Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogyan kell átállni ügyfélkapu pluszra számítógépen, ha nem szeretnék mobilapplikációt használni hozzá? fórum

Hogyan kell átállni ügyfélkapu pluszra számítógépen, ha nem szeretnék mobilapplikációt használni hozzá? (beszélgetés)

1 2 3 4
116. Regin_a (válaszként erre: 115. - Érdekes73)
dec. 20. 21:01

Nem ér rá, mert 2025január 16-tal megszünik a normál Ügyfélkapu. Előre kell megoldani mert azután komplikáltabb lesz

Ugyanakkor azzal hogy megadta a bankszámláját/miért?/ még nem tudtak leemelni róla pénzt. Tényleg lehetett ott valami más hiba is amit elkövetett

dec. 20. 20:26
Ehhez nagyon pihentnek kell lenni. Nem ér rá jövőre szórakozni ?
114. Regin_a
dec. 20. 19:40

[link]

Biztonság? Ennyit sem tud a magyar IT társaság? "vélhetőleg", aha!

113. Nénje (válaszként erre: 110. - Maryka1962)
dec. 18. 20:07
Szívesen,örülök,hogy sikerült!
112. placis
dec. 18. 18:15
Ügyfélkapu+ számítógépen. Az alábbi linken könnyen értelmezhető leírás, képes illusztrációval, lépésről, lépésre. [link]
111. ,zumba
dec. 9. 10:58
Szóval csináltak egy felmérést, és lehangoló lett az eredmény, így talán lesz más is az applikáció mellett.
110. Maryka1962 (válaszként erre: 51. - Nénje)
dec. 7. 14:13
Köszönöm szépen, a segítségeddel sikerült a regisztrációm. A 30 másodpercet a kód beírásához azért nagyon keveslem, mert sajnos, nagyon lasshú a gépem is, és én is. Köszönöm a kommentjeidet.
109. globus
dec. 6. 19:10

Kértem új jelszót, eljutottam újra zöld pipáig, törlőkódig.

Gondoltam merészet, kipróbálom, bejelentkezek!

Felhasználónév oké.

Azonosító: hopszi, nyitom az autentikációt. Hát ott nincs más, mint 1. vonyalkód olvasó, 2. Kódnév, az ön kulcsa, Hozzáadás.

Most már azt sem tudom, hogy nem sikerült :DD

108. ,zumba (válaszként erre: 105. - Gyöngy:))
dec. 6. 12:16
Nyilván van visszhangja, és most gyorsan kitalálnak valami könnyítést. Szerintem nem is január közepén kellene megszűntetni, hanem pl: júliustól.
107. globus (válaszként erre: 102. - Regin_a)
dec. 6. 11:35

Asztalin próbáltam, okostelefon autentikációval.

Most egyikbe sem tudok belépni, vagyis kezdeményezni sem újra a folyamatot.

106. globus (válaszként erre: 105. - Gyöngy:))
dec. 6. 11:33

Én sem próbálkoztam vele tovább a csúfos eredmény után. Már annyira lehiggadtam, hogy a hivatal sem érdekel.

Amit használnék, az Egészségablak app, továbbra is jó, ez a lényeg.

Mondjuk ez is fura, többszöri jelszó változtatás az appot nem zavarja...

105. gyöngy:) (válaszként erre: 85. - Borian)
dec. 6. 11:09

Ó, addig még sok víz lefolyik a Dunán!

Már az ügyfélkapu + regisztrációt is módosítják, úgy tűnik könnyebb lesz, érdemes még várni vele.

A kötelező szűréseket is elvetették, ami most lépett volna életbe.

Nem sok tapasztalat lesz a DÁP-ról sem, mert még jövőre jönnek ki az új funkciók és vele az esetleges betegségei, egyáltalán nem biztos az, hogy meglépik az ügyfélkapu+ megszüntetését egy év múlva. Arról nem beszélve, hogy 2025 év végén már kezdődik a választási őrület, nem hiányzik még több háborgó, elégedetlen állampolgár.

dec. 4. 18:43
Nagyon, nagyon nehezen.
103. ,zumba (válaszként erre: 101. - Regin_a)
dec. 4. 17:48
S biztonságos lesz minden, óh persze....Olvastam már erről az ügyről.
102. Regin_a (válaszként erre: 96. - Globus)
dec. 4. 16:50

Ha sikeres volt, irtad a zöld pipát, akkor a régibe már nem lehet belépni

Az ujba a régi felhasználónév és valamelyik autentikátor /igazoló program generált számsor kell

Pár nap alatt jópárszor nem ikerült, de rájöttem ha törlöm a cukikat és az ideiglenes fájlokat, ha verifyr akkor azt a telepitést és a maradványát is kiirtom

Akkor lehet előröl kezdeni a régi Üf-fel

Apropo, asztali gép/laptopon vagy okostelón izzadsz?

