Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Miért nem tudok belépni az Ügyfélkapu+-ra? fórum

Miért nem tudok belépni az Ügyfélkapu+-ra? (tudásbázis)

15. globus (válaszként erre: 13. - Nemnézematévét)
ma 09:55
A chatrobotot kipróbaltam 😀 kb. 10 percenkent köhög valamit, fotókat kér (megkapta), egy óra után búcsú nélkül elszivárog.
14. globus (válaszként erre: 13. - Nemnézematévét)
ma 09:52

DÁP-hoz kértem időpontot.

Regisztráló telefon helyett vettem újat, töröltetek, és valami lesz. Vagy nem.

13. nemnézematévét (válaszként erre: 4. - Globus)
ma 09:45

A kormányablakban az ügyfélkapu+ megigénylésére nem fognak tudni segíteni. Ha jó passzban lesz az ügyintéző, esetleg mond pár kedves szót, ha nem lesz abban, akkor elküld azzal, hogy hívd a 1818-at.

És egyébként én is ezt javaslom. Lehet hogy sokáig kell várni míg kapcsolnak ügyintézőt, és lehet hogy 40 perc lesz a hívás, de mivel ingyen hívhatóak, így érdemes az idődet rászánni. Lépésről-lépésre elnavigálnak.

ma 09:19
Nekem ment a belépés minden gond nélkül az Ügyfélkapu+ -ra.
11. Amaunet (válaszként erre: 9. - Globus)
ma 09:18
Be kell lépni az Authentikátorba és onnan kiolvasni a hatjegyű kódot.
ma 09:04
A NISZ hitelesítővel csináltam meg az igénylést, belépéskor beírom a felhasználó nevet, jelszót, aztán kéri az azonosítót, kinézem a NISZ-ből, és már bent is vagyok
9. globus (válaszként erre: 7. - Piroska52)
ma 09:03
Már a korábban nyitott Egészségablakba sem enged be. Kéri az azonosítót, amit authentikátor baxik adni...
ma 09:01
Én be tudok lépni, működik.
7. Piroska52 (válaszként erre: 6. - Globus)
ma 08:53

Pénteken csináltuk a miénket, egyáltalán nem lehetett belépni, sehogy nem engedett be.

Aztán a gyerekek könyvelőjének sikerült.

Úgy van megcsinàlva, hogy a fiam betudjon lépni, mert engem nem nagyon izgat.

6. globus (válaszként erre: 5. - Borian)
ma 08:40

Nem emlékszem rá, hogy valaha történt-e ilyen, hogy egy egyszerű feladatot ne lehetett volna végrehajtani. Párosítás pillanatok alatt megtörtént, zöld pipa visszaigazolás, aztán behalt. Authentikátor akkor működött, azóta nem lehet felébreszteni.

Férjemével meg se próbálkoztam. Ő lemond róla.

5. Borian (válaszként erre: 4. - Globus)
ma 08:14
Tök jó, hogy értünk dolgoznak mindig, hogy jobb legyen...
4. globus (válaszként erre: 1. - Borian)
ma 08:04

Ugyanígy.

Holnapra van időpontom kormányablakba.

3. Borian (válaszként erre: 2. - Józsibirka)
ma 07:34
köszi szépen, megpróbálom!
2. Józsibirka (válaszként erre: 1. - Borian)
ma 07:17

Uggyan így jártam,

Nekem de tegnap megoldottam végre!

Ez segitett nekem.

Töröltem , minden "sütit" és társait, előzményeket is töröltem.

Új authenticatort is töltöttem le, és a Chrome beengedett.

ma 07:10

Elnézést, tudom, hogy volt erről topic, de ez most más probléma...

Sikerült még decemberben átregisztrálnom a pluszra, nekem nem is volt ezzel nagy ondom.

Viszont most kellett volna először belépnem, ugyanis a kislányom orvosi leleteit szerettem volna megnézni.

De nem tudok belépni.

Az authenticator-ig el sem érek, nem fogadja el a felhasználónevemet és jelszómat, pedig úgy állítottam be, hogy a régit viszem tovább. Ha az elfelejtett jelszóval próbálkozom, azt írja, nincs ilyen felhasználó, emailcím. Pedig de...

Járt már más is így?

Mit lehet tenni?

Köszi!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook