A felvételi visszaigazolás megkapták azok akik papíron adták be a jelentkezésüket felsőoktatási intézménybe? (tudásbázis kérdés)
Nekem még mindig nem:(.Egyfolytában hívogatom őket és folyton azt mondják legyek türelemmel nem tudják h postára került e már a levelem:(.Vajon 22-ére megkapom én is a levelemet?:D
Am sztetek megint a tavalyihoz hasonlóan ugranak a ponthatárok???
Hallottam egy olyat ami lehet butaság de h akit az első helyre nem vesznek fel az bukja az összeset.Sztem hülyeség de elkezdte fúrni az oldalam.Akk most az első szakra van a legnagyobb esélyem?És a többire kevesebb?És aki mjuk az én második szakomat jelölte elsőnek annak több esélye van mint nekem?:S
Sziasztok!
Nekem még mindig nem jött a regisztrációs levél:(
Hívtam őket és azt mondták folyamatosan postázzák.Ráadásul a hátrányos helyzetemet is elutasították.(pedig gyermekvédelmis vagyok)Hihetetlen minden csak a pénzről szól itt is...
SzIA
NEKünk a múltkor azt írták , hogy lehet hogy csak június közepén kapjuk meg .de szerencsére már jött.
De azt ne felejsd el hogy a középiskolai 12.-es bizi feladás határideje június 2.
Én neten keresztük jelentkeztem. Ott már hitelesítve lettek az adataim, de a csekk és a visszaigazoló nem jött meg.
Milyen címre írtál nekik?
További ajánlott fórumok:
- Egyetemi jelentkezés visszaigazolása
- 2000-ben érettségiztem. Szeretnék jelentkezni költségtérítéses felsőfokú oktatási intézménybe. Kell felvételi vizsgát írni?
- Melyik felsőoktatási intézmény indít kozmetikus szakoktatói képzést?
- Lehet-e olyat csinálni, hogy felvételizek felsőoktatási intézménybe, és ha felvesznek rögtön egy évet halasztok?
- Hol lehet megnézni, hogy emelt vagy középszintű érettségi kell-e az adott felsőoktatási intézménybe?
- Lehet már tudni, hogy melyik intézményekben lehet jelentkezni idén a diplomamentő nyelvtanfolyamokra?