101. Regin_a (válaszként erre: 91. - Borian)
dec. 4. 16:42

[link]

Ugye aki nem 2faktoros, így jár :)

100. globus (válaszként erre: 99. - ,zumba)
dec. 4. 12:06

Az Egészségablak app telefonon működik, de az PIN kódos.

Érdekes, hogy nem zavarja a kétszeri jelszó változtatás.

99. ,zumba (válaszként erre: 98. - Globus)
dec. 4. 12:00
Ez így elég bosszantó.
98. globus (válaszként erre: 97. - ,zumba)
dec. 4. 11:55
Az a vicc, hogy ugyanezt csinálta pár nappal ezelőtt, akkor kértem jelszó változtatást. Azonnal felírtam, be is léptem vele, erre ma nem jó. A noteszból másolom... többszörösen nem tévesztem el.
97. ,zumba (válaszként erre: 96. - Globus)
dec. 4. 11:52
Pff...
96. globus
dec. 4. 11:51

Megpróbáltam újra.

Jelen pillanatban nem tudok belépni se régibe, se újba, új jelszóval sem. Lehet, bedöglött?

95. Borian (válaszként erre: 94. - Globus)
dec. 4. 11:07

Hát igen, mint a reklámban, hogy "Vanda (sztem nem Vanda, de most nem jut eszembe a neve az AI hölgynek), meg tudnád mondani a PIN kódomat?"

Batszki azt MEG KELL JEGYEZNI, és NE mondják meg bárkinek telón!!!

94. globus (válaszként erre: 93. - Borian)
dec. 4. 10:15

Nekem félig sikerült csak, de azt jelezte vissza, hogy eszközpárosítás történt.

Amitől viszont tényleg tartok, es hiaba vegzálnak, akkor sem, ez a bankkártya digitalizálàs. Felhő alapú pénztárca...azt sem tudom, hol a pénzem, jobban szeretem a kezemben tartani. Ha elvesztem, gombnyomással letiltom. Egyébként sem járok telefonnal vásárolni, mindenféle bolt apptól hülyét kapok, mikor balfackodnak vele a pénztárnál.

Érdekesnek találom, hogy ne nyomkodd a telefonod, de lassan minden élethez való segítség odakerül.

93. Borian (válaszként erre: 92. - Globus)
dec. 4. 10:07

Nem ismerem a részleteket, csak amit olvasni lehet róla, de ott azt írják, mindent egy telóval QR kóddal tudsz majd intézni.

A kétfaktoros (plusz megjegyzős) ellenőrzésnek pont az a lényege, hogy egyszerre kell legyen nálad egy gép, plusz egy (másik) telefon, plusz ami a fejedben van, ez növeli a biztonságot. Nálam ezért nincs a telón online bankoás sem telepítve, mert jó IT-sok vissza tudják fejteni a korábbi belépéseket.

92. globus (válaszként erre: 91. - Borian)
dec. 4. 09:58

Azt tervezem, hogy gépen lépek be, a kód pedig telefonon jönne. Naiv vagyok?

Elvileg nem tudnak így belépni a bankunkba sem, ha szervizben van a gép. Azt tanácsolják, hogy ne mentsük el a belepési adatokat itt, inkább mindig irjuk be. Ez véd a felejtés ellen is.

91. Borian (válaszként erre: 90. - Globus)
dec. 4. 09:34

Nem a Nagytestvértől félek, ő úgyis mindent lát.

De nagyon könnyű lesz visszaélni csalóknak, tolvajoknak, ha elveszted vagy ellopják a telefonodat. Banki ügyintézéshez, autó, később ingatlan adásvételhez is használható lesz a hírek szerint.

Hát, inkább ilyesmit személyesen, okmányokkal, lepaoírozva szeretnék a jövőben is intézni.

90. globus (válaszként erre: 85. - Borian)
dec. 4. 09:17
Arra gondolsz, hogy teljes megfigyelés alatt leszünk? Ez akkor is így van, ha nem használjuk az alkalmazást. Minden adatunk, ügyünk elektronikus nyilvántartással történik. A használata nekünk lesz egyfajta segítség. Engem nem a célja, hanem bonyolultsága zavar.
89. ,zumba (válaszként erre: 87. - Borian)
dec. 4. 09:11
Jelen állás szerint igen, ahogy Semleges is írja. Aztán ki tudja: valóban megszüntetik-e, vagy párhuzamosan fut majd a DÁP-al. Tudjuk, egy éjféli időpontban bármikor, bármin lehet változtatni.
88. semleges (válaszként erre: 87. - Borian)
dec. 4. 08:49
Szerintem igen.
87. Borian (válaszként erre: 86. - ,zumba)
dec. 4. 07:29
aki nem áll át, talpas ügyintézésre lesz kényszerítve?
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook