Felsőoktatási Felvételi 2009 jelentkezők segítsetek (beszélgetős fórum)
Ma láttad a felvin, hogy nem fogadták el? Esetleg érdeklődd meg tőlük telefonon, hogy miért így van. Nekem is amugy pont az a képzés fogadta el amelyikre nem is számítottam, és ahol biztos voltam hogy jó lesz ott meg nem.
Én egyébként Szombathelyre adtam be andragógiára másodiknak ide lett volna jó az OKJ de az első helyre bejutottam ahol nem fogadták el. Most viszont szeretném megpróbálni mégegyszer az andragógiát bár nem sok jót hallottam róla engem mégis ez érdekel. Jó magas a ponthatár..
Köszi szépen!
Most fogom megnézni.Csak azért nem értem mert közlekedés üzemviteli szállitmányzási.. vizsgám van és a nemzetközi szállítmányozás szakon nem akarják elfogadni míg a műszakin igen
Nem tudja vki hogyha felsőfokúra jelentkeztem akkor miért nem számítják bele az Okj-s bizonyítványomat?
Az alapszaknál mégis bele számolták vagy mi az?
köszi mindenkinek!Ha a 7en nem jön meg akkor utánna telefonálok!
Addig is úgy várom a postást mint a messiást!És reménykedem benne h nincs semmi gond!
Akkor ne aggódj,a Felvin olvastam,hogy előbb az e-felvételisek adatait dolgozzák fel,utánna jönnek a papírosok.
De ha nagyon ideges vagy,hívd fel az információs vonalat,ott biztos tudnak mondani konkrétumot.
További ajánlott fórumok:
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- 2000-ben érettségiztem. Szeretnék jelentkezni költségtérítéses felsőfokú oktatási intézménybe. Kell felvételi vizsgát írni?
- Hol lehet jelentkezési lapot kapni a felvételihez?
- Lehet-e olyat csinálni, hogy felvételizek felsőoktatási intézménybe, és ha felvesznek rögtön egy évet halasztok?
- Felvételi 2009... Ti hová jelentkeztek?
- A felvételi visszaigazolás megkapták azok akik papíron adták be a jelentkezésüket felsőoktatási intézménybe?