoktatási Felvételi 2009 jelentkezők segítsetek
- Mi történik, ha regisztrált munkanélküliként két munkanappal később megyek az előírt jelentkezésre?