Számítógépes szoft. üzemeltető+alapfokú 2 nyelvű C tipusú nyelvizsga tanfolyamra milyen felvételi kérdések lehetnek? (tudásbázis)
Szia !
Köszi a tájékoztatást ,így hátha sikerülni fog .
Ma átnéztem a számítástechnikát , hogy felelevenitsem a rég tanultakat.Talán egy kicsit okosabb lettem ,holnap majd kiderül.Remélem felvesznek mind a kettőnket !
Hellóka!
Voltak logikai kérdések, ki illik a sorba vagy ki nem illik ilyenek (nem nehéz)
Pl:Mi a processzor? Milyen eszközöket lehet a számítógéphez csatlakoztatni? Mi a függvény? Számolásos feladatok. (Vigyél számológépet hamarabb kész vagy, mert időre kell megcsinálni.
Nekem a héten jönie kell a válasznak,mert június 18-cal kezdődik. Majd megírom, hogy sikerült. Neked nagyon sok sikert kívánok és ne izgulj nem lesz nehéz... Biztosan mindkettőnknek sikerül, ha akarod tarthatjuk a kapcsolatott:-)
Szia !
Én is ilyen tanfolyamra jelentkeztem , pénteken megyek felvételizni . Egy kicsit bővebben tudnál írni arról , hogy milyen kérdések voltak .
Előre is köszi !
IQ teszt féle, meg néhány számítógéppel kapcsolatos kérdés. Összesen 35 kérdésből állt.
Pl, igaz vagy hamis 3>=2, -8>-7, 4<=5.
Szerintetek mi a helyes válasz?
Sziasztok!
Megvolt a felvételi, ami egy 3 oldalas tesztlap kitöltéséből állt.
Ez két különbőző tanfolyam. Az egyiken egy OKJ-s bizonyítványt kapsz, a másikon, pedig, ha majd el mész nyelvvizsgára és sikerül is egy nyelvvizsga papírt.
Ezekre a tanfolyamokra bárki jelentkezhet, ezejhez nem kell semmilyen "eéő ismeret". Olyat én még nem hallottam, hogy ezekre, "felvételizni" kellene.
Te itt valamit nagyon összekevertél nem?
A számítógépes szoftver üzemeltető, az egy OKJ-s tanfolyam, de az középfokú, amihez érettségi kell.
Az alapfokú nyelvvizsgára felkészítő tanfolyam előtt egy írásbeli tesztet töltettnek ki veled, hogy nagyjából lemérjék, vagy e egyáltalán olyan szinten, hogy fel tudjanak nyelvviszgára készíteni. Azért ahoz is kell valami előtanulmány.
Sziasztok!
Pénteken megyek erre a tanfolyamra felvételizni és fogalmam sincs miből kéne készülni, mert ezekből gondolom nem kérdezhetnek, mert azért akarok oda menni, hogy megtanuljam. Szerintem...
Ha valaki volt már ilyenen szívesen veszem a tapasztalatát. Köszike
További ajánlott fórumok:
- Mit tudtok a műkörmös tanfolyamról?
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Milyen tanfolyamot kell elvégezni annak, aki nevelőszülő akar lenni?
- Pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam
- Segítenétek számítógéppel kapcsolatos gondban?
- Társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadó tanfolyam