Hol lehet jelentkezési lapot kapni a felvételihez? (tudásbázis kérdés)
Educatio kft-nél lehet kérni, ingyenes.,
cime: XII.ker. Maros utca 19-21
ügyes vagy!!én itt sosem kerestem volna:)
igen..én is lapot küldözgettem..és a regisztrációs/adategyeztető lapodat is postán küldik vissza..szóval ugyanúgy levelezgethetsz..
értem..azért elég gáz hogy ilyeneken fennakad az oldal..szerezd meg a honlapkészítő/renszergazda számát,és szólj neki h írja át :DD
ismerős jó ötlet.mondjuk én nem jártam jól.kérdeztem olyan embert akiről tudtam h lehet neten jelentkezik,de megvette a könyvet.aztán azt mondta,hogy meggondolta magát,mert ha már ennyit kifizetett mégis csak a papírt használja..
Esetleg ismerős, aki mégse akar jelentkezni... Vagy érdeklődj: info kukac felvi.hu
A felvi lapját hiába nézem, okosabb nem leszek... Amikor szükségem volt rá anno, akkor sem találtam meg ott semmit... Hihetetlenül rosszul összerakott egy oldal az... :(
hu..akkor nem tudom hogy tudnék segíteni..pont az e-felvételire akartam rákérdezni..én sem vettem meg csak emiatt a könyvet..
nem akarok kíváncsiskodni(na jó,ez már az)de hogyhogy nem tudsz neten?én még nem hallottam ilyenről..(természetesen ha magánügy nem kell válaszolnod)
Hmm... Azt hiszem, te nem mostanában érettségizel, bocsi, akkor a suliban-érdeklődés lehet, hogy nem a legjobb megoldás...
Rendelni nem lehet valahonnan?
Kicsi, és nagy postán is azt az információt kaptam eddig, hogy a posta idén nem árusít:(
Suliban...hm...nem tudom kitől lehetne megkérdezni...de gondolkozom!Köszi a tippet!
És aki nem akar venni ilyen könyvet, vagy többen vettek meg egyet, vagy elrontja (mint én is anno), az hol?
Bocsi, nem akarlak ám bántani :)
Én anno postán vettem, vidéken, kicsi postán... Vagy esetleg a sulidban érdeklődj...
További ajánlott fórumok:
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- 2000-ben érettségiztem. Szeretnék jelentkezni költségtérítéses felsőfokú oktatási intézménybe. Kell felvételi vizsgát írni?
- Felsőoktatási Felvételi 2009 jelentkezők segítsetek
- Felvételi 2009... Ti hová jelentkeztek?
- Munkanélkülin keresztül jelentkeztem szociális gondozó és ápoló képzésre! Holnap megyek felvételizni, valaki tudja mik lehetnek a kérdések?
- Hol lehet felvételi jelentkezési lapot kapni??