Miért nem tudok belépni az Ügyfélkapu+-ra? (tudásbázis)
DÁP-hoz kértem időpontot.
Regisztráló telefon helyett vettem újat, töröltetek, és valami lesz. Vagy nem.
A kormányablakban az ügyfélkapu+ megigénylésére nem fognak tudni segíteni. Ha jó passzban lesz az ügyintéző, esetleg mond pár kedves szót, ha nem lesz abban, akkor elküld azzal, hogy hívd a 1818-at.
És egyébként én is ezt javaslom. Lehet hogy sokáig kell várni míg kapcsolnak ügyintézőt, és lehet hogy 40 perc lesz a hívás, de mivel ingyen hívhatóak, így érdemes az idődet rászánni. Lépésről-lépésre elnavigálnak.
Pénteken csináltuk a miénket, egyáltalán nem lehetett belépni, sehogy nem engedett be.
Aztán a gyerekek könyvelőjének sikerült.
Úgy van megcsinàlva, hogy a fiam betudjon lépni, mert engem nem nagyon izgat.
Nem emlékszem rá, hogy valaha történt-e ilyen, hogy egy egyszerű feladatot ne lehetett volna végrehajtani. Párosítás pillanatok alatt megtörtént, zöld pipa visszaigazolás, aztán behalt. Authentikátor akkor működött, azóta nem lehet felébreszteni.
Férjemével meg se próbálkoztam. Ő lemond róla.
Ugyanígy.
Holnapra van időpontom kormányablakba.
Uggyan így jártam,
Nekem de tegnap megoldottam végre!
Ez segitett nekem.
Töröltem , minden "sütit" és társait, előzményeket is töröltem.
Új authenticatort is töltöttem le, és a Chrome beengedett.
Elnézést, tudom, hogy volt erről topic, de ez most más probléma...
Sikerült még decemberben átregisztrálnom a pluszra, nekem nem is volt ezzel nagy ondom.
Viszont most kellett volna először belépnem, ugyanis a kislányom orvosi leleteit szerettem volna megnézni.
De nem tudok belépni.
Az authenticator-ig el sem érek, nem fogadja el a felhasználónevemet és jelszómat, pedig úgy állítottam be, hogy a régit viszem tovább. Ha az elfelejtett jelszóval próbálkozom, azt írja, nincs ilyen felhasználó, emailcím. Pedig de...
Járt már más is így?
Mit lehet tenni?
Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell átállni ügyfélkapu pluszra számítógépen, ha nem szeretnék mobilapplikációt használni hozzá?
- Adóbevallás egyedül...a NAV oldalán vagy az Ügyfélkapun keresztül? Segítene valaki?
- Házasságkötés utána, névváltozás miatt milyen okmányokat tudok ügyfélkapu segítségével cserélni?
- Facebook belépési probléma, mi lehet a gond?
- Álláskeresési járadék igénylés ügyfélkapun keresztül
- NAV ügyfélkapu probléma