Egyetemi jelentkezés visszaigazolása (beszélgetős fórum)
micsodaaaaaaaaaaaaa?
bakker
2 nap, és lejár a határidő
fasza
"A hitelesítő adatlapok beérkezése és feldolgozása:
A jelentkezési határidőt követően elkezdjük a már beérkezett hitelesítő adatlapok feldolgozását és ellenőrzését. Ennek eredményéről e-mailben is tájékoztatjuk, de a felületen is láthatja majd, ha a jelentkezése hitelesített státuszba került, azaz hitelesítési adatlapja beérkezett és annak feldolgozása sikeres volt."
elvileg jelzik hogy minden rendben...
Azt egyébként tudjátok, hogy pontosan mit kell érteni "előnyben részesítés" alatt?
Ha sokan lennénk ugyanannyi ponttal ponthatáron, előnyöm van, ennyi? Csak hogy fárasszam-e magam annak igazolásával, hogy GYED-en vagyok.
A bizonyítványok fénymásolatán kívül mindent fénymásoltam.
Az lesz. Holnap oda kell, hogy érjen, elviekben.
Biztos nem lesz gond. :)
(Kop-kop)
:DDD
Azért csak megoldjuk mindannyian :))
Bááár, ahogy nézem a szülőin írt jegyzeteimet, gyanús vagyok magamnak, lehet, hogy hülyeséget beszélek, és azt tényleg csak postán lehet. Amúgy minek írtam volna fel a címet?
Bocsi :)
A hitelesítőt is? Na, utánajárok, 'micsináljak', minden mást szkenneltem.
Most be is paráztam :D
Nekem is. :) Milyen már, hogy e-felvételi így meg úgy, de azért legyen kinyomtatva, postán küldve a hitelesítő lap?!
Szóval én csak a hitelesítőt küldöm, még nem adtam fel, ajánlottan vagy tértisen fogom, azt tudom igazolni. Nincs jobb ötletem.
:DDD
Ez már majdnem olyan, mint amikor 2 süket beszélget. :)
Ellenőrzés, enter megvolt (gondolom enélkül nem is lehetne kinyomtatni), aláírta, befizettem, fénymásoltam, mellékeltem, feladta.
Igen.
(bár mi az, hogy elküldeni?) :D
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A felvételi visszaigazolás megkapták azok akik papíron adták be a jelentkezésüket felsőoktatási intézménybe?
- Hol lehet BP-en beszerezni az egyetemi jelentkezési formanyomtatványokat?
- Mikor lehet beküldeni az egyetemi főiskolai jelentkezéseket a Felvi.hu oldalán elektronikusan?